- 8 Temmuz 2019
- 273
- 264
- 53
- Konu Sahibi strawberry111
-
Sorun hıcbırsey yapmayanların isteklerinin hemen yerine getirilmesi, ben bisey ıstedıgım de herkezın gormezden gelmesi. Bu yuzden zoruma gidiyor ve eski ıcın pişmanlık hissediyorum. Herkez beni cantada keklik bellemiş en yakınım eşim bile. Ama benim tahammül kalmadı. Artık sonu nere gider bılmıyorum zaman gosterecek.Bana birini hatirlattin. Oda aynı senin gibi, hersey içinde kalmış, dügün zamanında yapilmayanlar.. sonuç, sûrekli yıllardır esinin yüzüne vurmasi, çok mutsuz bir evlilik. Yani adam ne yapsin, durum olsaydi yapardı zaten.
sonuc olarak bilerek, isteyerek evlenmişsin adamla. kapat geçmişi, sadece mutsuz olursun, başka birsey olmaz
Kendimi cokk deger sız hissediyorum.
Yolacak kaz gormedım kimseyi. Standardı vardır her işin degılmi. 700 km öteden nişan için gelındi bombos. Ben misafirlige giderken bile hedıye goturen bir insanım. En basit çicek cıkolata bile alınmadı bana. Hersey yarım oldu yada hic olmadı. Maddiyat yoklugu one suruldu hep ama bence eksik olan gorguymusNe önemi var bunlarin o is yerindeki kizlar abartıyordur belki de..Ayrica zengin biriyle evlenip her seyi aldirabilirdin secim.senin..Bence de kocamiz olan kişi yolunacak kaz değıl o ev ortak geçim borç ortak olacak olmali.Hic imrenmedim evlenirken de cok az sey aldim..
Çal çaputtan ziyade bırseyler ıcın zahmet etmek benim aradığım. El emegı ufak bir hediye getırmıs olsa benim ıcın yapmıs der sevinirdim mesela. Kendileri bekliyor herseyi. Yapmazsan beklemezsın karsılıgını. Ben çözemedim 10 yıldır beton gibi psikolojimi çökertti bunların sistemı:)yani şuraya kadar heves ettiğiniz şeyler içinizde kalmış gibi düşündüm de, bu nasıl bir saçmalık.
bakış açınızı değiştirin. sizin değerinizi çul çaput takı makı belirleyemez.
10 sene geçmiş aradan eşinizden memnun musunuz?
gerisi hikaye..
Bu durumu baskası bana anlatsa sen manyakmısın derdim. Nasıl bu noktadayım bende bilmiyorumE madem unutamıyorsun,degersiz hissediyorsun boşan.. mazoşist falanmısınız acaba geçmişle kendinize acı çektiriyorsunuz ... geçmişe takılırsanız geleceğinizi mafeder, yok edersiniz
Bu durumu baskası bana anlatsa sen manyakmısın derdim. Nasıl bu noktadayım bende bilmiyorumHep sorunları zamanında söylememek ten kaynaklı sanırım.
9 yıllık evliyim. Nişan dügün surecinde esimin ailesı hıcbır sey yapmadı eşimde cok az kısmını yapabildi. Elimdeki imkanlarla kendim yaptım cogu seyden feragat ettim. Kac yıl esimin bekarlık esyalarını kullandım. İlk baslarda hıc sorun etmezdim bu durumu. Ama yıllar gectıkce eskiyi dusunuyor ve cokk mutsuz oluyorum. Bir düğün Nişan olsa birinde altın görsem içim sızlıyor hep. Dugunlere gitmek istemiyorum hıc. İş yerınde gelini olanlar var., kızları evlenenler var laf arasında şunu aldım geline kıza diye bahsedince bile bana dokunuyor mutsuz oluyorum. Kıskanc lık degıl yasadıgım cok farklı bir duygu. Tek bir igne dahi gormedıgım gıbı bizden talep ediliyor eşimin tarafı. Bu durum esımle aramızda problem oluyor hep. Hersey alabilecek durumdayım şuan ama hersey zamanında gerekmiş. En guzel gunlerim yarım yamalak oldu. Fofograflara bakınca bile sinir oluyorum. Kendimi cokk deger sız hissediyorum.Eşim surekli telafi edeceğini soyluyor ama şu ana kadar telafı yerine gececek bir sey yok ortada. Yapar yapmaz bilemem ama eskisi gibi taviz vermeyeceğim.Verdım vereceğim kadar zaten 10 yıl gıtmişBu psikolojiden nasıl kurtulurum bilemıyorum.Boyle dusunmenin bir yararı olmayacağını adım gibi biliyorum ama bu düşünceden kurtulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?