Eşler Arası Cinsellik

aralıksız değildir o 2 saat 3 saat

arada bi geziniyodur, acıkınca bi kaç atıştırıyodur filan

Eski toprak bunlar

Herşey biter o anda,hiç bişey kalmaz ki..Geç boşalma bile olsa gücü tükenir adamın,boğa değilki sonunda sonu gelsin yani..

aralıksız değildir o 2 saat 3 saat

arada bi geziniyodur, acıkınca bi kaç atıştırıyodur filan

bunu bende sorduma ra verıyormusunuz dedım hayır dedı
arada uyuyorsundur sen dedım güldü

Allah nazarlarsan saklasın ne dıyelım

ne sevişmesi ön sevişme dahil değil

Hemende fesata bagladık ha sorun yok gayet mutlulular daha fazla yazarsam keser beni

bunu bende sorduma ra verıyormusunuz dedım hayır dedı
arada uyuyorsundur sen dedım güldü

Allah nazarlarsan saklasın ne dıyelım

insan görünümlü bir gergedanla evli arkadaş var

5 saat diyo

50 dakka ders 10 dakka tenefüs diyo

yorumlara çok güldüm özellikle eski toprak sözüne bu zamanda erkeklerde artık pil açısından zayıfladılar
diğer topiklerde aylarca eşleriyle sevişmeyen erkekleri okuyoruz buadada saatlerce sevişen erkek sorununu okuyoruz
konuya yorumuma gelirsek arkadaşım bunun nesi sorun , eşi tarafından istenmeyen arkadaşlara göre bence şanslısın bile , eşine bu sıkkınlığını hissettirme kendinden uzaklaştırırsın çok sıkıldıysan eşine söylemden tek başına bir uzmanla konuş belkide sen yanlış değerlendiriyorsundur belkide eşinin bu durumu normaldir yinedeALLAH yardımcın olsun

vallahi sürüyormuş bende sok olmustuma ma oyleymıss
bazıları ne sanslı dımı abla?

cute ne şansı kuzum ya ona can mı dayanır 2-3 saat bayılır artık insan..şu ramazan günü abdestimiz kaçacak tövbee

hergün hergün bence bıkılır bi zevki kalmaz,herşeyin ortası makbuldür

4 harfli uyanıncaya kadar raaatız

sonrası Allah kerim

siz konuşun ben okuyacam

Yazma sen okuyacan demiii vayy

Eski toprak boşuna denmiyor,şimdiki evlilikleri buradan okuyoruzda neler oluyormuş neler.Kendileriniz naza çekiyorlar erkekler

cute ne şansı kuzum ya ona can mı dayanır 2-3 saat bayılır artık insan..şu ramazan günü abdestimiz kaçacak tövbee

hergün hergün bence bıkılır bi zevki kalmaz,herşeyin ortası makbuldür

Bence sorun yok
sorunsuz sorun yok
Bende libido saglam calısıyor ben kocamı uyandırıyorum yada bı odaya gıt gelıyorum Ne kadarn sanslısın kocacım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…