• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşkiyalar tarafından Saldırıya uğradık Doğum günüm ve bayram Kabus oldu

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
günlerdir gözüme uyku girmiyor psikolojim alt üst oldu doktora gitmek istemiyorum daha önce çok ilaç kullandım ve zor bıraktım yeniden başlamak istemiyorum

önce şöyle anlatayım bayramda memleketteydik
babamların evi de memlekette merkezin dışında çok güzel çiftlik evi gibi bir ev
ailem kültürlü modern ve rahat yaşarlar kültür farklılığı uçurum yaptığından o çevrede çok kişi ile görüşmezler
çevremizde de köy evleri var köylü insanlar yaşıyor hayvan baktıkları için merkezin dışında ve bizim çevremizde yaşıyorlar kültür farklılığı bu insanlarla oluyor
bu çevredeki cahil pislik insanlar biz bahçede mangal yapıp yemek yediğimizdede kapımıza baltalarla sopalarla dayanmış insanlardır köpeklerini üzerimize sürdükleri oldu yıllardır bu şekilde yaşıyor ailem orda

9 kasım doğum günümdü bütün aile ve aile dostlarımız evde oturuyorduk
eşimde bana sürpriz yapmak istemiş istanbuldan arkadaşlarını getirtip organizasyon yapmışlar bahçede doğum günü için hazırlık yapılmış
son 10 dakika içinde bende görmedm gece tam 12 de havai fişekler patlamaya başladı herkes bilio tabi birtek ben bilmiyorum
hepimiz bahçeye çıktık ben organizasyonu ve havai fişekleri görünce mutluluktan uçtum o an

ama bu mutluluk yalnızca 1 dakika sürdü
bir baktıkki çevrede o insan bile diyemediğim hayvanlar ellerinde kürekler sopalar tırmıklarla toplanıp evimize doğru koşuyorlar
biz hepimiz hemen onlara engel olmaya koştuk ama nafile onlar 30 yakın erkek ellerinde aletleri biz 10 kişiyiz o da üçümüz kadın ben annem kuzenim bunlar saldırdılar bize bir yandan jandarmayı arıyorum bir yandan dayak yiorum eşim eşimin kardeşi ben resmen darp edildik
yani öldürmeye linç etmeye gelmişler
biz konuşmak için ne oluyor demek için yaklaştırk
onlar hiçbirşey sormadan daldılar direkt bir bayan olarak heryerim mosmor darp raporum var yatamıyorum ağrıdan eşimin vücudu ayakları kan içinde mormor eşimin kardeşini çok daha kötü darp ettiler kürek ve tırmıklar kesmiş delmiş vücudunu babamı dövdüler abilerimi dövdüler kuzenimin eşini dövdüler keskin küreklerle kafalarına vurdular ölebilirlerdi ben kriz geçirdim bayıldım sonra jandarma geldi hastaneye götürdü hemen bizi kabus gibi bir geceydi

ve biz bu hayvanlardan korktuğumuz için davacı bile olamadık düşünün nasıl bir insanlarla yaşıyoruz hepsi sabıkalı hırsızlık adam yaralama ve kundaklamadan
biz hemen jandarma eşliğinde şehirden uzaklaştık istanbula geldik ama ailem orda yaşamak zorunda
davacı olamadığımız için hala içim içimi yior eşimi ve kardeşini gördükçe
eğer davacı olsaydık sonradan babamı abilerime anneme zarar verirler diye korktum ve yaparlarda
biz hapise girmekten korkarız ama onlar şükreder ekmek elden su gölden olacak yatacaklar bedavadan die
gerçekten çok kötüyüm
birdaha asla doğum günü kutlaymayacağım o gece aklıma gelecek sevdiklerim benim doğum günüm yüzünden ölebilirdi
nasıl atabilirim bu kabusu aklımdan yardım edin lütfen
ve yaptıkları yanlarına kâr kaldığı için daha da sinirliyim gidip evlerini yakmak istiyorum ne yapacağımızı bilemiyoruz hepimizin psikolojisi sinirleri alt üst oldu

günlerdir gözüme uyku girmiyor psikolojim alt üst oldu doktora gitmek istemiyorum daha önce çok ilaç kullandım ve zor bıraktım yeniden başlamak istemiyorum

önce şöyle anlatayım bayramda memleketteydik
babamların evi de memlekette merkezin dışında çok güzel çiftlik evi gibi bir ev
ailem kültürlü modern ve rahat yaşarlar kültür farklılığı uçurum yaptığından o çevrede çok kişi ile görüşmezler
çevremizde de köy evleri var köylü insanlar yaşıyor hayvan baktıkları için merkezin dışında ve bizim çevremizde yaşıyorlar kültür farklılığı bu insanlarla oluyor
bu çevredeki cahil pislik insanlar biz bahçede mangal yapıp yemek yediğimizdede kapımıza baltalarla sopalarla dayanmış insanlardır köpeklerini üzerimize sürdükleri oldu yıllardır bu şekilde yaşıyor ailem orda

