bizim öyle bi sorunum yok. İyikide yok çünkü benim ailem böyle bişey asla izin vermez. Bazı nedenlerden dolayı bunu iyi biliyorum. Ya ailemi yada eşimi tercih etmek zorunda kalırdım.
Bu tür şeyleri sorun etmeyen aileleri takdir ediyorum gerçekten. Aşka, sevgiye saygıları var demektir.
Bu sorunu yaşayan bi arkadaşım var. 5 sene boyunca erkek arkadaşını ailesine kabul ettiremedi. Sonra oda ailesine resti çekti, ya beni sevdiğime verirsiniz yada beni bidaha göremesiniz gibi. Tabii çok ağir konuştu ama sonunda ailesi anladı durumun ciddiyetini. Söz,nişan falan derken, Çocuğun aileside bu sefer arkadaşıma tavir almaya başladılar. İlk başlarda sorun etmediler. Ama sonradan oğullarinin aklına girmişler zararın neresinden dönersen kardır diye. Düğün arifesinde çok kötü şeyler oldu iki taraf arasında. Ama onlar birbirini hiç birakmadilar ve evlendiler. Şimdi çok mutlular. Ama ne arkadaşim eşinin ailesinlen görüşüyor nede eşi onuna ailesinlen bir araya geliyor. Ağiza alinmicak laflar edindi zamanında ve kimse tükürdüğünü yalamak istemiyor. İkisi ama nazar değmesin çok mutlular