Eşle ev arkadaşı gibi olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamla niye sevişiyorsunuz merak ettim?

Çocukların zorluğu bitmez,aksine artarak devam eder. Boşanmak için bunu beklemeyin en azından demeye geldim. Zaman geçiyor. Şimdi 34 yaşındasınız,10 yıl sonra 44 olunca boşanmak daha zor gelecek size.

İkinizin de birbirinize tavrı yanlış.
Zoraki sevişiyorum dediğiniz insan yada her kavgada böyle suçlayan bir insana da kimsenin içinden güzel söz söylemek gelmez bence
En mantıklısı ya ilişkiniz için çift terapisi almanız. Yada ikinizin de hatalarını fark etmeniz

M migrenimsi
yorumu gerçekten çok güzel. Bazı erkekler için boşanmak da nimet oluyor.
yani canım kadınlar, erkeklerinde bir potansiyeli var, ederleri var. Fıtratları belli. Karakter değişmez ama en azından çaba göstermeli. Bu da çok mühim. Bazen olduğu gibi mi kabullensek, biz mi onlara ayak uydursak..
(aldatma, şiddet ve zararlı alışkanlıklar dışında vs) Ev araba para olması tabii güzel ama, bir çocuğun evdeki 'baba' eksikliğini gidermez. Eksikliğni dolduramazsın, bunu ona anlatamazsın.

Benim eşimde asla iltifat etmez canım cicim asla demez hoşlanmıyor
Ama sevdiğini bilirim hastalansam evin tüm işini yapar sen yat ben çocuğa bakarım der veya eline para geçse bana harcamaya çalışır benim isteklerime öncelik verir o yüzden takılmıyorum odunluğuna
Sizin de evliliğiniz kurtarılabilir bence bi şans verseniz oturup konuşup bi şans verelim deseniz seni seviyorum herşey düzelsin istiyorum diye bi konuşsanız

çok zor. ben çocuksuz bu durumu yaşadım. çevremde herkes iltifat ederdi hoş bir bayanım dikkat çekerim. eşimse her şeyi yasaklar, giyim kuşam asla iltifat yok(sanırım şımarmayım diye) hatalı olur özür yok, sert narsist bir adamdı. boşandık çok rahatladım. şimdi hayatımda biri var içimden diyorum ki ne adamlar varmış ben nesi ile yaşamışım. bir dediğimi iki etmez ağzımın içine bakar çok şükür

Aynı aynı şeyleri yaşadım benim bir kızım var dayanamadim patladım boşanma aşamasındayız tek yaptığın evde huzursuzluk çıkarmak dedim başka işe yaramazsın dedim sabır taşınca insan tutamıyor malesef kendini sizi çok iyi anlıyorum. Benim eşim de aynıydı ben çalışıyorum ev işi hersey bende yap dersem yardım eder ama surat asa asa yani çocuğa da bakmaz canı isterse anca bi oyun oynatır her sabah güne kavgayla başlardik bi günaydın demeden. Eşim bide dışarı giderdi her gün gece 1 2 ye kadar gelmezdi gelir koltukta uyurdu bide o saatte beyimizin canı cinsellik isterse karşılık vermem gerekirmiş uyanıp. Karşılık vermeyince de suçlu ben olurdum. Bide bitmeyen para kavgalarımız tabiki. Her aldığıma karışır harcadığıma karışır en son paraları ayırdık. Eşimin evlenmeden önce biraz birikimi vardı üstüne de biz calistiklarimizi kattık ben düğün takilarimi verdim bi ev aldık işte yok ben fazla verdim tüm birikimimi verdim bende kredi çektim onu ödüyorum hala ama onları görmüyor tabiki odicen ben zamanında birikim yaptım diyor. Kredileri ödemem de yetmiyor bide eve alınanlara ortak olcak herseyi kendim yapmam. Araba aldık o benim dedi sahiplendi bana aldık kredi çektim yine bir kısmını o sana alındı sen odicen artık para dırdırından da bıktım yani etimi kemiğimi yedi bitirdi en son çocuğa da kötü davranınca çektim kapıyı çıktım Allah size de kolaylık versin

Yorgun bir annenin tüm yorgunluğunu eşi almalı. Erkekler babalıklarını tam yapmalı. Bir çocuk baba ilgisinden sevgisinden mahrum bırakılmamalı. Baba çocukları alıp gidip gezmeli, anne de evde uyumalı ya da kursa gitmeli. Eşinizi baba yapın. Bunu da çocuklarınıza aşılayın. Babalarını daha çok sevsinler, her sabah sarılıp onu sevdiklerini söylesinler, çoraplarını getirsinler. Eşiniz böylece babalık kavramını anlayacak. Güzel sözler söyleyin babalık üzerine mesela “ çok ilgili bir baba olduğu için teşekkür edin” biliyorum zor gelecek ama bunları yapmak zorundasınız sizlerin mutluluğu için.
Çocuklar da babalarındaki değişikliği farkedecek.
Bazı erkekler babalığı çok geç kavrıyor. O yüzden biraz arkadan iteklemek gerek. Ama güzellikle.
Umarım çok mutlu olursunuz

Aslinda eşimde aynısını diyor bana. Güzellikle yaptir. Bagirdiginda hiç birşey düzelmiyor diye. Ben de sorumluluğu olan birşeyi yağlayıp ballayamiyorum. Elimden geleni çocuklarım için yapacağım. Çok çok teşekkür ediyorum. Çok güzel öneriler bunlar.

