• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intikam soguk yenen bir yemektir...

şaka gibi intikam şekli adam orada seni evire çevire dövse inan doğru dürüst bile ceza almazdı tahtalı köye giderdin belki de , hapiste olan adamlar cinayeti planlamıyor bu bı anlık sinirle olan bir durum burada kimse örnek almasın bunu, tokadıda yemissin zaten otur şimdi aşağıya..

Tebrikler!Aldatan bir erkek ancak bu tepkiden anlar :@)

bir şarkı vardı tam size uymuş

sana bir ihanet borcum vardı
ödedim sonunda ağlayarak
çoktan hak etmiştin bunu üzgünüm
berabere bitti bu aşk.

dün intikamini aldin bugün kendini rahat hissediyorsun... (yazidaki zamanlamanlayi kullaniyorum)
yarin daha rahat hissedeceksin, belki bir hafta rahat hissedeceksin belki de bir ömür boyu... kimbilir?
bir yandanda aliskanliklar var tabii...
evet erkek arkadasin çok büyük bir öküzlük yapmis daha resit bile olmayan bir kiz çocuguyla sana yapmamasi gereken seyler yapmis, söylememesi gereken seyler söylemis...
ama hiç düsündün mü belkide gerçekten pisman olmustu... belkide seninle içinde bulundugu boslugu doldururken, en basta (seninde söyledigin gibi), gerçektende sana baglanmistir...
6 ay boyunca birden bire degisen bir kiza hiç bir erkek tahammül etmez aklinda bulunsun!
sen belki bir süre sonra bu aliskanliklarini özleyecek, pisman da olacaksin belki...
su an yasadiklarinin psikolojisiyle konusuyorsun ama sakinlestiginde eminim düsüncelerinde degisecektir, daha saglikli göreceksin, durumu idrak etmeye basladigindaki düsüncelerini iste o zaman merak ediyorum..
umarim pisman olmazsin, yada oldugunda is isten geçmis olmasin...

Fake olmasına sevindiğim konulardan biri oldu, hala zaman zaman aklıma insan nasıl tokat yiyip intikam aldığını düşünür, hangi ara bu kadar devreler yanıyor diye hüzünleniyordum :KK14:

Çok keyifle okudum valla tatlım intikam için bir çok şey ama bu çok keyifliydi:KK9::KK9::KK9::KK9:
ama o tokatı yemeseydin kusursuz olurdu. en iyisini yapmışssın hakkında hayırlısını nasip etsin sana Rabbim :KK66:

Az önce son 5 yıldır metres hayatı yaşıyorum diye konu açan ruh hastası arkadaşımızı kazen deşifre etti arkadaşlar boşu boşuna yorum yazmayın fake

Back
X