Eşle vakit geçirmek

Kocanız bu kadar çok işe gidiyorsa nasıl para sıkıntınız oluyor ki? Siz görücü usulü mü evlediniz? Yaşınız 18 olarak görünüyor. Küçüksünüz diye kocanızın, kayınvalidenizin sizi bu kadar ezmesine izin vermeyin. Ne demek çalışmama izin vermez. Eşitsiniz siz.
Kimse ezmiyorda, evet görücü usulu evlendim ama ben görücü usulü olarak saymıyorum çünkü ilk gördüğüm an ısındım nişan zamanına kadar baya sevdim, nişandan sonra aşık oldum. Şimdi git gide daha çok aşık oluyorum başka konularda çok problemlerimiz yok. Bilinsin diye açıkladım :KK66:

Kocanız bu kadar çok işe gidiyorsa nasıl para sıkıntınız oluyor ki? Siz görücü usulü mü evlediniz? Yaşınız 18 olarak görünüyor. Küçüksünüz diye kocanızın, kayınvalidenizin sizi bu kadar ezmesine izin vermeyin. Ne demek çalışmama izin vermez. Eşitsiniz siz.
Ha bide para sıkıntısı borçlar var düğün taksitleri falan bide artı olarak pimapen işi falan yaptığından malzemeye para veriyor önce sonra geliyor işten kazanılan para

Haftada bir iki çıkarız bazen..bazende aylarca çıkmak istemeyiz. .ben biraz ev kusuyum eşimde öyledir. Evde huzurlu oturup birşeyler izlemek sohbet etmek varken ne işim var sık sık dışarda diyorum bazen.ya aslında insanların ruh haline göre değişir bu..
Bu yüzden hiçbir çiftle kiyaslamam ben kendimizi. .

Hepsinin huyu değişik işte canım. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum. sadece pazar günü evdeyim ya seninle dışarı çıkalım ya evde dinlenelim derim mesela eşime. Yok kabul etmez illa her pazar anasına gidicez, hafta içi gezeriz der. Benimkinin de bu huyu gıcık hatta sinir bozucu ama napcan bi şekilde orta yolu buluyoruz.
Ahhh ahh bu analar. Benimkine başbaşa dışarı çıkalım oğlumuza alalım diyorum ama üçümüz sadece diyorum. Ama olurmu ablamın küçük kızıda bizle kalıyor 11 yaşında illa onuda peşimize takar. Ne var başbaşa isyorum. Yemeğe çıkarıyım sizi der başbaşamı derim mutlu olurum yok annemle yeğenmide alalım. Başıyla ayağıyla senin olsun biz gelmiyoruz derim o an sinir krizi geçiririm çünkü...

Yok canım sen bi görsen bnm herifi şu aralar ev arıyoruz olduğumuz şehri yürüyerek geziyoruz her pazar :-) Başka bi aktivitemiz yok bebek olmadan önce senede 3 kere zor zoruna sinemaya gittik :-) napalım bizimkiler de bu cins
Sen üç kere gitmişsin beni bir kere götürdü öptüm başıma koydum elhamdülillah dedim :)

Yenigelinnn

esinin gittigi heryere gidemessin birak oda arkadaslariyla gezsin.ben baslarda hatalarim vardi gitme gezme etme.simdi biraktim istedigi zaman cikar gezer oda bircay icip sohbet etmek.oda haftada bir..bazen diyorum ee sen bu aksam gitmicenmi biyere kizim var yetiyor bana..sorumlulugunu bildikten sonra oda hava alsin.yeni evliysen acele etme cocuk icin birbirinizi iyice taniyin.
Aynen başta bende çok yapardım gitme çıkma hayır gibi. Ama baktım adamın içkisi yok kumarı yok kahvesş yok arkadaş ortamı yok. Bir güvercinleri var bide güvercin besleyen arkadaşları onun kırk yılın başı dışarı çıkar arkadaşına gider yada arkadaşları gelir otururlar. Önceden nerdeee

Biz de çok fazla gezemiyoruz. Hafta sonu anca. Bugün canım çok sıkıldı. Akşam gelince çıkalım dedim yorgun olduğu için istemedi. :KK43: Kendini eğlendirecek bişeyler bul benim gibi.

Yenigelinnn

esinin gittigi heryere gidemessin birak oda arkadaslariyla gezsin.ben baslarda hatalarim vardi gitme gezme etme.simdi biraktim istedigi zaman cikar gezer oda bircay icip sohbet etmek.oda haftada bir..bazen diyorum ee sen bu aksam gitmicenmi biyere kizim var yetiyor bana..sorumlulugunu bildikten sonra oda hava alsin.yeni evliysen acele etme cocuk icin birbirinizi iyice taniyin.
Arkadaşlarınada vakit bulamıyor ki bende vakti oldu mu benle gez diyorum eğer yakkn zamanda beraber çıktıysak ve baktkm bayadır arkadaşlarıyla görüşmüyor ben derim zaten git arkadaşlarınla sohbet et surat yapmıcam diye yaniii

Ki benide çok takmaz yani arkadaşlar konusunda eğer gitmek istiyorsa gider ben nedersem diyim. İlk zamanlar çok yapıyorduda yavaş yavaş anladı evlendiğini akşam vakti oldu mu arkadaşlarıyla çıkardı en sonunda anladı yanlış yaptığını. Çünkü ben sabahtan akşama kadar onu bekliyorum evde bide akşam olunca tekrar bekliyorum banada yazıktı yani. Neyse ki o günler geçti...

Her boş dakikada çıkarız çocukları babaanne ye bırakıp küçük kaçamaklar yaparız yani bol bol gezeriz

Kaç haftada bir eşinizle dışarı çıkıp eğleniyor ve ya geziyorsunuz?

benim esim profesor. hayatinin buyuk cogunlugunu konferansta, yahut derste, yahut bilgisayar basinda geciriyor. hafta sonu ailecek brunch yapariz; ardindan eger ben oglumuz ile gezmeye gideceksem, esim evde kalir calisir, yahut biz evde isek o kutuphaneye gider calisir.

her hafta sonu çıkarız.. özellikle yazları mutlaka pazarları denize ya da pikniğe gideriz. onun dışında hafta içleri de arabayla gezmeye çıkarız,bir sahil havası alır geliriz :KK36:

Haftasonu mutlaka cikariz kahvaltiya ya da ogle yemegine degisik mekanlara gideriz cocugumuzla..Haftaici de bir aksam avm ye gideriz..

Ama benim koca da evde oturup tv izleme meraklisi..bir ara baya bir kavga ettik bu durumdan dolayi..haftasonu evde oturmak istiyordu surekli.

Back
X