- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi Yeniigeliin
Valla öle olmayacam diye kendi kendime söz veriyorum ama bilmiyorum canım inşallah olmayızkız bizdemi böyle olucaz yoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla öle olmayacam diye kendi kendime söz veriyorum ama bilmiyorum canım inşallah olmayızkız bizdemi böyle olucaz yoksa
Var arkadaşımız ama öyle daha hiç birlikte aktivite yapmadık. Ben buraları pek bilmiyorum o yüzden şuraya gidelim diyemiyorum. İşte pek öyle çıkıp çay içelim diye vaktimizde olmuyor hep çalışıyor evde oluncada dinlenmek istiyor. İyice yaz gelsin o zaman daha iyi olcak inşallah. Tavsiyelerin içinde teşekkürlerEşiniz ayarlayamıyorsa Siz ayarlayın, hazırlanın hadi hayatım şuraya hidelim deyin götürmez mi?
Yenekten sonra çayı termosa koyun alın 2liralık çekirdek parkta oynayan çocukları izleyin etrafınızda öyle yerler var mı?
Bu hafta sonu için mangal partisi düzenleyin mesela arkadaşlarınız yok mu.
Sen sucuk al sen tavuk al sen sebze getir diyebileceğiniz
Olmayalım boşver biz çok çekiyoruz çünküValla öle olmayacam diye kendi kendime söz veriyorum ama bilmiyorum canım inşallah olmayız![]()
Ay kıyamam ya bizim ki de dış kaşıyo öle bi çıksa da rahatlasakOlmayalım boşver biz çok çekiyoruz çünküoğluşum hasta olmuş teyzesi hem diş patlatıyoruz çifter çifter hem grip olfuk bir görsen ayakta uyuyorum dünden beri mızık mızık
Ben kendimden örnek vermiyim şimdi
Bana sizin apartmanin etrafinda gecede bir kere dolasmak sart zatenBen kendimden örnek vermiyim şimdiyeniyiz ya burda çok çıkıyoruz
Ama ideali haftada 1gün gezme 1-2 günde yürüyüş gibi hava alma ideal gibi sanki sen ne dersin :)darkmore
Pencere yokki terasa çıksamBana sizin apartmanin etrafinda gecede bir kere dolasmak sart zatencanin sklirsa pencereden bak gorursun hahaha
Yok canım her zaman için böyleydi. Ama son zamanlarda tek çıkmam sorun olduğu için daha dikkatliHamilelikten mi öncedende böyle miydiii
E
ee çalışmıyor mu
Yok ya bazen oluyor işte ben çok çık ak istiyorum o sıra o istemiyor evde dinlenmek istiyor. Ama yani hiç çıkmıyoruz değil aradada olsa farklı yerlere gidiyoruz. Ben şimdi yaz gelsin iyice diye bekliyorumcanım sen ne yaptın eşinle bu gezme olayını bi anda pat diye gelişmez eşinde gezmeyi sevmiyorsa zaman ver ama geniş bir zaman
Yok ya bazen oluyor işte ben çok çık ak istiyorum o sıra o istemiyor evde dinlenmek istiyor. Ama yani hiç çıkmıyoruz değil aradada olsa farklı yerlere gidiyoruz. Ben şimdi yaz gelsin iyice diye bekliyorum![]()
Yani herşey dışarısı değilde ben evde yapmaya eğlenceli bişey bulamıyorum filmi sonuna kadar seyretmeyi sevmez zaten bi kovboy filmleri falan seviyor onuda ben sevmiyorumSevgililik döneminde her hafta sonu sinemalarda avmler de dolaştığımızdan evlenince sıkıldık bizŞimdilerde 2 haftada 1 kere dışarıda gezmelerdeyiz yakın uzak şehir dışı farketmiyor o anki duruma göre 2-3 hafta da 1 kere de sinema yapıyoruz onun dışında zaten çalıştığımızdan genel olarak kendimizi eve atma yemek yeme ve sinema film keyfi yoksa tv programları derken tekrardan sil baştan yaşıyoruz işte
Hafta içi muhakkak 1 kere ailelerden birine gideriz yani genel olarak hiç monotonluğa geçemedik sıkılamadım henüz 10 aylık evliyim misafir ağırlamadır ziyaretlere gitmedir falan boş bulduğumuz an evde tv karşısındayız
Ekstradan kendimize de zaman ayırıyoruz ben sporumu yaparım kitaplarımı okurum eşim pc de oyunun oynar benim işlerim varsa beraber puzzle yaparız bunlar da insana ayrıca mutluluk veriyor dışarıda eğlenmekten daha az yorulup daha az para harcıyorsun
![]()
Kovboy aman Allahım babamı gördüm bir an babamda sadece onları izlerdi biz bıkar odayı terk ederdikYani herşey dışarısı değilde ben evde yapmaya eğlenceli bişey bulamıyorum filmi sonuna kadar seyretmeyi sevmez zaten bi kovboy filmleri falan seviyor onuda ben sevmiyorum
Puzzle ende düşünüyorum aslında ama bi nasip olmadı almak bide öyle çok alışverişe çıkmadığımdan da oluyor işteKovboy aman Allahım babamı gördüm bir an babamda sadece onları izlerdi biz bıkar odayı terk ederdikTavla, oyun kartlarıyla oyun falan bunları da hiç sevmez mi puzzle çok eğlenceli mesela
![]()
Olabilir aklında bulunsun internetten bile getirtebilirsin illa gidip almaya gerek kalmıyorPuzzle ende düşünüyorum aslında ama bi nasip olmadı almak bide öyle çok alışverişe çıkmadığımdan da oluyor işte
İnternettede güzel bulamadım yaaa farklı güzel resim olsun istiyorumOlabilir aklında bulunsun internetten bile getirtebilirsin illa gidip almaya gerek kalmıyor![]()
Hepsiburadaya bakabilirsin canım çok fazla çeşit vardı orada yanılmıyorsamİnternettede güzel bulamadım yaaa farklı güzel resim olsun istiyorum![]()