Merhaba!
Hic kimseyle paylasamadigim bir sıkıntımla ilgili birilerinden bir seyler duymaya ihtiyacim var.Bu sebeple bugün bu siteye kaydoldum.
24 yasindayim,1,5 senelik evliyim ve 7 aylik bebegim var.Sorunum,esimin isteksizligi...Yazarken bile utaniyorum ama cok caresiz hissediyorum kendimi.Esimle evlendikten sonra cinsel hayatimizin tadi tuzu kalmadi.Evlenmeden önce uzun yillar birlikteydik ve her görüsmemizi iple cekerdik,özlerdik birbirimizi.Cok arzuluydu o zamanlar bana karsi.Hep evlenecegimiz,birlikte olacagimiz günlerin hayalini kurardik ama simdi bazen haftalarca birlikte olmaya yanasmiyor.Insan esini hic mi arzulamaz?Ben daha 24 yasinda,en istekli zamanlarimdayim,ama beni bundan mahrum birakiyor.O yaklasmayinca ben de atamiyorum ilk adimi,gururumu yenemiyorum,o baslatsin istiyorum.Sadece bir kere konustuk bu konuyu,o da benden bekliyormus,onu tahrik edecek bir sey yapmiyormusum...bir de bebegimiz oldugu icin,beni yormak istemiyormus,ama cinsellik de bir ihtiyac degil mi.Bazen o kadar ihtiyacim oluyor ki,cocuk da uyumus oluyor,vakit de cok gec degil ama bakiyorum ki coktan uyumus...Oysa geceleri hazirlanip,cok hos gecelikler giyip,bir erkegi bastan cikarabilecek hallerdede geldim yanina ama yine bir sey olmadi.Bazen ayda bir iki defa anca birlikte olabiliyoruz.cok bunaltti bu durum beni.beynim o kadar yoruldu ki bunu düsünmekten.Daha simdiden böyleysek biz,bir bes-on sene sonrasini hayal bile edemiyorum.Coook uzun oldu,kusura bakmayin.Okudugunuz icin tesekkür ederim,bana yardimci olacak bir fikriniz varsa,paylasirsaniz cok mutlu olurum...sevgilerle...