Eşler Arası Cinsellik

Söyluyorum saka yollu,bazen yorgunum dıyorum,bazen ara verelim dıyorum,ramazanda gunduz rahatım en azından ama uc ogun yemek yer gıbı,daha beterı cok uzun suruyo yaa,bırlıkte olmayıda esımıde sevıyorum ama yoruyor,bıktırıyo,mesaı yapar gıbı,bu ne yaaa,zaten sınuzıt oldum yıkanmaktan,burnum akıp duruyo,acaba dıyorum yenı evlıyız ondan mı yoksa gecıyomu zamanla?

yeni evliyseniz işler değişir tatlım zamana bırak ya illaki hep böyle gidicek halı yok ya :27:

hergün günde 3 kere birliktelik yaşarsanız adam tabiki geç boşalır. olayın kanunu bu. nekadar sık okadar geç. 2 gün ara verirsen aradaki farkı görürsün.

ben evliliğimde bunu pek yaşamadım ama tahminimce bu kadar sık olması can sıkıcı olabilir. beraber başka güzel şeyler yapmayı deneyebilirsiniz. belki de yeni evli olduğunuz için olabilir bu, daha sonra azalacak, normal seviyeye gelecektir.

Kızlar normalde annemın evınde 1 gun kalıp donecektım ama telefonda konuşurken laf lafı açtı,konu buna-burda paylaştıklarıma- geldı ve bunu telefonda konuşma hatasında bulundum konusu açılınca.Nıye yaptım bılmıyorum.Bıraz kırıldı sanırım,anlatamadım kendımı.Hala annemın evındeyım.Sanırım boşanıyoruz.Bizim dusunce sıstemımız cok farklı,biz birbirimizi incitiyoruz,bu ılışkıyı surdurmemelıyız gıbı bır laf etti.pekı dedım.Bıraz yanlış anladı benı galıba .Gıremedım kkya,burasıda kalabalık.Henuz bızımkılere bırsey soylemedım.Yarın gece rahat rahat yazarım neler olduğunu.

Yok artık daha neler.

Ya siz kendinizi hiç ifade edemediniz, ya o hiç anlamadı veya başka sorunlar var.

Böyle boşanma sebebi mi olur?

Şimdi konuşmalı mıyım?Bu konuda bıraz alıngan olabılır,cunku serde erkeklik var ya,bırlıktelık ayın gıbı olmalı dıyor,bu ruhların bırlesımıymıs,yemısım ruhunu,ruhumu yedı ya,kısa tutsak desem o yüzden sorun olacak,bellı günler desem alınacak ama böylede devam etmez,yoksa bu ılk zamanlara ozgumu,daha önce yasamamıstım cunku,yoksa anormal bır durumu mu var,doktora gıtmelımıyız ?saldırmıyor ,atlamıyor ama hayır deyıp uyumaya çalıştığımda basımda bana bakarken buluyorum,sacımla oynuyor vs vs...eger kendılıgınden geçecekse onu kırmaya gerek yok ama geçmıcekse de böyle yaşanmaz kı..tavşanlar gıbı...

Allah iyiliğini versin yaa...ayy çok güldüm..:52::52:

yavrucum erkeklerin geneli böyle..:52:

1-karnını doyur,
2-seks yap
3-kumandayı ellerine ver,

homurdanmaya başlarsa 1 maddeye geri dön..olay bu:27:

şaka bir yana yeni evlisiniz ya ondandır ama sen arada şaka yollu..aşkım yorgunum ya bu gece ara versek vs vs ..de yine de..:27:

zamanla düzelir düzelmezse ..yemişim ruhların birleşmesini iflahım kurudu ...dersin açıkca.

Kızlar normalde annemın evınde 1 gun kalıp donecektım ama telefonda konuşurken laf lafı açtı,konu buna-burda paylaştıklarıma- geldı ve bunu telefonda konuşma hatasında bulundum konusu açılınca.Nıye yaptım bılmıyorum.Bıraz kırıldı sanırım,anlatamadım kendımı.Hala annemın evındeyım.Sanırım boşanıyoruz.Bizim dusunce sıstemımız cok farklı,biz birbirimizi incitiyoruz,bu ılışkıyı surdurmemelıyız gıbı bır laf etti.pekı dedım.Bıraz yanlış anladı benı galıba .Gıremedım kkya,burasıda kalabalık.Henuz bızımkılere bırsey soylemedım.Yarın gece rahat rahat yazarım neler olduğunu.

hım????:26::26:

Allah iyiliğini versin yaa...ayy çok güldüm..:52::52:

yavrucum erkeklerin geneli böyle..:52:

1-karnını doyur,
2-seks yap
3-kumandayı ellerine ver,

homurdanmaya başlarsa 1 maddeye geri dön..olay bu:27:

şaka bir yana yeni evlisiniz ya ondandır ama sen arada şaka yollu..aşkım yorgunum ya bu gece ara versek vs vs ..de yine de..:27:

zamanla düzelir düzelmezse ..yemişim ruhların birleşmesini iflahım kurudu ...dersin açıkca.

yaaa yemin ediyorum ben de sana koptum :52::52::52: valla sesli güldüm haa çok süper bi tespit... genel erkek kategorisi...:27:

hadi biz forum takipten ayıplı konuları görüp toplaşıyoruz da ziyaretçiler kokuyu nereden alıyolar :44:

ohaa böyle evlilik çekilmez yani ne bu her gece her gece insan bıkar böğğ gelir,düşününsenize insan arka arkaya en seevdiği yemeği yese bile bıkar yani herşeyin bir haddi olmalı bence
hele bir bayanın kini okudum gece 3 de eşi uyandırım sevişelim mi diyormuş:53:şok oldum yaa nasıl erkekler var:53:

Son düzenleme:
Ilk evlendigimde 2-3 ay ben sorun yasadim bu konuyla ilgili. Korkularimin beraberinde getirsigi psikolojik isteksizlik..

Zamanla degisti. Ama esimle aramizda o donem haric istemek yada istememek gibi bi sorun olmadi. Gun geldi ayni gunde tekrarlandi. Gun geldi hafta da bir kez oldu.

Karsilikli anlayis cok onemli.

En son mesajinizda bosaniyoruz galiba yazmissiniz... Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin ne diyim bilemedim.

Son düzenleme:
eşinle tatlı dille konuş onu özlemek istediğini söyle yeni evlisiniz diye bu kadar sık istiyor olabilir ama insan arada özlemekde ister

günde 3'ü ben harbiden anlayamam bu insanlar çalışmıyo mu, öğlen işte değil mi, ya da çalışma saatleri nasılsa artık, günün belli bi kısmında zaten yok

ya iyide bu kötü bişey değil ki...Benim eşim ile cinsel olarak ilişkimizin 5. yılı....İlk zamanlar inanmayacaksınız ama günde5-6 kez olurdu..Şimdi 5 yıl sonra evliliğimizin 2.5 uncu yılında hergün en az 1 kere ...Tabi ben yorgun değilsem _ki nadiren yorgun olurum :)
yani aramızda geyiği bile vardır ben hep umarım şu halin 65ine kadar devam eder diye söylerim o da oha abartma der...Ne biliyim tabi ki evlilik sadece cinsellik değil ama çoook güzel bir yanı olduğu kesin...Bence keyfini çıkarmaya çalışın durumun,olmayanlar napsın ;)

Back
X