- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.790
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yandan ekonominin ev icerisinde esit dagilmasi onemliyken diger yandan da aile sistemine ters dusebiliyor ekonomik hesaplar ama yarin bir gün gercekten ne olacagi belli degil. Bizim evde böyle bir sorun yok cunku Allah korusun bosanmis olsam da ekonomik kayiplara takilmam kayip olarak gormem zaten eşimde son derece adildir. Olabilir biraz guvenmiyor olabilir gelecek kaygisi yasiyor olabilirsiniz hepimiz ayni olacagiz diye birsey yok. Bunun icin ortak hesap olusturun ikinizde evinizin ihtiyaclari aylik 5 bin mi tum evin ihtiyaclarini bu hesaptan karsilayin. Birikim yapabiliyorsaniz onu da ortak yapin. Esinize de ev krediainden degil ortak hesaptan girin.Ev alırken ödemeleri nasıl yapıyorsunuz?masrafları nasıl bölüşüyorsunuz?bir tane beğendiğimiz ev oldu,eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor,sizce mantıklı mı?Bu durumda ben biraz daha fazla Ödemiş oluyorum aslında.Siz nasıl paylaştınız ödemeleri?
eşim evin giderlerini ben karşılayıp sen krediyi ödersin diyor
Herşeyi çok güzel giden evliliklerde gördük sonu hüsranla biten...