9 kasım doğum günümdü bütün aile ve aile dostlarımız evde oturuyorduk
eşimde bana sürpriz yapmak istemiş istanbuldan arkadaşlarını getirtip organizasyon yapmışlar bahçede doğum günü için hazırlık yapılmış
son 10 dakika içinde bende görmedm gece tam 12 de havai fişekler patlamaya başladı herkes bilio tabi birtek ben bilmiyorum
hepimiz bahçeye çıktık ben organizasyonu ve havai fişekleri görünce mutluluktan uçtum o an

ama bu mutluluk yalnızca 1 dakika sürdü
bir baktıkki çevrede o insan bile diyemediğim hayvanlar ellerinde kürekler sopalar tırmıklarla toplanıp evimize doğru koşuyorlar
biz hepimiz hemen onlara engel olmaya koştuk ama nafile onlar 30 yakın erkek ellerinde aletleri biz 10 kişiyiz o da üçümüz kadın ben annem kuzenim bunlar saldırdılar bize bir yandan jandarmayı arıyorum bir yandan dayak yiorum eşim eşimin kardeşi ben resmen darp edildik
yani öldürmeye linç etmeye gelmişler
biz konuşmak için ne oluyor demek için yaklaştırk
onlar hiçbirşey sormadan daldılar direkt bir bayan olarak heryerim mosmor darp raporum var yatamıyorum ağrıdan eşimin vücudu ayakları kan içinde mormor eşimin kardeşini çok daha kötü darp ettiler kürek ve tırmıklar kesmiş delmiş vücudunu babamı dövdüler abilerimi dövdüler kuzenimin eşini dövdüler keskin küreklerle kafalarına vurdular ölebilirlerdi ben kriz geçirdim bayıldım sonra jandarma geldi hastaneye götürdü hemen bizi kabus gibi bir geceydi

ve biz bu hayvanlardan korktuğumuz için davacı bile olamadık düşünün nasıl bir insanlarla yaşıyoruz hepsi sabıkalı hırsızlık adam yaralama ve kundaklamadan
biz hemen jandarma eşliğinde şehirden uzaklaştık istanbula geldik ama ailem orda yaşamak zorunda
davacı olamadığımız için hala içim içimi yior eşimi ve kardeşini gördükçe
eğer davacı olsaydık sonradan babamı abilerime anneme zarar verirler diye korktum ve yaparlarda
biz hapise girmekten korkarız ama onlar şükreder ekmek elden su gölden olacak yatacaklar bedavadan die
gerçekten çok kötüyüm
birdaha asla doğum günü kutlaymayacağım o gece aklıma gelecek sevdiklerim benim doğum günüm yüzünden ölebilirdi
nasıl atabilirim bu kabusu aklımdan yardım edin lütfen
ve yaptıkları yanlarına kâr kaldığı için daha da sinirliyim gidip evlerini yakmak istiyorum ne yapacağımızı bilemiyoruz hepimizin psikolojisi sinirleri alt üst oldu

Hey Allahım ya tüylerim diken diken oldu okurken, çok geçmiş olsun öncelikle sana nedir bu insanların ailenle alıp veremediği saldırma şiddet dertleri ne? Böyle birşey korkup alttan aldıkça devamıda gelecektir diye düşünüyorum ben Allah cezalarını versin. Tekrar geçmiş olsun.
Ailenin evi satıp başka bi yerden ev alma ihtimalleri varsa bence bir an bile düşünmesinler yoksa böyle ömür mü geçer?

çok çok geçmiş olsun, aileniz oradaki evlerini satıp daha merkezi bir yere taşınamaz mılar?Sonuçta siz davacı olsanız da olmasanız da aileniz tehlikede haksız mıyım?

ayyy çok kötü bi durumm çok şaşırtıcı
ve en güzel gününüzde bunların yaşanamacı
cok gecmıs olsun acil şifalar diliyorum size
ailenız ıcınde cok zor bence davacı olunmalı..

