- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
Zaman zaman sorumluluğun ağır geldigi olur. Bence bu zamanlar evliliğin normal zama ondan çok değilse, biraz görmezden duymazdan gelin.
Tartışma anında da aynı yerde bulunmayın.
7 yılı evli, 13 yıldır birlikteyiz
Sesimizin yükseldiği sayılıdır.
Durumun vehametine göre gidiyoruz
Bazen aynı evde başka odalarda,
Bazen o, bazen ben evden çıkarız
Çocuklar yokken ikimizde çıkardık.
Sakinlesene kadar bu böyle. .
Ben çabuk parlar sonerim, eşim zor sinirlenir ama tam sinirlenir.
Biz de bu işe yaradı.
Ben zaten 1 saat sonra aman o kadar da büyük bir mesele değil neyse falan derken bulurum kendimi.
O da ilk öfke anını atlatmış olur.
Konuşurken tekrar sinirler yükselirse hep birimiz dengeler.
Bazen dur ben bir kahve yapayım öyle devam edelim olur.
Kendinizi bulursunuz merak etmeyin.
Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama ilk 2 sene içindeyseniz çok normal
Ben bu tip cümleleri sarf edip sonra öfkeyle söyledim vs inanmıyorum ben de ofkelenince çok şey geliyor aklıma ama söylemiyorum demekki bu kontrol edilebilen bişey. İnsan sevdiği kişinin her zaman farkında olmalı karşısında düşmanı yok konuyu aşıp çözüm uretmeyip yok evlenmeseydim falan diyorsa ben hemen affetmezdim buyutmezdim ama çabasını pişmanlığını görmek isterdim açıkçası yüzyüze iletişimde ben de esimde kuvvetli insanlarız heleki ben açıkçası yüz analizini duygu analizini yüzünden çok iyi yaparım tanidiklarimin . Analiz edin bakın pişman mı yoksa öfke kontrolü mü var yani sinirlenince sizinde canınız yansın siz de incinin diye mi soyluyo yani bunu yaşaması için benim evlendikten sonra eşime çok kötü günler yaşatmış olmam lazım .Merhaba hanımlar
Dün akşam eşimle sebepsiz yere yanlış anlaşılmalar yüzünden kavga ettik
Sorun şu ki eşim her tartışmada eskileri açıyor
Böyle yapmıştın şöyle demiştin vs artık çok sıkıldım bu huyundan.Ve tartışma anında bekarken daha mutluydum dedi. Eve gelmek istemiyormuş, bekar hayatını özlüyormuş
Sonra söylediklerinden pişman olup yanıma geldi, öyle demek istemedim seni seviyorum evlendiğim için mutluyum dedi ama o cümle içime oturdu.
Sizde de böyle sebepsiz kavgalar oluyor mu? veya her tartışmada eşiniz düşüncesizce içini döküyor mu ?
Bende böyleyim işte söylemek istediğim çok şey varken söylemiyorum. Ben de sebepsiz çok kavga çıkarırım onu huzursuz ederim ama yapmıyorum birbirimizi yıpratmayalım diye. Ama eşim böyle düşünmüyor hemen tartışma ve kavga yanlısı, hoşlanmadığın istemediğin birsey varsa sakince söyle çözüm bulalım dedim kaç defa tamam haklısın diyor ama sonuç yokBen bu tip cümleleri sarf edip sonra öfkeyle söyledim vs inanmıyorum ben de ofkelenince çok şey geliyor aklıma ama söylemiyorum demekki bu kontrol edilebilen bişey. İnsan sevdiği kişinin her zaman farkında olmalı karşısında düşmanı yok konuyu aşıp çözüm uretmeyip yok evlenmeseydim falan diyorsa ben hemen affetmezdim buyutmezdim ama çabasını pişmanlığını görmek isterdim açıkçası yüzyüze iletişimde ben de esimde kuvvetli insanlarız heleki ben açıkçası yüz analizini duygu analizini yüzünden çok iyi yaparım tanidiklarimin . Analiz edin bakın pişman mı yoksa öfke kontrolü mü var yani sinirlenince sizinde canınız yansın siz de incinin diye mi soyluyo yani bunu yaşaması için benim evlendikten sonra eşime çok kötü günler yaşatmış olmam lazım .
