- 25 Aralık 2020
- 5.984
- 21.550
- 298
- 41
Boşanmayı düşünmeme sebebim bu aslinda çünkü eşim iyice sorumlularından azad olmuş bense altında ezilmiş olacağım. Boşansam da asla velayeti tek almam. O da baba. Otursun baksın. Offf sinirlerim bozuldu iyiceyani ne desem ki
bakıyorum etrafa
genelde bizde okumuş şehirli kadınlar aşırı verici davranıyor
olmayacak adamlarla sırf öğretmen vs. olmuş işi gücü var diye evleniyor ve çocuk ypıyor
kadınlarımız kendi işini, evin işini, çocukları filan güzel de idare ediyor zaten
yük büyük oranda kadınlarda
daha bu da yetmiyor adamlara -tam cinnet geçirmelik
olmayacak adamlarla evlenip çocuk yapıp bir sürü yükün altına giriyorsunuz...işin özeti.
fakat
işin can alıcı kısmı şurası
boşansanız yükünüz hafifler mi?
genelde erkekler boşanınca tümden çocuklardan da boşanıyor
maddi manevi tüm yük kadındaki yine...yani adamı çekmek mi boşanıp bunu çekmek mi daha kolay. buna karar vermek bence çok kişisel bir durum. dışarıdan biz ne desek boş.
bir de şey deniyor ya
ailen destek mi?
yahu
kadın bu sefer de yaşlı anasına babasına mı minnet etsin?
bu yükünü mü hafifletecek Allah aşkına?
özellikle de annen bakar mı deniyor ya ben delleniyorum
oldu
kocama baktıramadığım çocuğu yaşlı anama baktırayım....
Benim de yok işte, çok iyi anlıyorum durumunu.Yok hiç kimse. Yani kardeslerim kendi cocuklariula ilgileniyor haliyle kendi yasantilari var devam ettirdikleri. Annemin yanında yaşlı annesnnem var. O yokken de annem çocuk bakmak istemiyor. Ona bıraktığım her an tedirgin oluyorum bı ton laf sayacak şimdi diye. Bakıcı ablamizda sadece ben okuldayken geliyor ve gidiyor. Annem haftada bir ben okuldayken bakıyor onda bile rahatsız. Kaynanam başka şehirde. Çok hevesli çocuk bakmaya ama ben de onla birlikte aynı evde kalmak istemiyorum günlerce. Gelince gitmez sağolsun. Off bilmiyorum.
ya mesela deseniz kiBoşanmayı düşünmeme sebebim bu aslinda çünkü eşim iyice sorumlularından azad olmuş bense altında ezilmiş olacağım. Boşansam da asla velayeti tek almam. O da baba. Otursun baksın. Offf sinirlerim bozuldu iyice
3 cocuktan sonra mı anladınız böyle oldugunuzu.Sorunlarımız var. Geneli çocuklar yüzünden çıkıyor. Bana dokunma ne yaparsan yap modunda. Güzel bir söz söylemek asla yok, sevgi ifadeleri yok. Sevişmek dışında bana ilgi gösterdiği de yok. Ooo güzel olmuşsun dediği tek zamanlar sevişmek için özenip giyinirsem. O kadar.
Ben de aşırı gerginim. Çocuklar iş ev derken geriliyorum, öfke patlamaları yaşıyorum ve ağır konuşuyorum asla hakaret değil ama ağır sözler söylüyorum. O da sen bana saygı gostermiyorsun diyor. Ben de hak etmen lazım diyorum.
Uyumsuzuz ya. Her anlamda uyumsuzluk var aramızda. O 40 ben 34 yaşındayım. On yıldır evliyiz adam on yıldır 70 yaşında gibi. Kendine ait bir hayatı yok, gezmeyi takılmayı bilmez. Anne babası gibi çocuklarla ilgisi onun için yeterli. Daha bir kez üç çocuğundan birini karşısına alıp oyun oynamamistir. Bizle ilgilenen mi oldu sanki, biz kötü mü olduk modunda.
Mutsuzum. Aşksızım. Sinirliyim. Yorgunum....
Benzerlerini dedim. Rüyamda bana aşık olduğunu görüyorum birilerinin güzel sözler duymaya ihtiyacım var diyorum ama o bunu luzumsuz görüyor. Oysa ben diyorum. Çok yakışıklı olmuşsun ne kadar yakışmış bu sana filan diyorum. Ama eşim odunun önde gideni. Güzel giyinmeye çalışan kendine evde de dışarıda da özenen biriyim. Fena da sayılmam. Kimse üç çocuk annesi demez. Ama gel gelelim eşimden zerre iltifat yok.ya mesela deseniz ki
kadınlığımı hissetmiyorum
aklım başkasına kayıyor, gözümü gönlümü ruhumu doyuracak birini isterim vs vs deseniz derim ki sizin kendinize yeni bir hayat kurmanız lazım.
ama öyle boşan annene babana gidip çocuk baktır, koştur koştur çocuk büyüt, kocan hiç ilgilenmesin, bir de boşanmış olmanı getirdiği ektra şeylerle uğraş...
eğer yeni biri filan arayışı yoksa bunlara gerek yok bence
Gönlü olsun diye derken? Gönlü olmasa ne olur mesela? Zorla derken?Bosanirsa bosansin umurunda değil artık. Ben sadece çocukların yükünü tek başıma yüklenmemek için devam ediyorum. Yoksa gerçekten benim için bitmiş durumda.
