Eşler Arası Cinsellik

Merhaba!
Hic kimseyle paylasamadigim bir sıkıntımla ilgili birilerinden bir seyler duymaya ihtiyacim var.Bu sebeple bugün bu siteye kaydoldum.
24 yasindayim,1,5 senelik evliyim ve 7 aylik bebegim var.Sorunum,esimin isteksizligi...Yazarken bile utaniyorum ama cok caresiz hissediyorum kendimi.Esimle evlendikten sonra cinsel hayatimizin tadi tuzu kalmadi.Evlenmeden önce uzun yillar birlikteydik ve her görüsmemizi iple cekerdik,özlerdik birbirimizi.Cok arzuluydu o zamanlar bana karsi.Hep evlenecegimiz,birlikte olacagimiz günlerin hayalini kurardik ama simdi bazen haftalarca birlikte olmaya yanasmiyor.Insan esini hic mi arzulamaz?Ben daha 24 yasinda,en istekli zamanlarimdayim,ama beni bundan mahrum birakiyor.O yaklasmayinca ben de atamiyorum ilk adimi,gururumu yenemiyorum,o baslatsin istiyorum.Sadece bir kere konustuk bu konuyu,o da benden bekliyormus,onu tahrik edecek bir sey yapmiyormusum...bir de bebegimiz oldugu icin,beni yormak istemiyormus,ama cinsellik de bir ihtiyac degil mi.Bazen o kadar ihtiyacim oluyor ki,cocuk da uyumus oluyor,vakit de cok gec degil ama bakiyorum ki coktan uyumus...Oysa geceleri hazirlanip,cok hos gecelikler giyip,bir erkegi bastan cikarabilecek hallerdede geldim yanina ama yine bir sey olmadi.Bazen ayda bir iki defa anca birlikte olabiliyoruz.cok bunaltti bu durum beni.beynim o kadar yoruldu ki bunu düsünmekten.Daha simdiden böyleysek biz,bir bes-on sene sonrasini hayal bile edemiyorum.Coook uzun oldu,kusura bakmayin.Okudugunuz icin tesekkür ederim,bana yardimci olacak bir fikriniz varsa,paylasirsaniz cok mutlu olurum...sevgilerle...

seninle paylaşabilecek bi fikrim yok çünkü kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ... okuduğumda çok şaşırdım resmen aynı şeyleri yaşıyoruz ... evlenmeyi dört gözle bekleyen bi nişanlı evlendikten sonra sönen arzular... bende 25 yaşında genç bir kadınım ve sadece 6 aylık evliyim ... yarın pazar eşimin izin günü ve o uyuyalı çok oluyor ... öyleki artık bende evde tek başıma yaşıyormuşum gibi geliyor ... büyük umutlarla kurduğum yuvaya ait değilim ... inanki ailem olmasa çekip gideceğim ... defalarca konuştum çözümü yok ... bıraktım bende işin ucunu nereye kadar giderse .... hani diyorsun ya yıllar sonrasını hayal edemiyorum diye ... ben kendimde geleceğimi bile göremiyoru allah yardımcımız olsun ...

seninle paylaşabilecek bi fikrim yok çünkü kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ... okuduğumda çok şaşırdım resmen aynı şeyleri yaşıyoruz ... evlenmeyi dört gözle bekleyen bi nişanlı evlendikten sonra sönen arzular... bende 25 yaşında genç bir kadınım ve sadece 6 aylık evliyim ... yarın pazar eşimin izin günü ve o uyuyalı çok oluyor ... öyleki artık bende evde tek başıma yaşıyormuşum gibi geliyor ... büyük umutlarla kurduğum yuvaya ait değilim ... inanki ailem olmasa çekip gideceğim ... defalarca konuştum çözümü yok ... bıraktım bende işin ucunu nereye kadar giderse .... hani diyorsun ya yıllar sonrasını hayal edemiyorum diye ... ben kendimde geleceğimi bile göremiyoru allah yardımcımız olsun ...

size çok üzüldüm arkadaşım evlilikte bazen erkek adım atmalı bazende kadın istediğini belirtmeli ama siz istediğinizi belli ettikten sonra karşuı taraf duvar gibi durursa gururunuz çok incinir bunu anlayabiliyorum.bence erkekler için cinsellik bir ihtiyaç kadınlar içinde ihtiyaç ama daha seyrek ihtiyaç hissedebiliyor.bana kalırsa eşiniz istekli değilse ya kendini yetersiz gördüğü bi konu vardır yada o işi başka bi yerde görüyordur açıkcası insanın aklına herşey gelir evli barklı sopalık adamların randevu evlerine gitmelerine asla tahammül edemiyorum ama malesef çok var siz eşinizden şüphelendinizmi hiç

bu tamamen erkeğin karakteriyle ilgili bir şey değişceğini sanmıyorum.... bundan şikayet ettiğinizi görüp amaan derdine bak falan diyebilir bazıları ama bir taraf isteksizse gerçekten büyük bir sorun. ama iki tarafta istiyorsa herkese nasip olmayacak bir uyum haline dönüşüyor:23: umarım herkes dengine denk gelir....

