gecende cınsellık bolumunde bır konu acıldı cogu kısı dalga gectı fake dedı ama buradanda bızzat bır arkdastan on sevısmeyı gec 2 -3 saat arası surdugunu duydum
yalan soyelemeycek bırı buraya yazmaz muhtemelen
ilk gunler degil ilk yillar deyeyim hatta cok SIk olur arkadasim ilk evliliginde olmadigi icin belki sorun var zannediyorsun ama gayet normal kiminin bu istegi zamanla geciyor kiminin malasef oyle devam ediyor ben yengemin sacinin birgun kurudugunu gormedim kadincagiz o kadar bikmiski birgun orda kalacagiz dayim kizlar uykunuz gelmedimi diyor yengemde yok deyin diye isaret ediyordusunun yani bunlar 29 yildir evliler :26:ayy bide aklima geldi annemin komsu kadin anneme anlatirken duymustum bununda kocasi her aksam istermis hatta kadini uykudan uyandirirmis artik kadin bikmis hic kimildimiyormus adamda yani hanim biraz olsun yardimci ol bana buda ben uyuyayim sen devam et bitince beni banyo yaptirmaya kaldir diyormus ayyyyy ne gulerdik yarabbim zavalli kadincagiz
2-3 saat sürmesi mucize olur,adamın şarja bağlanması lazım yani .
aralıksız değildir o 2 saat 3 saat
arada bi geziniyodur, acıkınca bi kaç atıştırıyodur filan
bence de, otomatiğe bağlanır yani insan, olayın büyüsü kaçar,bence bu kızcağızın eşinde geç boşalma sorunu var uzun sürüyo dediği o, yoksa bu kadar istekli bi adam 2-3 saat sevişmez benim fikrim bu
hoppp başa dönüyordur sonra
sondan mı başlar başa dönüp kaldığı yere kad.... nasıl film çevircekse artık
hissediyorum 4 harfli gelcek şimdi
Onu bilemeyeceğim artık
4 harfli uyuyordur şimdi akşama gelirkutudan büyük çıkacak ama kşme çıkar acaba
2-3 saat sürmesi mucize olur,adamın şarja bağlanması lazım yani .
aralıksız değildir o 2 saat 3 saat
arada bi geziniyodur, acıkınca bi kaç atıştırıyodur filan
Geyiğe çevirdik diye
vallahi sürüyormuş bende sok olmustuma ma oyleymıss
bazıları ne sanslı dımı abla?
bence de, otomatiğe bağlanır yani insan, olayın büyüsü kaçar,bence bu kızcağızın eşinde geç boşalma sorunu var uzun sürüyo dediği o, yoksa bu kadar istekli bi adam 2-3 saat sevişmez benim fikrim bu
bunu bende sorduma ra verıyormusunuz dedım hayır dedı
arada uyuyorsundur sen dedım güldü
Allah nazarlarsan saklasın ne dıyelım
vallahi sürüyormuş bende sok olmustuma ma oyleymıss
bazıları ne sanslı dımı abla?
4 harfli uyanıncaya kadar raaatız
sonrası Allah kerim
siz konuşun ben okuyacam
yorumlara çok güldüm özellikle eski toprak sözünebu zamanda erkeklerde artık pil açısından zayıfladılar
diğer topiklerde aylarca eşleriyle sevişmeyen erkekleri okuyoruz buadada saatlerce sevişen erkek sorununu okuyoruz
konuya yorumuma gelirsek arkadaşım bunun nesi sorun , eşi tarafından istenmeyen arkadaşlara göre bence şanslısın bile , eşine bu sıkkınlığını hissettirme kendinden uzaklaştırırsın çok sıkıldıysan eşine söylemden tek başına bir uzmanla konuş belkide sen yanlış değerlendiriyorsundur belkide eşinin bu durumu normaldir yinedeALLAH yardımcın olsun
insan görünümlü bir gergedanla evli arkadaş var
5 saat diyo
50 dakka ders 10 dakka tenefüs diyo
cute ne şansı kuzum ya ona can mı dayanır 2-3 saat bayılır artık insan..şu ramazan günü abdestimiz kaçacak tövbee
hergün hergün bence bıkılır bi zevki kalmaz,herşeyin ortası makbuldür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?