Eşler arası saygısızlık

sapsalsey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
75
27
3
Eşimle birbirimize hiç saygımız kalmadı ne kadar ilerleyebiliriz ki böyle çok tükendim artık hayattan gram zevk alamamaya başladım eriyorum resmen ne yapmalıyım

hakkinizda nişanlı olduğunuz yazıyor. yeni evlimisiniz yoksa daha ne çabuk diyecektim

al karşına konuş boyle böyle istiyorum biz yeni bir yola başladık böyle devam edemez de. bu yuvayı ikimiz kurduk saygi sevgi olmazsa olmaz, cocugumuz olacak ilerde ben böyle davranmanı istiyorum diyeceksin. kabul etmezse yolunu çizersin

Beni gözden çıkarabiliyor artık o raddeye geldik zamanında tartışmalarda bunları söyleyebilidiğimiz için o denemeleri yaptık büyük kavga edip pişman olup sonra tekrar değerimizi anlayıp bir müddet güzel davranıp sonra kavgayı unutunca eski halimize dönüyoruz

Eşinizle herhangi bir şey konusunda tartıştığınız zaman ses tonunuza çok dikkat edin asla küfür, hakaret içeren yada karşıdakinin kişiliğini zedeleyecek cümleler kullanmayın. O anki probleminiz her neyse sadece onu çözmeye odaklanın. Tartışma sırasında sakin kalmak kolay olmasa da kendinizi kontrol etmeye çalışın.

Tahammülsüzlüğü beni bezdiriyor çabalamaktan yoruldum alttan alan ben olmaktan yoruldum .
Hep siz alttan lıyorsanız tabii ki çok yorucu ama konuşmaktan veya terapiden başka yol yok gibi. Onları da anlamıyor diyorsanız yolları ayırmak en mantıklısı. Ben yine de bir profesyonelle konuşup kavga etmeden taşlarınızı dökmeniz taraftarıyım.

Saygı bittiyse hiçbir şey onarılmıyor, yol yakınken dönün en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…