- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Yeniigeliin
Dedimbunu eşinede söyledin mi böyle motorla gezer geliriz dediğinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedimbunu eşinede söyledin mi böyle motorla gezer geliriz dediğinde
Kimse ezmiyorda, evet görücü usulu evlendim ama ben görücü usulü olarak saymıyorum çünkü ilk gördüğüm an ısındım nişan zamanına kadar baya sevdim, nişandan sonra aşık oldum. Şimdi git gide daha çok aşık oluyorum başka konularda çok problemlerimiz yok. Bilinsin diye açıkladımKocanız bu kadar çok işe gidiyorsa nasıl para sıkıntınız oluyor ki? Siz görücü usulü mü evlediniz? Yaşınız 18 olarak görünüyor. Küçüksünüz diye kocanızın, kayınvalidenizin sizi bu kadar ezmesine izin vermeyin. Ne demek çalışmama izin vermez. Eşitsiniz siz.
Ha bide para sıkıntısı borçlar var düğün taksitleri falan bide artı olarak pimapen işi falan yaptığından malzemeye para veriyor önce sonra geliyor işten kazanılan paraKocanız bu kadar çok işe gidiyorsa nasıl para sıkıntınız oluyor ki? Siz görücü usulü mü evlediniz? Yaşınız 18 olarak görünüyor. Küçüksünüz diye kocanızın, kayınvalidenizin sizi bu kadar ezmesine izin vermeyin. Ne demek çalışmama izin vermez. Eşitsiniz siz.
Ahhh ahh bu analar. Benimkine başbaşa dışarı çıkalım oğlumuza alalım diyorum ama üçümüz sadece diyorum. Ama olurmu ablamın küçük kızıda bizle kalıyor 11 yaşında illa onuda peşimize takar. Ne var başbaşa isyorum. Yemeğe çıkarıyım sizi der başbaşamı derim mutlu olurum yok annemle yeğenmide alalım. Başıyla ayağıyla senin olsun biz gelmiyoruz derim o an sinir krizi geçiririm çünkü...Hepsinin huyu değişik işte canım. Ben haftanın 6 günü çalışıyorum. sadece pazar günü evdeyim ya seninle dışarı çıkalım ya evde dinlenelim derim mesela eşime. Yok kabul etmez illa her pazar anasına gidicez, hafta içi gezeriz der. Benimkinin de bu huyu gıcık hatta sinir bozucu ama napcan bi şekilde orta yolu buluyoruz.
Sen üç kere gitmişsin beni bir kere götürdü öptüm başıma koydum elhamdülillah dedim :)Yok canım sen bi görsen bnm herifi şu aralar ev arıyoruz olduğumuz şehri yürüyerek geziyoruz her pazarBaşka bi aktivitemiz yok bebek olmadan önce senede 3 kere zor zoruna sinemaya gittik
napalım bizimkiler de bu cins
Aynen başta bende çok yapardım gitme çıkma hayır gibi. Ama baktım adamın içkisi yok kumarı yok kahvesş yok arkadaş ortamı yok. Bir güvercinleri var bide güvercin besleyen arkadaşları onun kırk yılın başı dışarı çıkar arkadaşına gider yada arkadaşları gelir otururlar. Önceden nerdeeeYenigelinnn
esinin gittigi heryere gidemessin birak oda arkadaslariyla gezsin.ben baslarda hatalarim vardi gitme gezme etme.simdi biraktim istedigi zaman cikar gezer oda bircay icip sohbet etmek.oda haftada bir..bazen diyorum ee sen bu aksam gitmicenmi biyere kizim var yetiyor bana..sorumlulugunu bildikten sonra oda hava alsin.yeni evliysen acele etme cocuk icin birbirinizi iyice taniyin.
Arkadaşlarınada vakit bulamıyor ki bende vakti oldu mu benle gez diyorum eğer yakkn zamanda beraber çıktıysak ve baktkm bayadır arkadaşlarıyla görüşmüyor ben derim zaten git arkadaşlarınla sohbet et surat yapmıcam diye yaniiiYenigelinnn
esinin gittigi heryere gidemessin birak oda arkadaslariyla gezsin.ben baslarda hatalarim vardi gitme gezme etme.simdi biraktim istedigi zaman cikar gezer oda bircay icip sohbet etmek.oda haftada bir..bazen diyorum ee sen bu aksam gitmicenmi biyere kizim var yetiyor bana..sorumlulugunu bildikten sonra oda hava alsin.yeni evliysen acele etme cocuk icin birbirinizi iyice taniyin.
Neden gelmiyor kiBebek yemiyor adam gelmiyo dislerim çürümüş stresten ne yapacağım bilmiyorum((
Bizde hic cikmayiz yazın anca gec saatlere kadar calisiyor esim yuruyus yapariz sadece butun gun arabayla geziyor isi geregi o yuzden esim pek gezmeyide sevmez :)Kaç haftada bir eşinizle dışarı çıkıp eğleniyor ve ya geziyorsunuz?
Her hafta sonu :)Kaç haftada bir eşinizle dışarı çıkıp eğleniyor ve ya geziyorsunuz?
Kaç haftada bir eşinizle dışarı çıkıp eğleniyor ve ya geziyorsunuz?