Kendinizce çok haklısınız ama bi çift terapisi falan alsanız belki çözülür. Evliliklerin çoğu böyle zaten.Sorunlarımız var. Geneli çocuklar yüzünden çıkıyor. Bana dokunma ne yaparsan yap modunda. Güzel bir söz söylemek asla yok, sevgi ifadeleri yok. Sevişmek dışında bana ilgi gösterdiği de yok. Ooo güzel olmuşsun dediği tek zamanlar sevişmek için özenip giyinirsem. O kadar.
Ben de aşırı gerginim. Çocuklar iş ev derken geriliyorum, öfke patlamaları yaşıyorum ve ağır konuşuyorum asla hakaret değil ama ağır sözler söylüyorum. O da sen bana saygı gostermiyorsun diyor. Ben de hak etmen lazım diyorum.
Uyumsuzuz ya. Her anlamda uyumsuzluk var aramızda. O 40 ben 34 yaşındayım. On yıldır evliyiz adam on yıldır 70 yaşında gibi. Kendine ait bir hayatı yok, gezmeyi takılmayı bilmez. Anne babası gibi çocuklarla ilgisi onun için yeterli. Daha bir kez üç çocuğundan birini karşısına alıp oyun oynamamistir. Bizle ilgilenen mi oldu sanki, biz kötü mü olduk modunda.
Mutsuzum. Aşksızım. Sinirliyim. Yorgunum....
Kabul etmiyor..sorunlu sensin sen git diyor. Bir dönem gittik. Ama devam etmek istemedi. Kendini baskı altinda hissediyormus. Sorunun onda olduğu ve konfor alanından çıkması gerektiğini anlayınca yan çizdi. Başka sorunların aşılmasına yardımcı oldu terapi ama devamı gelmedi asla.Kendinizce çok haklısınız ama bi çift terapisi falan alsanız belki çözülür. Evliliklerin çoğu böyle zaten.
Hakaret etmiyorum. Ama mesela diyorum ki şimdiki aklım olsa senle asla evlenmezdim. Bı babalık yapacaksin onu da yapmıyorsun, eleştirmek yerine iki güzel söz desen çok mu zor, iyiki kavga ettik de sevismedik zaten çoğu zaman mecburiyetten yapıyorum o işi dedim en son ki tartışmada. Bu tarz ağır ifadeler. Ama bu raddeye gelene kadar ifade etmeye anlatmaya çalışıyorum. Çocuklarımızla ilgilenelim daha iyi bir ebeveyn olalım diyorum, onu rencide etmeden. Bizimkiler benle hiç ilgilenmediler ne oldu sanki diyor. Böyle cins hatasını asla görmeyen bir adam. Ben de çileden çıktım ağır konuştum. Saygısız dünya senin etrafında dönmüyor bilmem ne dedi işteNe olursa olsun ağır sözler söylememelisiniz bir kadına yakışmıyor çok çileden çıkıyorsanız ayrılırsınız saygı hududunu aşmak yakışmaz hiçbir insana
Bundan daha ağır laf olmaz ayrılın kurtulun bu mecburiyetten olacak bir şey değil adam lafın en ağırını yemişiyiki kavga ettik de sevismedik zaten çoğu zaman mecburiyetten yapıyorum o işi dedim
Yazdıklarınızdan ben sorunu iki tarafta da gördüm. Sizin yerinize koyuyorum kendimi benim eski eşimde çok huysuzdu. Bağırması çağırması bittmezdi ama beni defalarca aldatmasaydı sanırım ben boşanmazdım. Bi şekilde tolere edip bitmemesi için elimden geleni yapardım.Kabul etmiyor..sorunlu sensin sen git diyor. Bir dönem gittik. Ama devam etmek istemedi. Kendini baskı altinda hissediyormus. Sorunun onda olduğu ve konfor alanından çıkması gerektiğini anlayınca yan çizdi. Başka sorunların aşılmasına yardımcı oldu terapi ama devamı gelmedi asla.
Ben de evliliklerin geneli böyle deyip çocukların zorluğunu da tek başına yüklenmek istemediğim için arkadaşca yaşamak istiyorum. Böylece ilgi beklentimde olmaz diye düşündüm.
Öğretmenim. Öğretmen maaşları malum. Aileme yakın oturuyorum. Babamı kaybettim üç yıl önce. Annem anneanneme bakıyor. Evimiz var benim adıma. Bir de yine bana ait arabam var. Bana maddi yukten çok çocukların ihtiyaçları ağır geliyor. Bunu tek yüklenip ona güle güle demek onun için düğün bayram olur. Bunu istemiyorum yoksa çocuk filan olmasa devam etmezdim bu şartlarda. Çok sıg bir adam.simdi bosanin desem uc cocukla gecinmek ,uc cocugun yuku cok zor .maddi durumunuz nasil cok rahat yasarim onsuz diyorsaniz bosanin .aile destegi falan onemli tabi bu durumda. eger maddi durumunuz cok iyi degilse,aile destegi mukemmel degilse esinizi boyle kabul edin yavas yavas kucuk isteklerinizi iletin .
