Olmazzzz.benım ooooo...herkesın askı canı onun ıcın dünyanın en yakısıklısıdır cıcımya erkek ark nın bi fotosunu atsana, dünyanın en karizmatik en yakışıklı erkeğini çok merak ettim
Degıl mı.on senedır takmamısım dıyorum sımdı o vıdeodakılerı görünce ozendım galıbaBoşver hayallere kapilma canım ünlülerin çoğu ciddi ilişki düşünmez bence sırf ünlü oldu diye dusunuyosundur yoksa iki aylık bisey icin o kadar zaman sonra takmazdin
Ikı swnedır gormuyordum ama bırden alternatıflerımı farkettım nedır ıs cıddıye bınınce.anlayamadım kwndımı bendeBurada coğu insan eşini nişanlısını öküzüm diye sever,ama sever yami başka biri daha romantik diye daha iydir demezler..anlatabildim mi..sevgi herseyi örtüyor ama senin sevgin örtmemiş arayış içindesin.
Çok merak edilecek bırı degıl zaten.oyle bı askda yasanmadı.o zamanlarda fıgurandı sonra sarkıcı olduKimmiş o ünlü merak ettim doğrusu
Ayrıldığını düşün o zaman daha mı iyi.bulabilecekmisin onun gibisini .dünyanın en yakışıklı en anlayışlı eşini.tabiki hayır.o zaman niye arayış ..Ikı swnedır gormuyordum ama bırden alternatıflerımı farkettım nedır ıs cıddıye bınınce.erkek hormonu mu var anlamadım bende
Aslında hıc bırıne donup bakmadım.on yıldır bu adamıda sallamadım hıc.hele ıkı yıldır gozum askımdan başkasını gormedı.ama çok güzel bı vıdeo ızleyınce ozendım.aklıma gwldı ıste o romantızmı.ote yandan paranoyak dwngesız ve kuruntulu bırıydı.cok ıcer ve ılac kullanırdı.bırıyle gulsem bana mı guldunuz dıye kuserdı.acayıp trıp atardı kız gıbıAyrıldığını düşün o zaman daha mı iyi.bulabilecekmisin onun gibisini .dünyanın en yakışıklı en anlayışlı eşini.tabiki hayır.o zaman niye arayış ..
Bak mutlusun yanında seni seven biri var.
O ünlü diye şindi akıl kayıyor belliki.takip etmem demişsin e etmişsin işte,
Ben eski sevgililerime niye grip bakmıyorum..
Video ve tv deki gibi değil insanların hayatları bunlar boş..tv ve video da,facede hayatlar paris görünür ama gercekler tarlabaşı dır:)
Ayy aman iyki olmamış o psikoyla..Aslında hıc bırıne donup bakmadım.on yıldır bu adamıda sallamadım hıc.hele ıkı yıldır gozum askımdan başkasını gormedı.ama çok güzel bı vıdeo ızleyınce ozendım.aklıma gwldı ıste o romantızmı.ote yandan paranoyak dwngesız ve kuruntulu bırıydı.cok ıcer ve ılac kullanırdı.bırıyle gulsem bana mı guldunuz dıye kuserdı.acayıp trıp atardı kız gıbı
Yaniiii böyle düşünmen iyi normala döndün afferim:)Yok yok sevıyom ben askımı ya...sanırım o unlunun kıza davranısına ozendım.adamı kıskanmadım bak hıc.sadece ozendım
Ayy aman iyki olmamış o psikoyla..
Nisan heyecaninda olan biri nasil boslukta olur anlayamiyorum.sizin internetten suan nisanlilik modelleri sac modelleri arastiriyor olmaniz gerekirdi.
Seviyorum diyorsunuz hic sanmiyorum.sadece aliskanlik.muhtemelen kendinizi kandirip hayatiniza bakacaksiniz..ama lutfen duygularinizi olcun tartin.
Profil resminizin rengi çok rahatsız edici gözlerim ağrıdı
Kapsınlar be ya..Yaniiii böyle düşünmen iyi normala döndün afferim:)
Bırakma sevgilni kaparlar hemen bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?