Başka üyeyi ayıktırmaya çalışırken, şimdi de siz. O size versin maaşını öyle basitseYeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Aman ha. Gider kumar oynar, ailesine yollar. Bi bakarsınız 5 yıl yollamışsınız ve ortada koca bir hiç var. Ya ortak hesap açın ve oraya atın ya da asla ama asla ona yollamayın.herkes ayrı birikim yapsınYeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Evlenmeden hiç bunu konuşmadınız mı?Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Bu çok sıkıntılı bir düşünce tarzı.Altından da bir sürü sorun çıkar.Avukat burnum kötü kokular alıyor,çok dikkatli olun.Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor.
Ben yazıyordum onu siz benden önce yazmışsınız çok yaşayınKocanıza şunu söyleyin "senin anan güzel mi?"
Bu kendini çok uyanık sanan erkeksiler ne kadar da fazlaymış meğer.Ne çirkin hesaplar.
Eşimin maaşı eşimde benim maaşım bendedir eşim faturaları öder ben eve ufak tefek şeyler alırım o ay bir şey alınacaksa konuşulur. Kimse kimsenin maaşını ne yaptığını merak etmez.
Beni okutup büyüten anne babam bile sormazken elin adamı kim oluyor da paramı pulumu avucuna koyacağımBu kendini çok uyanık sanan erkeksiler ne kadar da fazlaymış meğer.
Maaşlar birleşir sıkıntı yok da, bu düşünce tarzı yanlış. Tabi ki de soracaksınız bu ay ne yaptık ne harcadık ne kadar kenara koyduk..sen maaşı at gerisini unut