Uc cocukla bosanmaya toz pembe yaklasamiyorum maalesef
Ama bunlar yanlış. Ben de iki çocuk annesiyim, meslektaşız sizinle, 40 yaşındayım eşim 47. Yakın yaşlar ve yaşantıdayız. Böyle günler ben de yaşadım. Suçladıkça dibe battık. Dilinizi pozitife alıştırın. aaa cidden hıyarın tekiyim, hatun haklı demeyecek asla. Anneler babalar yakındaysa çocuklarla biraz ilgilensinler de kafanızı dinleyinHakaret etmiyorum. Ama mesela diyorum ki şimdiki aklım olsa senle asla evlenmezdim. Bı babalık yapacaksin onu da yapmıyorsun, eleştirmek yerine iki güzel söz desen çok mu zor, iyiki kavga ettik de sevismedik zaten çoğu zaman mecburiyetten yapıyorum o işi dedim en son ki tartışmada. Bu tarz ağır ifadeler. Ama bu raddeye gelene kadar ifade etmeye anlatmaya çalışıyorum. Çocuklarımızla ilgilenelim daha iyi bir ebeveyn olalım diyorum, onu rencide etmeden. Bizimkiler benle hiç ilgilenmediler ne oldu sanki diyor. Böyle cins hatasını asla görmeyen bir adam. Ben de çileden çıktım ağır konuştum. Saygısız dünya senin etrafında dönmüyor bilmem ne dedi işte
Böyle ağır laflar diyorum işte. Çünkü cidden öyle. Yani biraz özel olmuş olavak ama sırf onun gönlü olsun o da benim gönlümü yapsın diye geçen hafta her istediğinde aşkla şevkle tamam dedim. Gayette memnundu halinden. Ama yine aynı şekilde duygusalliktan beni yoksun bırakarak devam etti haftaya. O yüzden de bu haftasonu zerre onu goresim yoktu. İyi oldu kavga etmek işime geldi.Bundan daha ağır laf olmaz ayrılın kurtulun bu mecburiyetten olacak bir şey değil adam lafın en ağırını yemiş
Bazı erkeklerin fıtratında yoktur iltifat etmek benim eşim de çok iltifat etmez ama onun odunluğunu biliyorum bildiğim için koymuyor bana arada bi söyler bana o yetiyor ama yetmese bile başka şeylerle tolere ediyor siz fazla abartmışsınız maalesef cinsellik zorla yapmışsınız gayet de memnundu diyorsunuz ama sonra lafla başına kakmışsınız sizin de ondan aşağı kalır yanınız yok maalesef kimse zoraki evliliğe devm etmemeli boşanın o zaman kimse kimseye saygısızlık yapmamalı eşim benimle zorla seviştiğini ağzından duyduğum anda ayrılırım ondanBöyle ağır laflar diyorum işte. Çünkü cidden öyle. Yani biraz özel olmuş olavak ama sırf onun gönlü olsun o da benim gönlümü yapsın diye geçen hafta her istediğinde aşkla şevkle tamam dedim. Gayette memnundu halinden. Ama yine aynı şekilde duygusalliktan beni yoksun bırakarak devam etti haftaya. O yüzden de bu haftasonu zerre onu goresim yoktu. İyi oldu kavga etmek işime geldi.
Oh onun keyfi olacak ben duygusalliktan uzak iki güzel söz duymadan devam etcem. Niye?
Yok hiç kimse. Yani kardeslerim kendi cocuklariula ilgileniyor haliyle kendi yasantilari var devam ettirdikleri. Annemin yanında yaşlı annesnnem var. O yokken de annem çocuk bakmak istemiyor. Ona bıraktığım her an tedirgin oluyorum bı ton laf sayacak şimdi diye. Bakıcı ablamizda sadece ben okuldayken geliyor ve gidiyor. Annem haftada bir ben okuldayken bakıyor onda bile rahatsız. Kaynanam başka şehirde. Çok hevesli çocuk bakmaya ama ben de onla birlikte aynı evde kalmak istemiyorum günlerce. Gelince gitmez sağolsun. Off bilmiyorum.Ama bunlar yanlış. Ben de iki çocuk annesiyim, meslektaşız sizinle, 40 yaşındayım eşim 47. Yakın yaşlar ve yaşantıdayız. Böyle günler ben de yaşadım. Suçladıkça dibe battık. Dilinizi pozitife alıştırın. aaa cidden hıyarın tekiyim, hatun haklı demeyecek asla. Anneler babalar yakındaysa çocuklarla biraz ilgilensinler de kafanızı dinleyin
Bosanirsa bosansin umurunda değil artık. Ben sadece çocukların yükünü tek başıma yüklenmemek için devam ediyorum. Yoksa gerçekten benim için bitmiş durumda.Bazı erkeklerin fıtratında yoktur iltifat etmek benim eşim de çok iltifat etmez ama onun odunluğunu biliyorum bildiğim için koymuyor bana arada bi söyler bana o yetiyor ama yetmese bile başka şeylerle tolere ediyor siz fazla abartmışsınız maalesef cinsellik zorla yapmışsınız gayet de memnundu diyorsunuz ama sonra lafla başına kakmışsınız sizin de ondan aşağı kalır yanınız yok maalesef kimse zoraki evliliğe devm etmemeli boşanın o zaman kimse kimseye saygısızlık yapmamalı eşim benimle zorla seviştiğini ağzından duyduğum anda ayrılırım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?