Hey Allahım ya tüylerim diken diken oldu okurken, çok geçmiş olsun öncelikle sana nedir bu insanların ailenle alıp veremediği saldırma şiddet dertleri ne? Böyle birşey korkup alttan aldıkça devamıda gelecektir diye düşünüyorum ben Allah cezalarını versin. Tekrar geçmiş olsun.
Ailenin evi satıp başka bi yerden ev alma ihtimalleri varsa bence bir an bile düşünmesinler yoksa böyle ömür mü geçer?

babam emekli ve o evin her karesini heyecanla kendi zevkine göre yaptırdı hergün yeni birşey ekler bahçe yaptı falan yani babam o evi çok seviyor
ama çevreden nefret ediyor insanlar cahil
lütfen doğum günüm kutlama yapıyoruz diyorum kimsiniz lan siz istanbul p..çleri gelmişsiniz hava yapıosunuz diolar ya sırf kıskançlık fesatlık cahillik uğruna öldüreceklerdi bizi yaa
onlar kadınları sadece sex ve çocuk doğurma makinesi olarak görüyor
ne bilsinler doğum günü mutluluk neymiş lütfenin L sini bilmeyen cahil köpekler
iki gündürde evimizin etrafında 8-10 kişi grup halinde dolaşıolarmış arabasız kimse çıkmıo evden :(
jandarmada bıkmış bunlardan şikayetten 1 saat sonra geldi
zorla kendimizi evin içine atıp bahçe kapılarını kapattıkta kurtulduk evimizi yakacaklardı yaa
cahillik görgüsüzlük başka bişi değil Allah hepsinin belasını verecek inşallah

şunu bir kez daha anladım eğitim ve kültür gerçekten çok büyük bir şartmış

birkaç gün önce de çorumdaydı sanırım bir tekel bayiinde alkol satıldığı için sahibi içindeyken ateşe verilmişti müslüman olup iyilik yaptığını zanneden cahiller tarafından

canım yaptığınız doğru değil niye şikayetçi olmuyorsun. yarın oburgun birinize bişey yapsalar daha çok vicdanın sızlar. deli misin sen durduğun kabahat savcılığa başvur hemen

Allah'ım nasıl birşey bu :53:
Ailenin ordan taşınma imkanı varsa hiç durmasınlar...
Bence mutlaka davacı olmalısınız, insan değil bunlar...

geçmiş olsun, inanamadım böyle bişey nasıl olur,
ailenizi ordan taşınmaları için ikan edin.
kabus gibi:53:

darp raporlarımız elimizde olduğu sürece şikayetçi olabilirmişiz dedi jandarma ve savcılık ama korkuyorum ya gerçekten
en çok cahil insandan korkarım ben
cahil insan kadar tehlikelisi yoktur 1 cümle ile gaza getirilmesi yeterli bu insanları
ben bunları içeri attırsam amcaları yeğenleri ellerine silah alıp evi basacaklar eminim
korkuları yok hiçbirşeyden hapise girmekten korkmuyorlar bedavadan yatak olarak düşünüyorlar

çok enteresan ya dediğin olay nerede yaşanmış

burası hangi şehir acaba ya.nerde oldu böyle bir olay merak ettiiim

edirne ipsalaya bağlı yunanistana sınır bir bölge avrupalıyım diye geçiniyorlar doğudaki çoğu kişi yapmaz bunların yaptığını cahil köpekler ama yapacak bişi yok tarlada hayvanlar içinde doğmuşlar hayvanlarla büyümüşler insan sevgisi saygısı yok içlerinde

pes doğrusuuu :53: evin etrafına elektrikli teller döşeyip saldırgan köpekler koyasım geldi:53: insanı katil eder bu insanlar Allah korusunn:25:

hayvan köpek diyerek hayvanlara hakaret ediyorum bunlar yüzünden ya çok sinirliyim lütfen hayvan severler yanlış anlamasın

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Verilmiş sadakanız varmış desek yeridir.
Ancak bence artık o evden taşınmanın zamanı gelmiş, hatta geçiyor.

Babacığının evde çok büyük emekleri ve anıları olduğuna eminim ama bundan sonra o evde huzurla oturulabilineceğine inanmıyorum.

ŞOK oldum okurken.
Nasıl bi şey bu yaa İnsanlar kendi evlerinde de mi rahat edemiyecek kimseye zararınız yok bişeyiniz yok

Böyle insanları gördükçe insanlığımdan utanıyorum ki şikayet dahi edemiyorsunuz ya en çokta bu sinirini bozuyor insanın.
Korkunuzu anlıyorum ama yine de bi çözümü olmalı yoksa devamı mutlaka gelir ve Allah korusun daha kötü şeyler de olabilir..

Geçmiş olsunn..

Çok tuhaf bir durum..neresi burası merak ettim.. bu tarz davranmalarını gerektircek ne olabilir acaba...sadace istanbuldan geldiler felan olacağını sanmıyorum ben, belliki başka sebebler var ... Sizinde şikayetçi olmamanızı anlayamadım..birisi ölüncemi şikayet ediceksiniz :( ya evi ateşe verirlerse allah korusun...Bu nasıl biryer böyle..film gibi aklım hayalim almadı ... Babanız orayı sevebilir ama bence taşınması daha iyi olur..Hayatı zevklerinden daha önemlidir diye düşünüyorum... Korkarak yaşanan yer mutluluk getirmez

Back
X