Olmuyorsa olmuyordur…Ayrılmalı mıyım
Evet lütfen bu hataya düşmeyin size de yazık çocuğa da yazık eşinize de yazık. Milyon kere denendi ve onaylanmadı bu çözümAranız düzelir mi bilmiyorum ama sakın çocuk yapmayın. Hele çocuk olunca düzelir mantığına asla inanmayın.
Bıraz detaylandırırmısınEşimle birbirimize hiç saygımız kalmadı ne kadar ilerleyebiliriz ki böyle çok tükendim artık hayattan gram zevk alamamaya başladım eriyorum resmen ne yapmalıyım
Boşanmak?Eşimle birbirimize hiç saygımız kalmadı ne kadar ilerleyebiliriz ki böyle çok tükendim artık hayattan gram zevk alamamaya başladım eriyorum resmen ne yapmalıyım
Neden bu hale geldiniz ki?Eşimle birbirimize hiç saygımız kalmadı ne kadar ilerleyebiliriz ki böyle çok tükendim artık hayattan gram zevk alamamaya başladım eriyorum resmen ne yapmalıyım
Sadece o mu aşıktı ?Sözlerimiz kötü kırıcı ses yükselmeye başlıyor . Bana çok aşık olduğu için evlendiğim adam gitti tamamen tahammülsüz birisi geldi
Evliliğinizdeki olumlu ve olumsuz şeyleri bir kağıda yazacak olsaydınız, hangisi daha fazla gelirdi ?Ayrılmalı mıyım
Evet çalışıyoruz ikimizde benim güzel bir mesleğim varEvliliğinizdeki olumlu ve olumsuz şeyleri bir kağıda yazacak olsaydınız, hangisi daha fazla gelirdi ?
Çalışıyor musunuz ikiniz de ?
Evet o bana aşıktı yaptıklarıyla sabrıyla beni kendine bağladı şuan ikimizde birbirimize aşığız seviyoruzSadece o mu aşıktı ?
Siz onun size olan aşkına asiksiniz.Evet o bana aşıktı yaptıklarıyla sabrıyla beni kendine bağladı şuan ikimizde birbirimize aşığız seviyoruz
Bıraz detaylandırırmısın
Siz onun size olan aşkına asiksiniz.
oda beni aşık etmeye aşıktı öyleyse çünkü seviyorum ve artık herşey onun açısından çok basit ve sıradan . Ben iyi davrandıkça farklı davranıyor ben kötü ve uzak davranınca pişman oluyor adım atıyorSiz onun size olan aşkına asiksiniz.
İstediğini almış zaten sizi aşık etmiş.oda beni aşık etmeye aşıktı öyleyse çünkü seviyorum ve artık herşey onun açısından çok basit ve sıradan . Ben iyi davrandıkça farklı davranıyor ben kötü ve uzak davranınca pişman oluyor adım atıyor
Evet istediğini çok zor aldığı için artık tükendi o da bıktı tahammül edemiyor memnun olamıyor …İstediğini almış zaten sizi aşık etmiş.
Sıra sizde demek ki biraz da siz cabalayacaksinizEvet istediğini çok zor aldığı için artık tükendi o da bıktı tahammül edemiyor memnun olamıyor …
Umarım düzelir. Aşkıniz canlanır.oda beni aşık etmeye aşıktı öyleyse çünkü seviyorum ve artık herşey onun açısından çok basit ve sıradan . Ben iyi davrandıkça farklı davranıyor ben kötü ve uzak davranınca pişman oluyor adım atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?