Eşle sorun hamilelikte

parissen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
89
13
3
26
İyi akşamlar kızlar ya hamileliği öğrendim öğreneli farklı sebeplerden sürekli eşimle tartışıyoruz vücudum o kadar yoğun stres altındaki elim ayağım titriyor sürekli bebeğede bişey olacak diye tereddüt ediyorum ama elimde olmayan sebeplerle böyle oluyorum napıcam hiç bilmiyorum ya aşırı umursamaz olmam lazım yada bu şekilde çok zor var mı benim gibi olan biraz rahatlamak istiyorjm

eşinizin size karşı daha anlayışlı olması gerekiyor. ailenizde onunla konuşup tatlı bir dille uyaracak bir büyüğünüz varsa yardım isteyin bence bu dönemde size karşı toleranslı davranması lazım

Bu kadar kaygı stres gebelikte iyi değil, biraz gamsız olmayı dene, sürekli kötü düşünme, hayırlısıyla gelişir inşallah

Siz değil daha çok eşinizin dikkat edip alttan alması lazım

Merhaba ben de eşimle daha sık tartışıyorum sanırım biraz da bizim hormonlarımızdan kaynaklı biraz daha stres altında oluyoruz sanırım şu an yapmamız gereken tartışma olsa da daha sonra takmamak sadece bebeğimizi düşünmek ve başka şeylerle ilgilenmek. Kısaca gamsız olmak lazım bu süreçte kim ne derse desin takmamak lazım

Canım biz de hamileliği öğrendiğimizden beri farklı sebeplerden daha sık tartışır olduk. Ama bunun sebebi biraz da benim kuruntularım. Yani eşimin her zaman yaptığı şeylere şu an tahammülüm yok. Hep evde olsun, iş harici bir yere gitmesin istiyorum. Eşinin bu süreçte tabii ki seni alttan alması, desteklemesi lazım. Ama mesela sinir anında benim gibi aşırı ağır konuşuyorsan erkekler bunu çok da kaldıramıyor. Yine de en çok bebeğimizi düşünmek zorundayız. Ben de şu an aynı hisler içindeyim ama bazen akışına bırakmak gerek. Ve ben bu durumu annemle konuştum. O eşimle konuşacak. Sen de bir aile büyüğünden yardım alabilirsin.

Çok gerginim huzursuzum canım hem hiç bir şey yapmak istemiyor hem çok sıkılıyorum stres yükü gibiyim eşimde zor bi insan yaşanmışlıkların birikmesi var galiba böyle hassas bi süreçte de ortaya daha fazla çıkıyor ailemde öyle onu karşısına alıp öğüt verebilecek pek kimsem yok yalnız hissediyorum kendimi

Lütfen kendini yalnız hissetme. Bu sorunları yaşayan çok kişi var. Dediğim gibi biri de benim. Ama geçecek elbet. Sen kendini ve bebeğini düşün şu an. Karnını okşa, onu sev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…