EŞLE KÜSLÜK

murde

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
167
14
18
42
Herkese merhaba Tam 3 haftadır küsüz sebebi kızıma kv bakıyo sürekli aşağıda görünce kızımı senin karnın hiç acıkmıyomu dememle eşimin anama iftira atamazsın diye bağırması bir oldu. güya anası aç aç sokakta gezdirmezmiş. Kaç kere annene iftira atmıyorum kızımla konuşuyorum sen karışma dedikçe anama iftira atma deyip durdu önce o sen da anan da .... ben de ona söyledim ananda sende defolun gidin diye o günden beri hiç konuşmuyoruz aynı evin içinde birbirimizi görmüyoruz kapılar kapalı hafta sonları işine gidiyo ya da ben çocuklarla parkta o evde gittikçe daha çok öfkem artıyor eşime karşı benden hiç haberi yok benimde ondan akşamları annesinde yiyip öyle geliyor eve bu arada evin işlerine kendini kaptırmış durumda evi topluyo çamaşır yıkayıp asıyo bulaşıklar vs. sanki çıkmaza girdim ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım

Oturup normal insanlar gibi kirginliklarinizi kiziginliklarinizi dile getirin birbirinize. Sorunu cozmeye bakin gerekli ozurleri dileyin karsilikli. Cok sacma bi konudan buralara gelmissiniz daha da uzatmadan sogutmadan arayi cozun derim.

Karşılıklı iletişim kurmanızı öneririm. Böyle küslüğe aynı evin içinde devam etmek olmaz. Ayrıca yazım tarzınızdan pek bir şey anlaşılmıyor. Aralarda nokta kullansanız daha anlaşılır olur. Sende anan da kısmını anlamadım kim kime ne demiş? Siz annesiyseniz o babaannesi yani onun da canı. Elbette açlığını tokluğunu düşünüyordur çocuğu eşinizin dediği gibi aç aç gezdirecek hali yok ya, artniyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Eşinizin yükselmesi yanlış. Konuyu çok başka tarafa çekmiş. Anan da sen de defolup gidin cümlesiyle haklı olun olmayın haksız durumuna düşmüşsünüz. Karşılıklı konuşun bence eğer barışmak istiyorsanız ilk adımı atın konuşalım diye teklif edin.

Gerçekten annesine laf sokma niyetiyle mi söylediniz ?
İnsan eşini tanır, bu laftan böyle bi mânâ çıkarıp çıkartmayacağını az çok bilir.
Kv ile daha önce sorunlar yaşadınız mı ?

o kadar laf duyduktan sonra ilk adımı atmak istemiyorum ondan bekliyorum o da benden bekliyo ikimizde inada bindirdik

hiç çabalamıyor benle barışmak için sanki herşey normalleşti artık o da ben de kendi hayatımızı yaşıyor gibiyiz

hiç çabalamıyor benle barışmak için sanki herşey normalleşti artık o da ben de kendi hayatımızı yaşıyor gibiyiz
Maalesef bazen biz kadinlar onculuk etmeliyiz biseye. Evdeki gergin havayi yavrunuz da hissediyordur. Onu da mutsuz etmeye hakkiniz yok. Siz de bu durumdan eminim cokca gerginsinizdir konusup uzlasmak bence hepinize en iyi gelecek sey

kızım sabahçı öğleden akşama ben gelene kadar dışarda olduğunu söylediğinde kzım senin karnın acıkmıormu akşama kadar dedim

belki başıma bi iş geldi bi derdim sıkıntım var benden haberi bile yok

düzelir mi boşanmak mı istiyor anlamıyorum dik durmaya çalışıyorum evin içinde güçlü görünüyorum ama aslında üzgün ve mutsuzum

