Sıra sende kzm 7 gün senin için okunacak aynı duabenim bi önerim yok sadece bi kişi bi hafta sürecek diyorsunuz sıra bende okunacak dua belli sonra suya oku içir falan onu anladım . başka duaya mı geçeceğiz acaba sıra bana gelmiş onu anlamaya çalışıyorum çünkü o suya okunan duayı kişi sadece kendisi okuyacak anlatabildim mi ?
peki canımSıra sende kzm 7 gün senin için okunacak aynı dua
evet anladım ama sayıyı pay edecegim kzm onay çıkarsa ki daha bu duada karar kılınmadı bi iki da daha bulacagım arastırıryorum şimdibenim bi önerim yok sadece bi kişi bi hafta sürecek diyorsunuz sıra bende okunacak dua belli sonra suya oku içir falan onu anladım . başka duaya mı geçeceğiz acaba sıra bana gelmiş onu anlamaya çalışıyorum çünkü o suya okunan duayı kişi sadece kendisi okuyacak anlatabildim mi ?
tamam canım sende beni yanlış anlama bende anlamaya çalışıyorumevet anladım ama sayıyı pay edecegim kzm onay çıkarsa ki daha bu duada karar kılınmadı bi iki da daha bulacagım arastırıryorum şimdi
kuzum önceki dua ters teptiği için ayrılanlar falan oldu bende ve eilenn da da ters tepki yapınca sayıları ve duayı degiştirdim ama dediğim gibi önerilere açıgızSayılar niye bu kadar artti
kuzum önceki dua ters teptiği için ayrılanlar falan oldu bende ve eilenn da da ters tepki yapınca sayıları ve duayı degiştirdim ama dediğim gibi önerilere açıgız
duanın okundugu gün kavga edilmiş evde hemde hiç sebep yokkenNe gbi ters tepti?
duanın okundugu gün kavga edilmiş evde hemde hiç sebep yokken
bende ilk ihtimal vermedim ama şikayetler artınca aslında çok etkili bi dua ama neden bilmiyorum 4 arkadsa ters tepki etti belki başka bi nedeni vardır bilmiyorumTobestagfurullah .
bende ilk ihtimal vermedim ama şikayetler artınca aslında çok etkili bi dua ama neden bilmiyorum 4 arkadsa ters tepki etti belki başka bi nedeni vardır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?