• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle maaş anlaşmazlığı

Süreci de anlatsan aslinda.Ne oldu.Hemen kabullendi mi? Daha yeni evlisiniz hiç mi bi çaba göstermedi?
İlk değil aslında çok kez bu kararı aldık. Kendisinde sorunları sakince oturup konuşma özelliği yok onun gözünde hep ben suçluyum kendisinin hiç hatası yok.

İlk değil aslında çok kez bu kararı aldık. Kendisinde sorunları sakince oturup konuşma özelliği yok onun gözünde hep ben suçluyum kendisinin hiç hatası yok.

Nerden cikti niye böyle oldu tam olarak? Detay verirsen daha iyi yardimci olabiliriz

Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
kölelik sistemi kaldırılalı çok oldu :halay:

Onun yanlış yerlere vermeyeceğine inancım tam ama bana saf gibi ol bir şey sorma demesine kabul etmem. Ataerkil bir toplumda büyüdüğü için kadın paraya karışmaz diye büyütülmüş onunda etkisi var. Ama söylediğinin yanlış olduğunu kabul ettiremiyorum
O zaman çalışan kadınla evlenmeyecekti ya da sizin kazancınıza karışmayacak...

5 yıldır evliyiz hiç borcumuz bitmedi krediler kartlar vs derken aldığım asgari ucreti 4 yıl eline saydım ne borçlar bitti ne elde para kaldı. Atandım maaşım ikiye katladı şimdi belli giderleri ben ödüyorum kalanı eline saymiyorum ha birikim yapabildimmi hayır😂

Herkesin parası kendine.Birşey alınacağı zaman ortak birikim konulur.Genelde erkekler kendininkini saçma şeylere harcayıp eşin birikimiyle mal sahibi olmaya çalışıyor.Yani ben olsam destek olurum ama asla maaşı vermem.Yarin öbür gün benim paramdı zaten diye üzerine yerleşirler.Demedi demeyin.

Bu çok çok sıkıntı bir konu , eşiniz çok kötü kalpli birisi , sizinle maaşınız için evlenmiş yani maaşınız olduğu için sizi seçmiş, her ay parasını alırım kendiminkini şuraya şuraya harcarım sizinkini de işte birktirecek kendince artık ailesini mi kalkındırır , kendi hobilerini zevklerini mi alır , kirayı faturayı marketi size ödetir sonra da zenginleştikçe çirkinleşecek , hatta sizin paranızla sizi takmayacak. Açın artık gözünüzü , erkekler eline para geçince canavara dönüşür , değil sizi anasını babasını tanımaz. Neden yani bu gücü kendi elinizle ona tanıyasınız. Asla ama asla. Bu kadar yeni evlilikte bunu söylemesi herşeyi anlatıyor art niyetli sizin paranızla hayaller kurmuş. Bunların hepsi benim tecrübemdir. Sizin birikim zannettiğiniz para bile günün birinde hiç edilebilir boşanma aşamasında eliniz boş kalabilirsiniz. Sizin serzenişleriniz günün birinde yapmasaydın vermeseydin öf öf şeklinde size döner emin olur hatta karısının parasıyla metres tutan bile duydum ben. Erkeklere güvenmeyin babanız abiniz kim olursa olsun hep bir mesafe hep !!! Sana yemin ederim seninle aynı şeyleri yaşadım ve boşandık. Çünkü ben böyle art niyetli bi insanla başımı aynı yastığa koyamadım. Koydugum her gün içler acısıydı. Hatta benimki annesiyle çete gibi olmuştu benim her ay gelecek paramı hesap ederlermiş meğer. Boşan demiyorum ama güvenmeeeee !

Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Böyle ne çok konu okuyoruz..Bu yeni nesil kocalar eşlerini çarpıyorlar resmen..Sakın maaşı verme gibi bir hata yapmayın,ortak hesap açalım diyin,ya da siz biriktirin

Erkekler hakikaten kadinlari birer enayi olarak görüyor.
Para kazanırsan paranı alır. Kazanamazsın, evde bedava hizmetçi gibi sigortasiz bes parasiz geleceksiz çalıştırır. Para kazanırsın ama evde yine hizmetcisindir. Bu sonuncu ekstra enayi zaten. Bunlari da muhtemelen senden cok önce ölecek yani yaşlılığıni yalnız ve kimsesiz gecirmene engel olamayacak biri için yapmak tam enayilik.

ne alaka....hiç normal değil, asla taviz vermeyin.

Back
X