Karşı taraf düşünmüyor peki acaba siz çok mu üstleniyorsunuz birşeyleri.
O kadar yorgunsunuz madem, mesela söyleseniz 2 saat ilgilense çocuklarla siz uyusanız ya da kendinize vakit ayırsanız.
Karşı tarafın değişimi biz değiştiğimizde başlıyor bazen.

Bosandığınızda 3 cocuk tamamen size kalacak. İnsan bazen hatalardan erken dönebilmeli yoksa hic dönemiyor , dönsede büyük kayıplar oluyor.
Boşandınız aşk yasamak isteseniz cünkü arzunuz bu haklı olarak, 3 cocugu olan bi kadınla bi erkeğin iliski yasaması evlenmesi vs cok cok cok minik bi ihtimal
Kimse dertsiz basına dert almak istemiyor
Bosanayım daha fazla yorulurum en azından kocam beni iliskiye zorlamaz diyorsanız bosanın tabi
Siz gönlünüzü kapatmıssınız ztn bu adama onla yasanan her gün iskence gelir.
Ama boşandıktan sonraki hayat suankidnen zor olacak

Sanırım son iki yıldır dört ya da beş kez ben çok yorgunum yatayım dedim hepsinde de gitti kendi yattı. Zaten soylenmesem hiç sorun yok. Ne zanwn söyleniyorum kavga...

İşte bu yüzden niyetim boşanmak değil. Bir de büyük çocuğum anne babamo böyle kabul et artık. O eğlencesiz bir adam dedi. Kafama dank etti resmen. Çocuklar kabullenmiş ben de bu saatten sonra aşk yasayamayacagima göre arkadaş gibi devam

Benim teyzem ve enistem arkadas gibi yasadılar. Yatakları ayırdı. Onlarında 3 cocukları vardı.
Ama asla birbirlerine karısmadılar. En sonunda coxuklar is güc sahibi olunca evlerde ayrıldı.
Sizinki de bu misal.
Allah yardımcınız olsun

Çoğu insanın böyle yaşadığına eminim ama kanitlayamam.biz sosyal medyanın yalancı yüzünden eşlerin birbirine olan sevgisine ve ilgisine maruz kaldıkça ve yanimizda ki gördükçe daha da deliriyorum.belki gerçekten öyle olanlar vardır ya da yoktur ama insan pskojisi üzerinde ciddi etkileri oldugu kesin.ben şahsen aram kotuyken eşimle daha çok kızıyorum daha çok gerginlik çıkartıyorum.simdi sosyal medya kullanmıyorum.bu sefer eskiden olan tavırları davranışları aklıma geliyor.bu adam böyle değildi diyorum.aslinda insanı en çok yaralayan bı zamanlar güzel vakitler geçirdiğin kişinin şuan bambaşka bir insana dönüşmüş olması . zaten bildiğin gibi biri olsa ya bu zaten böyleydi benim hatam dersin.yillar sonraki değişim ve sanki bambaşka biriymiş gibi davranması daha da yaralayıcı

Aşksız 10 yilda 3 çocuk bravo!

Çocuksuz boşanmaya ne var abla

Parkta da kimse yoktu pek salıncağa oturdum büyük çocuğum beni sallıyordu. İn şu salincaktan çocuk gibi ne işin var dedi inene kadar çekti gitti. Günüm zehir oldu.
Kocanızın içi geçmiş, def edin gitsin. Sizinde enerjinizi emiyor.
Benimde yaşları yakın 2 küçük bebeğim var. Aralarında 13 ay var. Akşam değişiklik olsun diye hep beraber köfteciye gittik. Benim üzerinde unicorn olan bir tişört vardı. Ve ben 44 yaşındayım. Kocam bana dese ki “çocuk musun sen bu üzerindeki tişört ne” diye o yemek bana zehir olurdu.
Sizin içinizdeki çocukla derdi olan adamın kendisi derttir. Sakın o küçük kızı öldürmeyin. Çocuklarınız size yeter. Lütfen mutluluğu kendinize çok görmeyin. Bir kere dünyaya geliyoruz. Bunu güzel değerlendirin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…