- 19 Ekim 2017
- 89
- 180
- 93
- Konu Sahibi sevgikaplan
-
aramızda aşk meşk var aslında telefonlayken eskisi gibi konuşuyor saatlerce konuşuyoruz flörtün ilerisi gibiyiz o yüzden ilgilenirAranızda ask mesk bir sey yok oturup sizin güzel olup olmanızla ilgilenmez. Ama illa begensin tekrar beraber olalım istiyosanız yaptırırsınız dişlerinizi.
Başkasına güzel görünmek için değil de kendiniz için yapın..En son 2 sene önce görüşmüştük gayet tatlı şekilde ayrılmıştık aramız hep iyiydi yani. Yakın zaman için buluşma planı yaptık ama beni en son gördüğünde 7 kilo daha zayıftım ve dişlerim kusursuzdu şimdi ise ön alt dişim yamuldu maalesef ki Anlayacağınız önceden daha güzeldim ve onun beni görünce benden uzaklaşmasını soğumasını istemiyorum aramız ne kadar iyi olsa da erkekler görselliğe çok önem verir kızlara kıyasla. Napmalıyım sizce?
haklısınız kendim için de çok istiyorum ama 1 aya buluşacağımız için ekstra strese girdim bana olan ilgisini kaybetsin istemiyorumBaşkasına güzel görünmek için değil de kendiniz için yapın..
Tatlı ayrılıklar ask değildir siz ask olduğunu zannediyorsunuzdur. Flörtlük zevk veriyor belliki ikinize.aramızda aşk meşk var aslında telefonlayken eskisi gibi konuşuyor saatlerce konuşuyoruz flörtün ilerisi gibiyiz o yüzden ilgilenir
aramızda aşk meşk var aslında telefonlayken eskisi gibi konuşuyor saatlerce konuşuyoruz flörtün ilerisi gibiyiz o yüzden ilgilenir
Seni olduğu gibi sevecek insanla beraber ol.En son 2 sene önce görüşmüştük gayet tatlı şekilde ayrılmıştık aramız hep iyiydi yani. Yakın zaman için buluşma planı yaptık ama beni en son gördüğünde 7 kilo daha zayıftım ve dişlerim kusursuzdu şimdi ise ön alt dişim yamuldu maalesef ki Anlayacağınız önceden daha güzeldim ve onun beni görünce benden uzaklaşmasını soğumasını istemiyorum aramız ne kadar iyi olsa da erkekler görselliğe çok önem verir kızlara kıyasla. Napmalıyım sizce?
o ayrıldıktan 1 ay sonra da denemişti şansını ama kabul etmemiştim şimdi ben de özlediğimden ılımlı yaklaşıyorum, geri dönme sebebi benim gibisini bulamadığını belirtti akıllı sohbeti saran kız hiç tanımamış. Kendisi de sporcu, kızlar tarafından beğenilen hoş birisiNeden at gibi gidip köpek gibi dönmüş, neden böyle hemen cici cicili konuşuyor bunu sorgulayın.
o ayrıldıktan 1 ay sonra da denemişti şansını ama kabul etmemiştim şimdi ben de özlediğimden ılımlı yaklaşıyorum, geri dönme sebebi benim gibisini bulamadığını belirtti akıllı sohbeti saran kız hiç tanımamış. Kendisi de sporcu, kızlar tarafından beğenilen hoş birisi
Bu söylediği iyi bir şey değil yalnızo ayrıldıktan 1 ay sonra da denemişti şansını ama kabul etmemiştim şimdi ben de özlediğimden ılımlı yaklaşıyorum, geri dönme sebebi benim gibisini bulamadığını belirtti akıllı sohbeti saran kız hiç tanımamış. Kendisi de sporcu, kızlar tarafından beğenilen hoş birisi
ay ama ayrıldıktan 1 ay sonra döndüğünde hiç kimse girmemişti ki hayatına e ben reddetince de hayat boyu beni bekleyecek hali yoktu kiBu söylediği iyi bir şey değil yalnızadam açık açık başkalarını denemek için ayrıldım, bir sürü kişi denedim daha iyisini bulamadığımdan döndüm demiş. Sonradan daha iyisini bulursa gitmeyeceğinin garantisi var mı?
Şimdi bu eski mi yeni mi yeniyse neden en son 2 yıl önce eskiyse neden şimdi tekrar?En son 2 sene önce görüşmüştük gayet tatlı şekilde ayrılmıştık aramız hep iyiydi yani. Yakın zaman için buluşma planı yaptık ama beni en son gördüğünde 7 kilo daha zayıftım ve dişlerim kusursuzdu şimdi ise ön alt dişim yamuldu maalesef ki Anlayacağınız önceden daha güzeldim ve onun beni görünce benden uzaklaşmasını soğumasını istemiyorum aramız ne kadar iyi olsa da erkekler görselliğe çok önem verir kızlara kıyasla. Napmalıyım sizce?
Bence siz ilişkinizi gözden geçirin. Neden ayrıldınız neden hala gorusuyorsunuz ? Şuan tam olarak nesiniz? En önemlisi kendisi ne düşünüyor amacı nedir? Bu konu sizin dış görünümünden daha çok önemli. Zira sonu hüsran olursa daha çok üzülürsünüz.haklısınız kendim için de çok istiyorum ama 1 aya buluşacağımız için ekstra strese girdim bana olan ilgisini kaybetsin istemiyorum
Benim buna pek inanasim gelmedi. Senden sonra bayağı aramış yani..o ayrıldıktan 1 ay sonra da denemişti şansını ama kabul etmemiştim şimdi ben de özlediğimden ılımlı yaklaşıyorum, geri dönme sebebi benim gibisini bulamadığını belirtti akıllı sohbeti saran kız hiç tanımamış. Kendisi de sporcu, kızlar tarafından beğenilen hoş birisi
Yani 2 sene önce ayrıldığınıza göre güzellik o kadar da önemli değilmiş diye düşünüyorumEn son 2 sene önce görüşmüştük gayet tatlı şekilde ayrılmıştık aramız hep iyiydi yani. Yakın zaman için buluşma planı yaptık ama beni en son gördüğünde 7 kilo daha zayıftım ve dişlerim kusursuzdu şimdi ise ön alt dişim yamuldu maalesef ki Anlayacağınız önceden daha güzeldim ve onun beni görünce benden uzaklaşmasını soğumasını istemiyorum aramız ne kadar iyi olsa da erkekler görselliğe çok önem verir kızlara kıyasla. Napmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?