Eskisi kadar romantik değil :(

Ona çok odaklanma. Unutma kaybetmekten korkmaya başladığın an kaybedersin. Kendine yeniden güvenini kazan. Onu hayatının merkezi yapma. Hayatının bir parçası olsun ama asla hayatının merkezi olmasın.
Iste buna kesinlikle katiliyorum. Insan neyden korkarsa o mutlaka basina gelir ve insan her zaman en cok istedigi sey ile sinanirmis. Bu yuzden bende kendimi cok kaptirmamaya calisiyorum.

canım benim ilişkimde cok yeni daha ve benim sevgilimde ilgisiz romantik hic deil zaten basta söylemişti bana romantik değilim diye bende cok üstüne düstm ve kendini geri cekti su an ben bisey yazmıyorm o yazarsa yazıyorm az da olsa ise yarıyor canım fazla üstüne düşme erkeklerde böyle bisey var üstüne düştükçe geri çekiliyorlar biraz serbestbırakmak lazm
Evet canim ustlerine dusunce o zaman geri cekiliyorlar ve bizi garanti goruyolar o yuzden dengeyi iyi ayarlamak lazim. Ne cok geri cekmeliyiz kendimizi ne de fazla uzerine dusmeliyiz. Insallah senin iliskinde duzelir sevgilin seninle ilgilenir.

sanırım hepsi aynı :22: benimkide aynen dedigin gibiydi çok romantikti hatta odun olan taraf bendim :1: sonra sevginden emin olunca degişiyorlar ne hikmetse, tabi mesaj falan hep atar ama eskisi gibi degil yine çok konuşuruz ama eskiden gece olunca uykum var ama kopamıyorum bırakamıyorum derdi şimdi uykum var ben yatacagım der...

ama bunun ilaci bence biraz mesafe koymak fazla arayıp sormamak, ben öyle yapıyorum işe yarıyor, mesela gün boyu hiç mesaj atmıyorum sonra ondan mesaj geliyor seni seviyorum sensiz olamam falan filan, sende öyle yap umursama o gelsin kıymetini bilsin sensizligin zor oldugunu görsün

ama sen uzaklaşınca o dahada uzaklaşıyorsa, bu ilişki yürümez bence, yol yakınken bırak

Evet dedigin gibi ilk zamanlarda daha bi romantikti ama sevdigimi anlayinca biraz azaldi. Yine guzel sozler yaziyo ama eskisi kadar uzun degil. Ise yeni girdi bu yuzden belkide cok yoruluyomus. Ama dedigin gibi o yazmadan ben yazmiyorum genelde de ilk o yazar zaten artik mesafeyi daha iyi korucam zaten seviyosa bensiz yapamaz dayanamaz ve daha cok duser ustume.

Bence aklına hemen kötü bir şey getirme. Erkeklerin beyni tek çekirdek çalışıyor malesef. Benimki de işe girdiğinden beri gün içerisinde iletişim kurduğumuz zamanlar çok azaldı. Bazı günler hiç telefonda bile konuşamıyoruz, sadece 3-4 saatte bir whatsapp. Konuşsak da uzun bi sohbet olamıyo :( Hatta her gün mesaiye kalmasından dolayı haftaiçi görüşemiyoruz bile. Olabiliyor böyle zamanlar. Eski ilgisine alıştığın için tuhaf geliyor. Ama sonra bu yeni duruma alışıp, sevgisinden bir şey azalmadığını görünce için ferahlayacak. Hoşgörü herşeyi çözer (:
Inan icimi cok ferahlattin :) Evet eski ilgisine romantikligine oyle cok alistirdi ki beni simdi bu durumu yadirgiyorum ama ona da cok belli etmek istemiyorum. Bizde gunduzun cok ama aksamlari daha cok mesajlasiyoruz bazen hic konusamadigimizda oluyo haliyle uzuluyorum ve ozluyorum. Haklisin hosgorulu olmak lazim bende bu dusuncelerimi ona yansitmamak icin elimden geleni yapiyorum.

boşlukta aşık olmak, aşkı yaşamak daha kolaydır. o yüzden en güzel aşkları öğrencilik zamanında yasıyoruz bence. olgunlaştıkca baska sıkıntılar telaşlar giriyo araya. adam şimdi işe girdi eskisi kadar seni düşünecek, ilgi gösterecek vakti yok. yani sana olan hisleri ya boşluktan o kadar yogundu ya da şu an gercekten yoruluyor vakit bulamıyor. beraberken sıkıntı yoksa tamamen yorgunluktandır anlayıslı ol bence

boşlukta aşık olmak, aşkı yaşamak daha kolaydır. o yüzden en güzel aşkları öğrencilik zamanında yasıyoruz bence. olgunlaştıkca baska sıkıntılar telaşlar giriyo araya. adam şimdi işe girdi eskisi kadar seni düşünecek, ilgi gösterecek vakti yok. yani sana olan hisleri ya boşluktan o kadar yogundu ya da şu an gercekten yoruluyor vakit bulamıyor. beraberken sıkıntı yoksa tamamen yorgunluktandır anlayıslı ol bence

Evet hemde o yillarda hayat daha toz pembe gorunuyordu bize. Konusmalarinda hic bi degisiklik sadece eskisi kadar ilgi goremiyorum oda yorgunluktan demekki. Bende bu dusuncemi ona yansitmiyorum.

hepsi aynı bunlarınnnnnnn....
doğal bi süreç ama daha sevgiliyken başlaması biraz erken olmuş tabi...
açık açık konuştuktan sonra biraz kendini geri çekmen işe yarayabilir anlaması için...

Hepinize tavsiyeleriniz ve desteginiz icin tesekkur ederim. Aradi uzun uzun konustuk ben hic bisey yokmus gibi normal davrandim ama o acti konuyu. Seninle eskisi kadar illgilenemiyorum ama bu seni dusunmedigim anlamina gelmiyo her zaman aklimdasin ama isim cok yorucu dedi. Bende hic uzatmadi simdi icim cok rahat :) Yeni isine alisana kadar idare etcem artik.

Back
X