Herkese merhaba Tam 3 haftadır küsüz sebebi kızıma kv bakıyo sürekli aşağıda görünce kızımı senin karnın hiç acıkmıyomu dememle eşimin anama iftira atamazsın diye bağırması bir oldu. güya anası aç aç sokakta gezdirmezmiş. Kaç kere annene iftira atmıyorum kızımla konuşuyorum sen karışma dedikçe anama iftira atma deyip durdu önce o sen da anan da .... ben de ona söyledim ananda sende defolun gidin diye o günden beri hiç konuşmuyoruz aynı evin içinde birbirimizi görmüyoruz kapılar kapalı hafta sonları işine gidiyo ya da ben çocuklarla parkta o evde gittikçe daha çok öfkem artıyor eşime karşı benden hiç haberi yok benimde ondan akşamları annesinde yiyip öyle geliyor eve bu arada evin işlerine kendini kaptırmış durumda evi topluyo çamaşır yıkayıp asıyo bulaşıklar vs. sanki çıkmaza girdim ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım

Çiftler arası küslükler bu kadar uzun tutulmamalı. En geç bir gün sonra birisi yaklaşıp arayı yumuşatmalı. 3 hafta küs olunur mu ya? Biriniz de demedi gel konuşalım, bak böyle küs olunmaz diye. O an hiddetlenmişsinizdir sonra yumuşarsınız zaten.

Ama tabi bazı erkekler var ki hep kadın özür dilesin, hep kadın suçluyum desin istiyor. Böyle erkeklere karşıda kadınlara sabır diliyorum.

Esinizin burcu ne ? Aslan veya koc mu oyle geldi 2 sorum var 1. Sizin burcunuz esinizin burcu 2.bu aralar ikinizde cok mu stresli donem yasiyorsunuz acaba ? Cunku 3 hafta kusluk bu kadar surmemeli .Umarim duzelirsiniz barisirsiniz

Eğer normal hayatta iletişim şekliniz burada konuyu anlatışınız gibiyse eşinizle aranızda iletişim sorunu olması çok doğal.
Birde sen aç geziyorsun derken niyetiniz neydi? Gerçekten seni aç gezdiriyorlar manasında mı söylediniz laf vurur gibi? Artı adam haklı yada haksız olsa dahi söylediği şey üzerine sen karışma ben kızımla konuşuyorum demeniz hiç doğru değil.
Beğenmiyorsanız ayrılın işten çocuğunuza kendiniz bakın? Hem bu şekilde aç aç gezmez sokaklarda. Günümüzde kaynanalar çocuk bakıcısı statüsünde olduğu, torun bakmak onun mecburi görevi olarak görüldüğü için tabi bu size abes gelebilir.
Bide benim anlamadığım şey çocuğa kaynana bakıyor, eş hem çalışıyor hem ev işi çamaşır bulaşık ev toplama hepsiyle meşgul. Peki siz ne yapıyorsunuz bu arada? Yani bu ailedeki rolünüz nedir, sadece işe gidip geliyorsunuz bu mu yani?

biz kimseye çocuğumuzu zorla baktırmıyoruz istemezse tabiki bakmayabilir biz de ona göre kreşe veririz konu şu anda kreş değil. Çalışırken çocuklarla aynı anda nasıl ilgilenebilirim. Bana hakaret eden adama ne yapmamı bekliyorsunuz

3 haftadır benimle barışmak konuşmaya çalışmak gibi bi çabası olmayan adama haklı olduğum halde gitmeyi onca küfürden sonra kendime yediremiyorum
Bence de yedirmeyin. Hem haklı olup hem de konuşursanız kendini daha da haklı görür. Ama konuşup tavır koyacaksanız o zaman iş değişir. Bazı erkeklerin anası dokunulmaz, laf söylenmez, kutsaldır, hatasını dahi söyleyemezsin ya da tamamen iyi niyetle kızınıza anneliğinizin gereği karnın aç mı diye sorsanız “sen benim anneme ne demek istedin” diye anlarlar, sizinki o cinstenmiş. Annesiyle aranızda gerginlik vs yoksa tepkisi çok yanlış olmuş. Hani laf soktuğunuzu ancak o zaman düşünmesi mantıklı olabilir diye düşündüm.

Back
X