Benim esimde asiri titiz ve özellikle dustan ciktigim zamanlari kolluyor ve ben her defasinda 2 kez duş almak zorunda kaliyorum ve çoğu zaman kendine özel hazirlanmami bekler pek düşkün değil cinselliğe ama olduğunda da özel olsun ister ki bende ole.

Ne güzel işte daha ne istiyorsun :52:

Bu arada yorucu işte çalışsın falan denmiş eşim bazen günde 14 saat çalışıyo ama cıks bir etkisini görmedim :52:

Is yerinde sorunlar oluyor tabi ara ara,ama erkeklerde isteksizlige sebep olur mu bilmiyorum,olmamasi lazim bence.Cünkü kendisi de der hep,isle evi ayri tutuyorum diye.Bu yüzden iyice uzaklastik birbirimizden.Evlilikten cok sogudum.Ayni evin icinde arkadas gibiyiz.Cinselligi gectim,en azindan sevdigini belli etse biraz raziyim(durup dururken sarilmak,anlamli bir bakis,bir tatli söz...vs) kendisine bunlari söyledigimde,benim sevgim icimde der hep.Kadinina sevgisini göstermek bir erkegin gururuna dokunmamali bence...Allah sonumuzu hayirli etsin!
Konu üzerinden çok zaman geçmiş ama durumunuz ne oldu merak ettim. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum evlendikten sonra 1 yıl falan çok güzeldi herşey hatta düşkündü de bana ama şimdi haftalar geçiyor yanaşmıyor hep bir bahanesi var. Aldatma olmasa bile bu durum böyle

Sevgilimin dedesi geldi aklima 3 tane kariyi eskitmis 20 tane cocugu var rahmetlinin :-):-) bence yeni evli oldugunuzdandir zamanla gecer hevesi

Aklıma bişey geldi onu nacizane paylaşmak istedim. Bi ablam vardı. İlk evliliğinde o da aynı şuan sizin sıkıntı yaşadığınız durumdan muzdaripti. Eşi her gün,her gece harap ediyomuş kızı. Bi de defalarca,saatlerce. Dayanamıyorum artık diyodu. Kendince çözümü de şöyle bulmuştu o. Aylık reglinin dışında düzensiz benim adetim deyip çok çok bunaldığında pedine tentürdiyot damlatarak kendi geçici kurtuluşunu çözümlüyodu. Yani bilemiyorum ne denli doğru tabi, ben sadece bu konuyla ilgili işittiğim bu muhabbeti dillendirmek istedim ama Allah sizin yardımcınız olsun... Sabırlar versin.

Aklıma bişey geldi onu nacizane paylaşmak istedim. Bi ablam vardı. İlk evliliğinde o da aynı şuan sizin sıkıntı yaşadığınız durumdan muzdaripti. Eşi her gün,her gece harap ediyomuş kızı. Bi de defalarca,saatlerce. Dayanamıyorum artık diyodu. Kendince çözümü de şöyle bulmuştu o. Aylık reglinin dışında düzensiz benim adetim deyip çok çok bunaldığında pedine tentürdiyot damlatarak kendi geçici kurtuluşunu çözümlüyodu. Yani bilemiyorum ne denli doğru tabi, ben sadece bu konuyla ilgili işittiğim bu muhabbeti dillendirmek istedim ama Allah sizin yardımcınız olsun... Sabırlar versin.
wuhuuu zeki hatunlara bayılıyorummmmm:-D:-D

AMAN ya sürekli sürekli bayar be hele birde uzun sürmesi ... benimkide 3 gündür istiyo vermiyorum çünkü çok yorgunummm hafta sonu dedim :D allahtan anlayışlıdır kendisi....

evet ,bir de o var,soyleyıp de sogutmak var,burda goruyorum da,obur turlusu de dert..aslında sanırım dusununce ben kendım kasındım ..ilk bı kac gun boyle degıldı,evet ya,bız ılk gunler boyle sık olmadık,ilk bır kac gun yanı,bır haftalık balayının ılk 3 gununde sadece 3 yada 4 kez olmustu..4. gun basladı hersey.. ben bır ablanın aklına uydum,bısıler yaptım ,sımdı ceremesını cekıyor olabılırım..
Merak ettim neler yaptınız ceremesini cekiyorum

Henüz bir aylık evlilikte normal.. Zamanla düzelir, sabret..

Edit: konunun tarihine bakmadım :)

Sorun sizin isteksizliginiz olabilirmi acaba bilmiyorum çok kötü bıktıracak birşey değil aslında. Ama ihtiyaç duymuyorsanız gereksiz geliyordur haklısınız.( konu eskiymiş herhalde şimdi gördüm)

Konu niye açıldı Mune Mune
Eskiden geçmiş tarihli konular "bu konu eski" gerekçesiyle bildirilince kapatılıyordu, bu da o gerekçeyle kapatılan konulardan, artık tartışma çıkmadıkça, üye kendisi talep etmedikçe veya kurallara uymayan bir konu olmadıkça konu eski de olsa kapatılmıyor, tahminim açılıp cinsellik bölümüne taşınıcaktı, o yüzden açılmış olabilir, neyse zaten içerik cinselliğe uygun, oraya taşıdım.

Back
X