EŞLE KÜSLÜK

Iki kere okudum anlamadim konuyu allah kolaylik versin ne diyimo_O

eşiniz annesine iftira ettiğinizi nerden çikardi anlamadim ki
ben kizima kendim bakiyorken bile bazen kizim sen hic acikmiyomusun yorulmuyosun aksama kadar kımıl kımılsin 5 dk dur diyorum
annemde bize derdi bazen komsularda cocuklarima kullaniyor bu sozu esinizin kafa biraz farkli calisiyor sanki

hafta sonunu geçirdik herkes kendi hayatını yaşıyor gibi artık hala barışmak için gelmedi. 4. hafta sonunu geçirdik küs bi şekilde ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu nereye doğru gidiyoruz bana ders mi vermeye çalışıyo bilmiyorum ama ben onca küfüre rağmen eğilmek istemiyorum

kv yine laf sokmaya devam akşam çocuğu almaya giderken tenezzül etmiyomusun kafanı kaldırıp yüzüme bakmaya dedi sonra kızdaki hareketlere bak hareketlere diye aşağıladı anası bi taraftan oğlu bi taraftan

cumartesi sabah çıkıp akşam geldi pazarda beni evde bırakıp çocuklarla gezdi bende evde ağlama kırizlerine girdim resmen sat 3 te çocukları bırakıp yine gitti. Bende o gelince kızımın hastaneye kızımın kan sonuçlarını almaya gittim. saaat 9.30 da geldim eve

gercekten evde huzur olmayinca,sanki dagin altinda kalmis gibi nefes alamiyorsun..
Ama ben senin yerinde olsam kendi ayagimla gitmem..
Belliki ders almamislar, cünkü hala laf sokmaya devam ediyorlar...
bu kocalar gercekden söz konusu aileleri olunca, bir canavara dönüsüyorlar..
bukadar ufak bir olay icin bosanmak istiyecegini düsünmüyorum, o yüzden hic kendi ayaginla gitme eger gidersen yutmus olursun ve sürekli tekrarlanir bu hareketler...

kendimi geriye çekmiş olurum değil mi gidersem ezilen ben olurum
M murde ben anlayamadım sizi
eski konularınıza anımsayıp baktım kv ile dehhhhşet sorunlarınız var
ısrar kıyamet çocuklarınızı ona baktırıyorsunuz hala

insanların size tahammülü kalmadı ki malesef
el öpmem- öptüm mecbur
teyzenin elini öpmem- öptüm mecbur
kovdu gidiyordum- geri çevirdi döndüm
kocam savunmadı- dırdır

yardım almayı düşünmez misiniz?
önceki konunuzda da sordum yine soracağım anneniz nerde birazda o baksın olmazsa
inşallah konu ile ilgilenirsiniz

M murde ben anlayamadım sizi
eski konularınıza anımsayıp baktım kv ile dehhhhşet sorunlarınız var
ısrar kıyamet çocuklarınızı ona baktırıyorsunuz hala

insanların size tahammülü kalmadı ki malesef
el öpmem- öptüm mecbur
teyzenin elini öpmem- öptüm mecbur
kovdu gidiyordum- geri çevirdi döndüm
kocam savunmadı- dırdır

yardım almayı düşünmez misiniz?
önceki konunuzda da sordum yine soracağım anneniz nerde birazda o baksın olmazsa
inşallah konu ile ilgilenirsiniz
eeeeeeeeeeeeeeeeee M murde
yine girip yazmamışsınız
burayı günlük yapmayın insanlara cevap yazın bence

yine soracağım neden hala çocuklara kv bakıyor
anneniz hayatta mı nerede?

boşanacak mıyız nereye gidiyo anlamıyorum birbirimizin yüzünü görmüyoruz 1 aydır küsüz

Ne güzel temizlik falan yapıyormuş tüm gün, anasının evinde yemeğini de yiyor. Temizlik, yemek derdiniz yok :KK53: Ben olsam söylerim bir pizza açarım bir film keyfime bakarım, ağlamak yerine. İsterse gelip konuşur, istemezse de keyfi bilir.Boşuna ağlayıp, kendinizi üzmeyin. Sizi mutlu gördükçe, merak eder zaten. Kendisi konuşmak için yanınıza gelir.

valla rekor bizde iki ay küsmüşlüğü vardır herifin, üstelik işlere de yardım etmezdi :KK14: sen öyle diyince imrendim, beterin beteri var yani :deli:

evdeki soğuk savaşı görseniz ikimizde evde mutluluk pozları veriyoruz ama içim kan ağlıyor mutsuzluktan ölücem nerdeyse

Söylediğinz şeyde bişey yokki eşiniz normal değil
Ama kendini ev işlerine vermesi iyiymiş:))

onu o kadar çok seviyorum ki ölücem nerdeyse onsuzluktan benden kaçtıkça o kadar arzuluyorum ki kendimi çok kaptırdım aklımdan hiç çıkaramıyorum

Back
X