Merhaba kızlar,
Özür dileyerek sizlere bir soru sormak istiyorum.Bu benim ikinci evliliğim.İlk eşimle tanıştırılarak evlendik ve ikinci ayda ayrı yaşamaya başladık.Daha sonrada çocuğun doğmasını bekleyip doğar doğmaz boşandık.Zaten o ilk ayda pek öyle sevgi kelebekleri gibi değildik.1 ay önce aşkımla evlendim...
Herşey çok güzel gidiyor,birbirimizin yanından bir saniye ayrılamıyoruz ama geceleri artık bana işkence gelmeye başladı.Nasıl desem ,biraz durulur sandım ama isteği azalmıyor,çok da uzun suruyor,ben çok yorulmaya başladım bu durumdan.Beraber olmakla sıkıntım yok,onu çok sevıyorum ama sıklığı benı yoruyor.Daha öncede evliydim ama zaten ilk günlerden pek konuşmuyorduk,yakın degıldık.Bu ılk normal evlılıgım.Herkeste durum böylemıdır?Bunun sonu olur dımı?Artık bıkmaya başladım.Şaka yollu söylüyorum ,tamam aşkım diyor,sonra bakıyorum hooppp...Annemi bahane edip bu gece annemlere geldım.açıkca konusmalımıyım?yoksa duzelır mı?
Richard Gere kopyasi bir adamla evliyim
esim benden 10 yas büyük
cok yakisikli ve cok kiz ark olmus haliyle
görmüs gecirmis doymus derler aynen öyle
sizin anlattiginiz gibi bir durum bizde yok
yani öyle asiri istekli biri degil esim
sorunumuz yok sükür ama öyle süreklide yorucudur yaa
evlilik sadece sevismek degil ki
Buarada cocugunuz nerde?
Aynı sorun bendede vardı asla durulmaz böyle devam eder gider.Ben hasta iken bile rahat vermiyordu o kadar yani
Richard Gere kopyasi bir adamla evliyim
esim benden 10 yas büyük
cok yakisikli ve cok kiz ark olmus haliyle
görmüs gecirmis doymus derler aynen öyle
sizin anlattiginiz gibi bir durum bizde yok
yani öyle asiri istekli biri degil esim
sorunumuz yok sükür ama öyle süreklide yorucudur yaa
evlilik sadece sevismek degil ki
Saat sabaha karşı 03:00 civarları...biri beni uyandırmaya çalışıyor,bi baktım benimki "tatlım sevişelim mi" gülmekten yıkılıyorum aşkıma yaaagece nöbetlerim bile var benim arkadaşım uyku yok yeminle
tatlı dille konuş sürekli değilde belli zamanlarda yapmak istediğini dile getir şirinlikle böylelikle sana bozulmaz tatlım
Sürekli bu şekilde olmak zordur ya
Benim eşim çok yoğun çalışıyor
Haliyle sık yapamıyorduk bu zaman kadar, yaptık mı da çok uzun sürüyordu,1 kere olup bitmiyordu, bi de banyo derdi var
Şimdi azaldı iş yoğunluğu şükür
Sürekli bu tempo ve üstüne uykusuzluk sana çok zor ya belli günler mi belirlesen eşinle konuşup
Kendini ona göre ayarlarsın yani ne bileyim..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?