O zaman ben sanırım bir süre muhattap olmam bu sözlerin içime işledi yüzüne her bakisimda kulaklarımda çınlıyo derdim o kadar söz soyledin şimdi nasıl telafi edeceğini de sen bul derdimBende böyleyim işte söylemek istediğim çok şey varken söylemiyorum. Ben de sebepsiz çok kavga çıkarırım onu huzursuz ederim ama yapmıyorum birbirimizi yıpratmayalım diye. Ama eşim böyle düşünmüyor hemen tartışma ve kavga yanlısı, hoşlanmadığın istemediğin birsey varsa sakince söyle çözüm bulalım dedim kaç defa tamam haklısın diyor ama sonuç yok
Ben çok duygusalım kendimi yıpratıyorum ve bundan nefret ediyorum
Merhaba hanımlar
Böyle yapmıştın şöyle demiştin vs artık çok sıkıldım bu huyundan.Ve tartışma anında bekarken daha mutluydum dedi. Eve gelmek istemiyormuş, bekar hayatını özlüyormuş
Sonra söylediklerinden pişman olup yanıma geldi, öyle demek istemedim seni seviyorum evlendiğim için mutluyum dedi ama o cümle içime oturdu.
Sizde de böyle sebepsiz kavgalar oluyor mu? veya her tartışmada eşiniz düşüncesizce içini döküyor mu ?
Ve goooollllbende bekarken prensestim
senle evlendim külkedisi oldum deyiver
Hey ya koy çantaya üç tane don iki çorap gönder anasının evine sefasını sürsün bekarlığın diyeceğim. Bekara karı boşamak kolay olacak :)Merhaba hanımlar
Hahahaha bazen keşke demiyor değilim ama sonra gönlümü almak icin kırk takla atınca yok yok buraya kadar gelmişim diyip düşüncelerimi kovuyorum ki bizim düğün stresi birbirimize sataşıyoruz evlenince kim bilir hangi dertlerimiz çıkıcak göreceğizYerinde olmayı isterdim.
Evlenme bu erkeklerin kahrı çekilmez.
Bende evlendiğim için pişman oluyorum ama ona söylemiyorum tabi
Bana diyor ki kim bu kadar seni ezmeye kalktı da kibrin var bi bırak erkek olduğumu hissedeyimAaaallahim bizim evin hali dun aynini yaşadık
Simdi odada kizi uyuruyorum o tartismayi unutamiyormus... Ben evde huysuz adamlar gibi huzursuzluk cikariyormusum!!! Bizde ev aldik ama bi toparlanip içini yaptirip tasinamiyoruzBana diyor ki kim bu kadar seni ezmeye kalktı da kibrin var bi bırak erkek olduğumu hissedeyimsanki yarış yapıyoruz hangimiz daha uzağa işeriz diye? Bu ne ya dedi ama gerçekten haklıydı sabahtan şakasına evlendikten sonra sonumuzu göremiyorum belki bi 5 sene anca dedim.. sokma gözünü seveyim zehirleme beni uyku uyuyamam boşanmak için mi evleniyoruz dedi ben tabi regl is coming accık saçmaladım sonra da kutu gibi küçücük ev gösterdi telefondan bunu alalım mı dedi neyle alcaz diyince hayallerimi yık aferin diye açtı ağzını amaaaan hepsinin köküne kibrit suyu
Ay biz ikimizde ikizler burcuyuz allahtan benden daha olgun ben kendime gem vuramıyorum kızınca bile buraya gel bana hemen sarıl der içimden gelmiyorsa sarılmak yerine daha uzaklaşırım dünde kapıyı çarpıp gittim (evlenince bunları yapamamSimdi odada kizi uyuruyorum o tartismayi unutamiyormus... Ben evde huysuz adamlar gibi huzursuzluk cikariyormusum!!! Bizde ev aldik ama bi toparlanip içini yaptirip tasinamiyoruz
Kendisi hep huzir ister paşam sanki ben hep evde hazir asker olcam, olamıyorum kova burcuyum ven kova
O yengec tam salon beyefendisi ama artik sinir oluyormuş. Kendini pasif hissediyormus, ben alttan maalesef alamiyorum. Hep bi cevap var ... Beni benimle birakmasi lazım ama bazen onada kil oluyorumAy biz ikimizde ikizler burcuyuz allahtan benden daha olgun ben kendime gem vuramıyorum kızınca bile buraya gel bana hemen sarıl der içimden gelmiyorsa sarılmak yerine daha uzaklaşırım dünde kapıyı çarpıp gittim (evlenince bunları yapamam) yürüdüm sakinleştim ağladım beni kendi halime bi Bıraksa uzamayacak da bizde de alttan almak yok herhalde ondan oluyo bunlar paşama kendisini ezilen tarafmış gibi hissettiriyormuşum rolleri değiştik sanki diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?