- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi UltrAslan63
Sen nerelisin eşin nereli ? eşin nerede yetişmiş büyümüş ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şey soracağım.Hayır bilmiyordum nişanlıyken evlendikten 5 6 ay sonra öğrendim
İkimizde urfalıyızSen nerelisin eşin nereli ? eşin nerede yetişmiş büyümüş ?
oncelikle Allah yardimcin olsun cok zor bir durum ve magdur sensin burada. haksizliga ugramissin.cocugun olmasa baska turlu konusurdum ama cocuk icin bir muddet cabala. bosanmak da kolay degilmis. diger kizi almadiklari icin icinde ukte kalmis alsa belki mutlu olmayacakti onunla da.. ama esinle otur aglamadan sinir olmadan bagirmadan sakince konus de ki.. benim gunahim ne.. o kizi almamalarinin sebebi ben degilim ofkeni benden cikarma.. ben gidince o kiz gelecekse gideyim, ailen alacaksa gideyim onu al.. ama her durumda da o kiz geri donmeyecekse artik cocugumuza eziyet etme arada bana da etme gunahima girme de.. gerekirse annenlerde ogrensin olayi. bosanmanin yolu acilabilir babanlar onun boyle takintisi oldugunu ogrenirse.Merhaba arkadaşlar ilk konumu açıyorum tecrübesizim nasıl yazılır falan pek bilmiyorum yanlışım olursa affola...
Biz eşimle aileler istedi diye evlendik onun bi sevdiği varmış ailesi istememiş o zamandan sonra psikolojisi bozulmuş ondan vazgeçirmek için benle evlendirdiler tabi ben bunları evlendikten sonra öğrendim eşimle hiç anlaşamıyoruz beni hiç kadın yerine koymuyor sürekli küfürlü konuşma sinirli agresif bi yapıda son zamanlarda kuzenlerine bana karı kız ayarla gibisinden konuşmalar yapıyor ben sorunca da dalga geçiyorum diyor gördün mü bi şeyimi diyor bende bi kaç kızla mesajlaşmasını gördüm telefonuna azar programını indirmiş swarm da sürekli check in yapıyor bu arada telefonun şifresini benden saklıyor.
Bi kuzeni var hiç sevmiyorum tekin bir tip değil sürekli karı kız ayağı olan biri onla samimi olmuş bu aralar sıkıntımız sürekli bu kuzen yüzünden çıkıyor mesafesini korumuyor istemiyorum o çocuğu anlamıyor.
En son ki olayımız bu kuzen kendi sevgilisine eşimin numarasını vermiş bi sıkıntı olursa ara diye dün akşam kız eşimi aramış kuzenle sevgilisi küsmüşler kız eşimden yardım istiyor tabi eşim gizli saklı telefon konuşmaları yaptı mesajlaşmalar yaptı attığı mesajları anında siliyor ben görmeyeyim diye kavgamız başladı bu konudan dolayı baya kavga ettik zaten her tartışmada bana defol git seni istemiyorum diyen bi adam yine defol dedi ben gidecektim kayınvalidem vazgeçirdi Allah razı olsun annem gibi bi kadın sürekli benim destekçim.
Uzun oldu kusura bakmayın anlatmadığım çok şey var sizden isteğim bana fikir verin eşimi nasıl kendime bağlarım özünde iyi bi insan sadece bana karşı kötü nasıl onun kalbini kazanabilirim?
NOT:Ben 23 eşim 26 yaşında yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 15 aylık bir oğlumuz var
Evliliğimiz ilk senesi sıkıntılarımız vardı ama bu tür olaylar değildi son aylarda başladı bu mesajlaşma sosyal platform hesapları ilk senesi olsaydı çünkü yaklaşık 1 sene çocuğumuz yoktu o zamanlar gerçekten bitirirdim bu evliliğiBir şey soracağım.
Peki neden çocuk?
Bile bile hamile kalmışsınız.
Kötü ihtimali düşünüp korunmalıydınız.
Bari oğlunuzu o evden kurtarın.
