- Emoji Skoru
- 70.200
- Puanlar
- 548
Aaa. NiyeBoşanma kararı aldık ama asıl mesele bu değil başka şeylerde etkili.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa. NiyeBoşanma kararı aldık ama asıl mesele bu değil başka şeylerde etkili.
Boşanma kararı aldık ama asıl mesele bu değil başka şeylerde etkili.
Ben aldım kararı
Oldu baska derdi var mıymıs?Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Karar aldıysan asla geri adım atma, akıllansın diye bölü yapuyprsan da asla belli etme , süründür , zaman içinde gözlemle. Severse döner , dönerse senindir.Ben aldım kararı
Eşimle ortak hesabimiz var. Her şey ortada. Gizliye sakliya gerek yok. Nereye yatiracakmis parayi acaba?Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Kriptoya falan yatırmasınYeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Bu adamla tartıştınız mı ? Sizi kaybetmemek için maaşını verme tmm demesi lazımdı . Masraflara katıl kalanı da senin olsun derdiBen aldım kararı
Kumarda yiyecek ya da en iyi ihtimalle ailesine yedirecekYeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
Konu maaş değil. Bu gibi şeylerin üst üste gelmesi ve benim artık yeter deyip çekilmemBu adamla tartıştınız mı ? Sizi kaybetmemek için maaşını verme tmm demesi lazımdı . Masraflara katıl kalanı da senin olsun derdi
O ne demekmiş öyle be. Ben çalışmıyorum yine de maaş ortada.Yeni evliyiz, maaşları birleştirmeyi doğru buluyorum ben. Birikim yapacağız ama eşim maaşlar bende olsun ama zırt bırt ne yaptın ne yaptık diye sorma diyor. Bende maaş yattığında konuşulması gerektiğini söylüyorum. Zamanı gelince öğrenirsin sen maaşı at gerisini unut diyor. Ama ben kabul etmem böyle bir şeyi dedim. Hangi kadın sormaz ki böyle bir şeyi benimde bilmeye hakkım var sonuçta. Olması gereken bu değil midir?
hayırlısı olsunKonu maaş değil. Bu gibi şeylerin üst üste gelmesi ve benim artık yeter deyip çekilmem
Ne oldu tam olarak? Maaşı at gerisini unut diyen adamdan her şey beklenir gerçi.Konu maaş değil. Bu gibi şeylerin üst üste gelmesi ve benim artık yeter deyip çekilmem
Evet kendine başka ev tutacakhayırlısı olsun
evden gidecek mi peki?
Süreci de anlatsan aslinda.Ne oldu.Hemen kabullendi mi? Daha yeni evlisiniz hiç mi bi çaba göstermedi?Evet kendine başka ev tutacak
Ben boşanma kararınıza şaşırmadım çünkü bu kadar bariz bir meselede böyle hadsizlik yapabilen bir insan eminim ki başka konularda da çekilmez biridirKonu maaş değil. Bu gibi şeylerin üst üste gelmesi ve benim artık yeter deyip çekilmem