İşin stresinden, yoğunluğundan ve yorgunluğundan da olabilir..
O da oyle soyluyor hemde daha yeni girdi ise alistiginda belkide duzelicek hersey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin stresinden, yoğunluğundan ve yorgunluğundan da olabilir..
Iste buna kesinlikle katiliyorum. Insan neyden korkarsa o mutlaka basina gelir ve insan her zaman en cok istedigi sey ile sinanirmis. Bu yuzden bende kendimi cok kaptirmamaya calisiyorum.Ona çok odaklanma. Unutma kaybetmekten korkmaya başladığın an kaybedersin. Kendine yeniden güvenini kazan. Onu hayatının merkezi yapma. Hayatının bir parçası olsun ama asla hayatının merkezi olmasın.
Evet canim ustlerine dusunce o zaman geri cekiliyorlar ve bizi garanti goruyolar o yuzden dengeyi iyi ayarlamak lazim. Ne cok geri cekmeliyiz kendimizi ne de fazla uzerine dusmeliyiz. Insallah senin iliskinde duzelir sevgilin seninle ilgilenir.canım benim ilişkimde cok yeni daha ve benim sevgilimde ilgisiz romantik hic deil zaten basta söylemişti bana romantik değilim diye bende cok üstüne düstm ve kendini geri cekti su an ben bisey yazmıyorm o yazarsa yazıyorm az da olsa ise yarıyor canım fazla üstüne düşme erkeklerde böyle bisey var üstüne düştükçe geri çekiliyorlar biraz serbestbırakmak lazm
sanırım hepsi aynıbenimkide aynen dedigin gibiydi çok romantikti hatta odun olan taraf bendim
sonra sevginden emin olunca degişiyorlar ne hikmetse, tabi mesaj falan hep atar ama eskisi gibi degil yine çok konuşuruz ama eskiden gece olunca uykum var ama kopamıyorum bırakamıyorum derdi şimdi uykum var ben yatacagım der...
ama bunun ilaci bence biraz mesafe koymak fazla arayıp sormamak, ben öyle yapıyorum işe yarıyor, mesela gün boyu hiç mesaj atmıyorum sonra ondan mesaj geliyor seni seviyorum sensiz olamam falan filan, sende öyle yap umursama o gelsin kıymetini bilsin sensizligin zor oldugunu görsün
ama sen uzaklaşınca o dahada uzaklaşıyorsa, bu ilişki yürümez bence, yol yakınken bırak
Annem şöyle önce derdi;
"Sana dünyaları değil, kendi dünyasını sunan adamı iste.
Çünkü sen ona dünyaları vereceksin."
Bu sanirim dahada vahim bi durum.Bizim ki hiçbir zaman romantik olamadı![]()
Inan icimi cok ferahlattin :) Evet eski ilgisine romantikligine oyle cok alistirdi ki beni simdi bu durumu yadirgiyorum ama ona da cok belli etmek istemiyorum. Bizde gunduzun cok ama aksamlari daha cok mesajlasiyoruz bazen hic konusamadigimizda oluyo haliyle uzuluyorum ve ozluyorum. Haklisin hosgorulu olmak lazim bende bu dusuncelerimi ona yansitmamak icin elimden geleni yapiyorum.Bence aklına hemen kötü bir şey getirme. Erkeklerin beyni tek çekirdek çalışıyor malesef. Benimki de işe girdiğinden beri gün içerisinde iletişim kurduğumuz zamanlar çok azaldı. Bazı günler hiç telefonda bile konuşamıyoruz, sadece 3-4 saatte bir whatsapp. Konuşsak da uzun bi sohbet olamıyoHatta her gün mesaiye kalmasından dolayı haftaiçi görüşemiyoruz bile. Olabiliyor böyle zamanlar. Eski ilgisine alıştığın için tuhaf geliyor. Ama sonra bu yeni duruma alışıp, sevgisinden bir şey azalmadığını görünce için ferahlayacak. Hoşgörü herşeyi çözer
![]()
her ilişkide olur merak etme yanında dur ayrılma zamanla çabani görünce eskiye döner hatta daha da iyisi olabilir zaman ver biraz erkekler malesef öyleler
iş yerinde bir başkasıyla tanışmış olabilir................
Tam 3 ay oldu baslayaliNe zamandir beraber oldugunuzu merak ettim?
boşlukta aşık olmak, aşkı yaşamak daha kolaydır. o yüzden en güzel aşkları öğrencilik zamanında yasıyoruz bence. olgunlaştıkca baska sıkıntılar telaşlar giriyo araya. adam şimdi işe girdi eskisi kadar seni düşünecek, ilgi gösterecek vakti yok. yani sana olan hisleri ya boşluktan o kadar yogundu ya da şu an gercekten yoruluyor vakit bulamıyor. beraberken sıkıntı yoksa tamamen yorgunluktandır anlayıslı ol bence