Babayı rol model almasın.Hakaretleri duya duya oğlunuzun karakteri bozulmasın.
Üzgünüm ama eşiniz sizi hiç sevmiyor.
Göz göre göre aldatıyor.
Ileride oğlunuza senin için evliliğimi bitirmedim deyince oğlunuz keşke bitirseydin anne diyebilir.
O yüzden başka çocuk olmadan bence ayrılın.
doguda cocuk dogurmasa ikinci ay adi cikar bize soylemesi kolay yasayan bilir orada orf adet kanunlar bile farkli isliyor.Bir şey soracağım.
Peki neden çocuk?
Bile bile hamile kalmışsınız.
Kötü ihtimali düşünüp korunmalıydınız.
Bari oğlunuzu o evden kurtarın.
Babayı rol model almasın.Hakaretleri duya duya oğlunuzun karakteri bozulmasın.
Üzgünüm ama eşiniz sizi hiç sevmiyor.
Göz göre göre aldatıyor.
Ileride oğlunuza senin için evliliğimi bitirmedim deyince oğlunuz keşke bitirseydin anne diyebilir.
O yüzden başka çocuk olmadan bence ayrılın.
O kız kesinlikle olmaz ama şimdiye kadar aileme yansıtmadım artık yavaştan anlatmanın zamanı geldioncelikle Allah yardimcin olsun cok zor bir durum ve magdur sensin burada. haksizliga ugramissin.cocugun olmasa baska turlu konusurdum ama cocuk icin bir muddet cabala. bosanmak da kolay degilmis. diger kizi almadiklari icin icinde ukte kalmis alsa belki mutlu olmayacakti onunla da.. ama esinle otur aglamadan sinir olmadan bagirmadan sakince konus de ki.. benim gunahim ne.. o kizi almamalarinin sebebi ben degilim ofkeni benden cikarma.. ben gidince o kiz gelecekse gideyim, ailen alacaksa gideyim onu al.. ama her durumda da o kiz geri donmeyecekse artik cocugumuza eziyet etme arada bana da etme gunahima girme de.. gerekirse annenlerde ogrensin olayi. bosanmanin yolu acilabilir babanlar onun boyle takintisi oldugunu ogrenirse.
yansitsan belki onlar diyecekti ne bu boyle cekilmez. belli ki kocan kimseden cekinmiyor korkmuyor. bir kayinpeder olsun kayin olsun ya da dayin olsun birinden korkmasi gerekir. biz kizimizi ziyan et diye mi verdik baskasini unutamadiysan almasaydin kizimi ceker alirim dese baban kiymete binersin cocugunu kaybetmemek icin hizaya gelir. anladigim kadariyla bu konuyla ilgili kendi ailesiyle de yuzgoz oldugu icin cekindigi kimse yok meydani boz bulmus. o kizi da bulmustur sosyal medyadan ve ilestisime gecmeye calismistir. kiz da keske senle evlenseydim dese kosa kosa gider. dikkat ol derim.O kız kesinlikle olmaz ama şimdiye kadar aileme yansıtmadım artık yavaştan anlatmanın zamanı geldi
Çünkü kalbinde sen yoksun.... görsene şu gerçeği...Bana karşı iyi değil demek istedim sadece annesine kardeşlerine benim aileme herkese iyi sadece bana karşı kötü
Görüyorum farkındayım sıkıştım kaldımÇünkü kalbinde sen yoksun.... görsene şu gerçeği...
Buradan aldığın fikirlerle eşini kendine bağlayamazsın..
Burada evet bana yazmasi kolay.doguda cocuk dogurmasa ikinci ay adi cikar bize soylemesi kolay yasayan bilir orada orf adet kanunlar bile farkli isliyor.
