• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esle ara bozukken iliski

Namümkün...öyle bi zmaan olmuştu kendimi et parçası gibi hissettim ona da söyldim durdu saatlerce konuşmuştuk..

Kendini küçültür müsün bilmiyorum ama bu tavırlar karşısında insanı güdü, cinsel dürtü nasıl kalır aklım almıyor. Benim kalmaz mesela. İnsanın diğer canlılardan bir farkı var sonuçta, olmalı yani. Güdüyle, dürtüyle hareket etmek falan diğer canlılara özgür bir durum, biz düşünebiliyoruz ve bu birçok şeyimizi etkiliyor.
Ya tabii her seyin bir limiti var. ama cinsel durtu diye bir sey insanlarda da var.

Arkadaşım sanane begenmiyorsan okuma yorumda yapma sanki burda bizi görüyorlar asıl kimliğimizi biliyorlar.
Her konuda Böyle bir iki kişi çıkmasa sinek kesicem :kızgın:
Ben olsam buraya dayak yediğimi yazmam asıl ona utanırım ama bir çok kadın yazıyor ve sayfalarca msj oluyor ama yok cinsellikten utanmalıyız dimi
Ayıp kadın ayıp :süslü::süslü:

Yaa bilemedim o zaman annen baban malzemeden mi çalmış acaba :KK70: ayak üstü falan olmuş olmayasın :KK70: ay gece gece :KK53:
Oysa çok da isteyerek bilerek yapmislar yani ama demekki özenince böyle oluyo bi yerde bi eksik cikiyo :deli:
Sen sahte kocsun galiba. Ben de kocum :KK70:
Oysa ki sapına kadar koçum ama bi sorun var işte
Sanirim sorunumuz benim ateşli (libidom yükseldiği nadir zamanlar) ve hizli olmam eşimin daha yavaş ve romatik olmasi:duduk:

trip ayri ufak tefek tartismalar ayri ama saygisizlik farkli bir boyut adam bana saygisizlik yapacak sonra o yaptigini konusmayip ozrunu dilemedigi bende affetmedigim halde iliskiye giricem cok zor kendimi hic iyi hissetmem

Back
X