eşler arasında temizlik ve bakım

asude28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
73
1
86
Hatay
evlilikte mutluluğun bir anahtarıda "temizlik ve bakım"değilmidir ...bir arkadaşım bu konuda cok dertli eşiyle bu yüzden sık sık kavga eder olmuşlar... özellikle ağız bakımı cok önemlidir.. çok sigara içen eşe; arkadaş yaklaşamıyormuş bile duygusal manada.arkadaşın dediğine göre iş yatakları ayırmaya kadar varmış..

iyi günde kötü günde diyerek imzalar atılıyor nihayetinde..

açık konuşayım arkadaşınız kocasının sigara içtiğini bile bile evlendi değil mi? belki arkadaşınız da içiyor sigara ..

evlilikte pat diye olmuyor illaki söz -nişan merasimi daha öncesinde olduysa bi flört aşaması vs.. o zamanlar duygusal açıdan iyiymişte şimdi mi birden pat diye uzaklaşmış eşinden!! sanmıyorum bu bahanedir bana göre...

her ne olduysa aralarında veya kadın artık duygusal açıdan kocasına bişey hissetmiyor da olabilir ,arkadaşınızın kocası yakınlaşmak istediğinde dişlerine ,agız bakımını bahane etmiş olabilir.. iş inada binmiş olabilir..

her neyse kendim için yazayım ben eşimden bu zamana kadar iğrenmedim (5 yıllık evliyim) ikimizde sigara içmiyoruz . yeri geliyor dişlerimize yeterince bakım yapmadığımız zamanlarda oluyor insanlık hali neticesinde. bu eşlerin birbirlerinden uzaklaşmak için bir neden olmamalı diye düşünüyorum..

tabiki kişisel bakım çok önemlidir ama bu sigara kokuyo die yatak ayıracak kadar abartılcak bişi değil...
kişi önce kendisi için yapmalı bakımını.. bnde eşimde sigara kullanıoruz ama ben 1 gün bile dişlerimi fırçalamadan ağız bakımımı yapmadan yatağa grmem eşimden önce ben rahatsız olurum oda öyle dikkat eder..

bnce arkadasının başka sorunları var bunu bahane gsteriyo , belki eşinden soğudu herşey onun dahada soğumasına sebep oluyo yada başka bişi ... ama üstteki arkadasın da yazdığı gbi daha önce tanıdığı o şekilde kabullendği birine bu şekilde muamele yapamaz yapmamalı altında mutlaka başka bi sbep vardır

evlilikte mutluluğun bir anahtarıda "temizlik ve bakım"değilmidir ...bir arkadaşım bu konuda cok dertli eşiyle bu yüzden sık sık kavga eder olmuşlar... özellikle ağız bakımı cok önemlidir.. çok sigara içen eşe; arkadaş yaklaşamıyormuş bile duygusal manada.arkadaşın dediğine göre iş yatakları ayırmaya kadar varmış..

bende erkek arkadaşımdan bu sebepten soğumuştum başta aşkla insanın gözü görmüyor ama o sigara sonradn bana o kadar battı kii.

Back
X