Aynen kendi ailesiyle yüz göz konu hiç benim aileme taşınmadı gözünü korkutmak gerekir dediğiniz gibi çocuğu için belki farkına varıryansitsan belki onlar diyecekti ne bu boyle cekilmez. belli ki kocan kimseden cekinmiyor korkmuyor. bir kayinpeder olsun kayin olsun ya da dayin olsun birinden korkmasi gerekir. biz kizimizi ziyan et diye mi verdik baskasini unutamadiysan almasaydin kizimi ceker alirim dese baban kiymete binersin cocugunu kaybetmemek icin hizaya gelir. anladigim kadariyla bu konuyla ilgili kendi ailesiyle de yuzgoz oldugu icin cekindigi kimse yok meydani boz bulmus. o kizi da bulmustur sosyal medyadan ve ilestisime gecmeye calismistir. kiz da keske senle evlenseydim dese kosa kosa gider. dikkat ol derim.
ne alaka ya bizde esimle doguluyuz 2 yil cocuk yapmadik kimse adimizi falan cikarmadi.bunlar cok eski adetler bu bahaneye siginmasin kimse.bence konu sahibi cocuk yaparsam duzelir kafasiyla yapmistirdoguda cocuk dogurmasa ikinci ay adi cikar bize soylemesi kolay yasayan bilir orada orf adet kanunlar bile farkli isliyor.
Ne gibi sıkıntılar?Evliliğimiz ilk senesi sıkıntılarımız vardı ama bu tür olaylar değildi son aylarda başladı bu mesajlaşma sosyal platform hesapları ilk senesi olsaydı çünkü yaklaşık 1 sene çocuğumuz yoktu o zamanlar gerçekten bitirirdim bu evliliği
doğu erkeği ile uğrasmak zor.. ya dediklerini yutacak sabır edeceksiniz yada bu diyarı terk edeceksiniz.. ya vedud ya camii zikrini çek sonra ya cebbar çek sonrada ya vedudul mukaddimul çek.. ihlas yasin kenzul arş oku içtiğiniz suya oku bunları.. Rabbime sığın.. burdaki insanlar boşa diyor ama doğu şart ve kültürünü ben çok iyi biliyorum.. bakara suresinide oku :)İkimizde urfalıyız
Çocuğum için katlanmak??? Bunun anlamı nedir? Bu adama katlanırsanız çocuğunuzun mutlu olacağını mı düşünüyorsunuz? Sürekli hakaret işiten, babası tarafından ezilen annesini görmek onu çok mu iyi hissettirecek sanıyorsunuz? Sevgisiz bir evlilikte sağlıklı mı büyüyeceğini düşünüyorsunuz? Ne saçma bir düşünce bu!!!Sırf çocuğum için katlanmak istiyorum ama olmuyor sürekli hakaret eden bi adam artık psikolojim bozuldu herşeye ağlar oldum
Bunu tabii ki siz bilirsiniz sizin hayatınızı hiçbirimiz yaşamıyoruz. Verdiğimiz tavsiyeler bir yere kadar gider. Lakin bu zorluklar sizi başka hatalara itebilir. Zira çok genç ve ayrıca da güzelsiniz dediğinize göre. Şöyle adam akıllı aile büyükleri varsa onlarla iletişime geçip oturun çözüme kavuşması için çabalayın. Ama dediğim gibi eğer ki bu evlilik için uğraşmak bir ölüye pudra sürmekten farksizsa aileniz ile oturup konuşmayı deneyin. Tabii bu boşanma işi ile ilgili siz değil daha deneyimli aile büyükleri sizi yonlendirsin derim. Rabbim yar ve yardımcınız olsunBende böyle bir evlilik istemezdim gencim bende sevilmek isterdim ama emin olun elimde olsaydı yapabilseydim ilk işim çocuğumu da alıp gitmek olurdu belki diyorum biraz daha sabretsem düzelir
Sevmese bile saygısı vardı hakareti yoktu mesajlaşmaları yoktuNe gibi sıkıntılar?
Sizi seviyordu, saygı duyuyordu fakat sonra mı böyle oldu?
Zorla evlenmişse ilk baştan nasıl belli etmez kendini?
Allah yardımcınız olsun. Demek bir doğulu ile evlenmeye niyetlenirken baya düşünmek gerekli..doguda cocuk dogurmasa ikinci ay adi cikar bize soylemesi kolay yasayan bilir orada orf adet kanunlar bile farkli isliyor.