• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle maaş anlaşmazlığı

neyapar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
308
Puanlar
53
Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?

Çalışan insansınız kazanıp kazanıp adamın eline saymak için mi çalışacaksınız? Madem bir kişide para toplanacak sizde toplansın bunu kabul etsin bakalım.

Evin giderlerini paylaşır ona göre ödemeleri ayırırız biz. Öyle bir kişide durmaz para

Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Başka üyeyi ayıktırmaya çalışırken, şimdi de siz. O size versin maaşını öyle basitse

Aman ha. Gider kumar oynar, ailesine yollar. Bi bakarsınız 5 yıl yollamışsınız ve ortada koca bir hiç var. Ya ortak hesap açın ve oraya atın ya da asla ama asla ona yollamayın.herkes ayrı birikim yapsın

Vermeyin maaşınızı giderleri konuşun %50 veriyorsanız %30 yatırım yapın ama kendı hesabınızda kalanı da özel ihtiyaçlarınıza kullanın

Eşinize de söyleyin kazanmayı biliyorum yatırım yapmayıda bilirim hesap yapamaz insan değilim diye . Böyle veriyor kadınlar sonra zor günler gelince ortada kalıyorlar iyi günün kötüsü var

Evlenmeden hiç bunu konuşmadınız mı?
Eşinize göre sizin sabahtan akşama kadar çalışacak zekanız var ama parayı çekmek ve değerlendirme konusunda geri zekasınız. Üzgünüm maaş için eş seçen bir adamı seçmişsiniz ya şimdiden benim param der net olursunuz ya da artık maaşınızı unutup adamın elinize vereceği 3 kuruşa tamah edersiniz ..

O ne saçma şey öyle ver maaşını gerisini sorma. Asla verme maaşını. Ortak hesap açın maaşınızın yüzde birkaçını oraya atın ikinizde diğer kalanlar herkes kendi harcasın ortak parada birikim olsun veya fatura market gibi ihtiyaçlarınıza harcayın. Günlerce çalışacaksın onun gibi bide eve gelip yemek ütü bulaşık sonra paranın hesabını sorma. Baştan nasıl başlarsa öyle olur taviz verme her kuruşun nereye gittiğini bilmeli eşler

Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor.
Bu çok sıkıntılı bir düşünce tarzı.Altından da bir sürü sorun çıkar.Avukat burnum kötü kokular alıyor,çok dikkatli olun.

Ne çirkin hesaplar.

Eşimin maaşı eşimde benim maaşım bendedir eşim faturaları öder ben eve ufak tefek şeyler alırım o ay bir şey alınacaksa konuşulur. Kimde ne varsa ortaya konur. Kimse kimsenin maaşını ne yaptığını merak etmez. Çook merak ettiğimiz bir şey olursa sorarız.

Ne çirkin hesaplar.

Eşimin maaşı eşimde benim maaşım bendedir eşim faturaları öder ben eve ufak tefek şeyler alırım o ay bir şey alınacaksa konuşulur. Kimse kimsenin maaşını ne yaptığını merak etmez.
Bu kendini çok uyanık sanan erkeksiler ne kadar da fazlaymış meğer.

Back
X