Eşle kavga

Bu lafı söylemeyen yok gibi. Erkeklerin ağzına plesenk olmuş. Gerçi biz bayanlar da arada bir oluyor. Bazen yılıyor insan.

Ne güzel bir yolunu bulmuşsunuz bizde buluruz umarım evleneli bu yaz 2 sene olacak

Arada bizde kavga ederiz ama hiç eskileri acmayiz eşim.bana hiç bir zaman böyle birşey söylemedi. Tabi onunda zaman zaman patladığı olurdu 6 seneye girdik artık birbirimizi iyi tanıyoruz saçma nedenlerden kavgalar cikarmiyoruz galiba artık olgunlastik.

Ben bu tip cümleleri sarf edip sonra öfkeyle söyledim vs inanmıyorum ben de ofkelenince çok şey geliyor aklıma ama söylemiyorum demekki bu kontrol edilebilen bişey. İnsan sevdiği kişinin her zaman farkında olmalı karşısında düşmanı yok konuyu aşıp çözüm uretmeyip yok evlenmeseydim falan diyorsa ben hemen affetmezdim buyutmezdim ama çabasını pişmanlığını görmek isterdim açıkçası yüzyüze iletişimde ben de esimde kuvvetli insanlarız heleki ben açıkçası yüz analizini duygu analizini yüzünden çok iyi yaparım tanidiklarimin . Analiz edin bakın pişman mı yoksa öfke kontrolü mü var yani sinirlenince sizinde canınız yansın siz de incinin diye mi soyluyo yani bunu yaşaması için benim evlendikten sonra eşime çok kötü günler yaşatmış olmam lazım .

Yeni mi evlisiniz ?
Bende ilk evlendigim aylarda eşime seni cok seviyorum ama evliliği hic sevmiyorum diye aglıyordum :)

Kavgada karşındakinin canını yakma, ezme iç güdüleri uyanabiliyor zaman zaman.
Sinirle söylemiştir, dert etmeyin.

Bende böyleyim işte söylemek istediğim çok şey varken söylemiyorum. Ben de sebepsiz çok kavga çıkarırım onu huzursuz ederim ama yapmıyorum birbirimizi yıpratmayalım diye. Ama eşim böyle düşünmüyor hemen tartışma ve kavga yanlısı, hoşlanmadığın istemediğin birsey varsa sakince söyle çözüm bulalım dedim kaç defa tamam haklısın diyor ama sonuç yok
Ben çok duygusalım kendimi yıpratıyorum ve bundan nefret ediyorum

O zaman ben sanırım bir süre muhattap olmam bu sözlerin içime işledi yüzüne her bakisimda kulaklarımda çınlıyo derdim o kadar söz soyledin şimdi nasıl telafi edeceğini de sen bul derdim

Sizin şu kavga da olanlar ayrı bir kavga sebebi

Yeni evliyken,borç yükü altına girip ev almayı,
bu nedenle doğru bulmuyorum ben.
Farklı ailelerde,bambaşka ortamlarda yetişmiş iki insan,aynı evde yaşayıp birbirine ve evliliğe alışmaya çalışıyorlar bu zaten ciddi bir stres yüklüyor çiftlere.
bir de üzerine borç hiç çekilmiyor.
Yeni evliyken gönlünce gezsin çiftler,
dışarda yemek yesin,konsere,sinemaya gitsin.
Ev ilerleyen zamanlarda alınır.

Sizin konunuza gelince yeni evliyken olur
böyle kavgalar.
Bununla birlikte eşinizle,kavga konusu neyse onun dışına çıkmama ve eski defterleri açmama konusunda ciddi bir konuşma yapın.
Eski defterleri açmak,evliliğe döşenmiş dinamitlerden biri bana kalırsa.

Her ne kadar kızgınlık anında da söylense, böyle şeyler ancak sizi yaralamaya yarar. Dil yarası kolay kolay geçmeyen bir şey. Eşimiz bizim hayat arkadaşımız. O yüzden ne kadar sinirlenirsek sinirlenelim, böyle ufak şeyler için kırıcı olmamalıyız bence. Söz ağızdan çıktıktan sonra geri alınmıyor. Ben şahsen eşime kavga anında ağzıma geleni söylesem, utancımdan bir daha yüzüne bakamam. O da aynı şekilde. Ne kadar kırıldığınızı eşinize gösterin ve bir daha olmaması için söz vermesini sağlayın bence.

Abuksubuk sebeplerden kavga edilir de,
Bekar hayatimi ozluyorum,evlendigime pismanim tarzindaki cumleler sinirle soylenmez,gercek dusunceleridir onlar.

Hey ya koy çantaya üç tane don iki çorap gönder anasının evine sefasını sürsün bekarlığın diyeceğim. Bekara karı boşamak kolay olacak :)
Hayır erkekler neden bekar olmayı özlüyor anlamıyorum ki. Olan kadına oluyor evlilikte yemek çamaşır bulaşık ütü çocuk her halt kadında. Tribe erkek kısmısı giriyor. İşte bunlar hep şımarıklık.

Yerinde olmayı isterdim.
Evlenme bu erkeklerin kahrı çekilmez.
Bende evlendiğim için pişman oluyorum ama ona söylemiyorum tabi
Hahahaha bazen keşke demiyor değilim ama sonra gönlümü almak icin kırk takla atınca yok yok buraya kadar gelmişim diyip düşüncelerimi kovuyorum ki bizim düğün stresi birbirimize sataşıyoruz evlenince kim bilir hangi dertlerimiz çıkıcak göreceğiz

Aaaallahim bizim evin hali dun aynini yaşadık
Bana diyor ki kim bu kadar seni ezmeye kalktı da kibrin var bi bırak erkek olduğumu hissedeyim sanki yarış yapıyoruz hangimiz daha uzağa işeriz diye? Bu ne ya dedi ama gerçekten haklıydı sabahtan şakasına evlendikten sonra sonumuzu göremiyorum belki bi 5 sene anca dedim.. sokma gözünü seveyim zehirleme beni uyku uyuyamam boşanmak için mi evleniyoruz dedi ben tabi regl is coming accık saçmaladım sonra da kutu gibi küçücük ev gösterdi telefondan bunu alalım mı dedi neyle alcaz diyince hayallerimi yık aferin diye açtı ağzını amaaaan hepsinin köküne kibrit suyu

Simdi odada kizi uyuruyorum o tartismayi unutamiyormus... Ben evde huysuz adamlar gibi huzursuzluk cikariyormusum!!! Bizde ev aldik ama bi toparlanip içini yaptirip tasinamiyoruz
Kendisi hep huzir ister paşam sanki ben hep evde hazir asker olcam, olamıyorum kova burcuyum ven kova

Ay biz ikimizde ikizler burcuyuz allahtan benden daha olgun ben kendime gem vuramıyorum kızınca bile buraya gel bana hemen sarıl der içimden gelmiyorsa sarılmak yerine daha uzaklaşırım dünde kapıyı çarpıp gittim (evlenince bunları yapamam ) yürüdüm sakinleştim ağladım beni kendi halime bi Bıraksa uzamayacak da bizde de alttan almak yok herhalde ondan oluyo bunlar paşama kendisini ezilen tarafmış gibi hissettiriyormuşum rolleri değiştik sanki diyo

O yengec tam salon beyefendisi ama artik sinir oluyormuş. Kendini pasif hissediyormus, ben alttan maalesef alamiyorum. Hep bi cevap var ... Beni benimle birakmasi lazım ama bazen onada kil oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…