Normalde cinselliği severdim. Ama bütün omzumdaki yuklerle tüm gün canım cikmismen ve o yan gelip yatmış dinlenmisken bir de sevişmek istemiyorum. Zorla sevisiyorum gönlü olsun diye. Artık onu da istemiyorum. Çünkü sonrasında geri dönüşi olan bir güzellik göremiyorum. O kadar canım çıkmış bir zahmet o da farketsin bunu.
Benimde niyetim ilk çocuktan sonra bu adama başka da çocuk vermemekti. Bir bile (Allah yavrularının canima saglik versinde) bu adama çok yani. 6 yıl sonra başka sebeplerden ikinci çocuğu düşündüm ikiz oldu. İyiki de olmuslar. Öyle korunurken filan değil yani. Birden bire üç oldular.3 cocuktan sonra mı anladınız böyle oldugunuzu.
Hmmm
Eğer gerçekten böyle bi sorun olsa gercekten sevgisiz hissetseniz 10 senedir bu 3 cocugu yapmazdınız
Etrafımda kendisi icin cocuk yapan güçlü kadınlar var ama 1 cocuk yapıyor onlar.
3 değil.
İnsan 1 cocukta esinin yardımcı olup olmadığınu gözlemleyip tekrar cocuk yapmaz. Bu durumdaki ese cocuk vermek neden? Kanuni sultan süleyman a veliaht mı veriyorsunuz? Karsınızdaki adam madem babalık vazifesini yapmıyor, bu duruma tekrar tekrar cocuk vermek nedir? Ama pardon kadınlar klübünde evliliği sözüm ona kötü olan kadınların son cocugu mutlaka korunduğu halde yanlışlıkla olmustur. Aynn
Bı ton yüz asma mirin kırın huzursuzluk. Sevismeyince olanlar.Gönlü olsun diye derken? Gönlü olmasa ne olur mesela? Zorla derken?
Huzursuzluk olsun ne olacak? Zorla cinsel birliktelik olmaz. O tarz haftada 2 olacağına gerçekten iki tarafın arzulu olduğu ayda 1 olsun daha iyi.Bı ton yüz asma mirin kırın huzursuzluk. Sevismeyince olanlar.
Bence de öyle. Ama genel durumu düşününce yüzünü çekeceğime seviseyim oluyor. Sevişirken isteksiz değilim yorgunum. Yorgunum ya çok yorgunum. Geçen çocuklarla oynarken büyük olan yanlislikla sert çarptı bayıldım inanın bayilirken hatırladığım son şey yere düşünüyorum ve biraz dinlencem galiba oldu. Sonrası eşim kaldirmis kendime gelip ikizleri doyurdum yüzüme buz tutarak. Eşiminse beni kaldırırken beli agrimis da o yüzden yatmış.Huzursuzluk olsun ne olacak? Zorla cinsel birliktelik olmaz. O tarz haftada 2 olacağına gerçekten iki tarafın arzulu olduğu ayda 1 olsun daha iyi.
Hep kötü olsaydık yine düşünmezdim. Evet mantık evliliği yaptım ama sevdimde. İlk başlarda herşey harika çünkü. Yıllarca çıksam evlenir mıydım bilmiyorum inanın. Ama çıktıklarim arasında yine eşim en iyisiydiBuradan bakınca mantık evliliği yapmış gibi gözüküyorsun ve sizin için tahammül edilemez bir hale gelmiş bu evlilik.Birbirinize uygun olmadığınız halde üç çocuğunuz var, hadi biri ikiz diyelim ama niye tekrar çocuk yaptınız?Sanırım birazda boşanmanın vereceği sorumluluklardan kaçıyorsunuz ama bu şekilde hayat zor geçer.
Yaşlarınız kaç yaşka bağlantılı mı acaba.Merhaba hanımlar
Aranızda eşiyle ev arkadaşı gibi takılan var mı? Bütün munasebetimi çocukların ve evin işi dahilinde bırakıp başka zerre beklenti ve yaşantı olmadan yaşamak çocuklarin zorluğu bitincede gerekirse boşanmak istiyorum. Bunu surdurebilmek ne kadar mümkün?
Sizin evliliğinizde ne oldu konularınıza baktım göremedimBenim evliliğim de böyle..Ben de boyle mutlu değilim ama şu şartlarda ayrılsam daha çok yük uzerimde olacak..Eşim evin işlerini yapar çocuğa bakar kreşe götürür getirir ama bir eş olarak görmüyorum bana ettiği sözler laflardan sonra. Cinsellik yok istemiyorum da. Zorla fln olamaz bana ters. Siz de artısini eksisisni düşünüp oma göre hareket edin. Başka evlilik düşünmüyorsanız çocuklar büyüyene kadar idare etmek sonrasında kendi yaşantıni kurmak daha doğru gibi
Eee yuh yani. Bayılan insana kalk çocukları doyur denir mi? Bu kadar duyarsızlık olmaz artık. İnsan değil eşi, iş arkadaşı olsa dinlendirir, kaldırmaz. İşleri sırayla yapsanız? Mesela bugün yemek bulaşık onda, yarın sizde, haftaya ütü onda, sonraki hafta sizde gibiBence de öyle. Ama genel durumu düşününce yüzünü çekeceğime seviseyim oluyor. Sevişirken isteksiz değilim yorgunum. Yorgunum ya çok yorgunum. Geçen çocuklarla oynarken büyük olan yanlislikla sert çarptı bayıldım inanın bayilirken hatırladığım son şey yere düşünüyorum ve biraz dinlencem galiba oldu. Sonrası eşim kaldirmis kendime gelip ikizleri doyurdum yüzüme buz tutarak. Eşiminse beni kaldırırken beli agrimis da o yüzden yatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?