- 4 Aralık 2024
- 7
- -12
- 1
- 28
- Konu Sahibi mavinintonu11
-
Size ne ?Sizinle paylaşmak istediğim bir mesele vardı. Üniversiteden beri tanıştıgım bir arkadaşım vardı, kendisi bize bir konu eşiyle kıyafet konusunda sorunu hakkında danışmıştı.Ben ve bir erkek arkadaş daha vardı. Karısı t-shirt, , tayt kıyafetler giyiyormuş arada. Sonrasında bir kere askılı dekolte giymiş ondan biraz tartismişlar sonrasında bu şekilde de giymek istediğini söylemiş eşi. Kadın sonrasında bu şekilde ara ara yine giyinmeye devam etmiş, sıklaştırmış Hatta yaza doğru crop, diz ustü, dekolteli kıyafetlerde giyinmeye başladığını söyledi. Aslında aramızda sıkıntımiz bu, şimdiki halini kabul ediyor gibiydim hissettirdim sipariş ettiği bir iki kıyafeti de göstermişti bir şey demedim. Ama yaza doğru sıcak filan deyip daha fazla açılmaya başladı. Arada söylüyorum işte. ne yapacagız şimdi bilmedim diyerek fikir sormuştu.
Başka bir erkek mi? yazan benimBir erkek, başka bir erkeğe karısının kıyafeti konusunda ettiği tartışmayı anlatıp bir de fikir mi alıyor şaka gibi. Konunun da sizle hiçbir alakası yok siz niye tasalandınız anlamadım
Ben ve başka bir erkek arkadaş daha vardı yazmışsınız o bilgiyi neden verdiniz o zaman?Başka bir erkek mi? yazan benim
Evlenmeden önce nasıl giyindigini bilmiyor muymus eşinin? Ne boş beles insanlar var ya.Sizinle paylaşmak istediğim bir mesele vardı. Üniversiteden beri tanıştıgım bir arkadaşım vardı, kendisi bize bir konu eşiyle kıyafet konusunda sorunu hakkında danışmıştı.Ben ve bir erkek arkadaş daha vardı. Karısı t-shirt, , tayt kıyafetler giyiyormuş arada. Sonrasında bir kere askılı dekolte giymiş ondan biraz tartismişlar sonrasında bu şekilde de giymek istediğini söylemiş eşi. Kadın sonrasında bu şekilde ara ara yine giyinmeye devam etmiş, sıklaştırmış Hatta yaza doğru crop, diz ustü, dekolteli kıyafetlerde giyinmeye başladığını söyledi. Aslında aramızda sıkıntımiz bu, şimdiki halini kabul ediyor gibiydim hissettirdim sipariş ettiği bir iki kıyafeti de göstermişti bir şey demedim. Ama yaza doğru sıcak filan deyip daha fazla açılmaya başladı. Arada söylüyorum işte. ne yapacagız şimdi bilmedim diyerek fikir sormuştu.
Evet benimde olduğum yerde sordu ne yapacak dinlemiyor beni diyeBen ve başka bir erkek arkadaş daha vardı yazmışsınız o bilgiyi neden verdiniz o zaman?
Sizi ilgilendiren kısım neresi tam olarakEvet benimde olduğum yerde sordu ne yapacak dinlemiyor beni diye
İsteyen isyedigini giyer, kocasina ne hele size neSizinle paylaşmak istediğim bir mesele vardı. Üniversiteden beri tanıştıgım bir arkadaşım vardı, kendisi bize bir konu eşiyle kıyafet konusunda sorunu hakkında danışmıştı.Ben ve bir erkek arkadaş daha vardı. Karısı t-shirt, , tayt kıyafetler giyiyormuş arada. Sonrasında bir kere askılı dekolte giymiş ondan biraz tartismişlar sonrasında bu şekilde de giymek istediğini söylemiş eşi. Kadın sonrasında bu şekilde ara ara yine giyinmeye devam etmiş, sıklaştırmış Hatta yaza doğru crop, diz ustü, dekolteli kıyafetlerde giyinmeye başladığını söyledi. Aslında aramızda sıkıntımiz bu, şimdiki halini kabul ediyor gibiydim hissettirdim sipariş ettiği bir iki kıyafeti de göstermişti bir şey demedim. Ama yaza doğru sıcak filan deyip daha fazla açılmaya başladı. Arada söylüyorum işte. ne yapacagız şimdi bilmedim diyerek fikir sormuştu.
SenceKendi konunu neden arkadaşın yaşıyor gibi anlatıyorsun yicez mi seni
Yicez
Görümce misiniz?Sizinle paylaşmak istediğim bir mesele vardı. Üniversiteden beri tanıştıgım bir arkadaşım vardı, kendisi bize bir konu eşiyle kıyafet konusunda sorunu hakkında danışmıştı.Ben ve bir erkek arkadaş daha vardı. Karısı t-shirt, , tayt kıyafetler giyiyormuş arada. Sonrasında bir kere askılı dekolte giymiş ondan biraz tartismişlar sonrasında bu şekilde de giymek istediğini söylemiş eşi. Kadın sonrasında bu şekilde ara ara yine giyinmeye devam etmiş, sıklaştırmış Hatta yaza doğru crop, diz ustü, dekolteli kıyafetlerde giyinmeye başladığını söyledi. Aslında aramızda sıkıntımiz bu, şimdiki halini kabul ediyor gibiydim hissettirdim sipariş ettiği bir iki kıyafeti de göstermişti bir şey demedim. Ama yaza doğru sıcak filan deyip daha fazla açılmaya başladı. Arada söylüyorum işte. ne yapacagız şimdi bilmedim diyerek fikir sormuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?