esler arasindada belli bi ozelin olmasi gerektigine inaniyorum!!!!

Tiksinmekte haklısınız.pişkin pişkin güldüğüne göre umutsuz vaka!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Erkeklerin penisleriyle oynaması, korkunun eseri. Dolayısıyla psikologa götür diyenler aslında doğru tavsiye vermiş. Erkeklerin çocukluklarından beri bilinçaltında sürekli oluşan penisini kaybetme korkusu, sünnet nedeniyle yaşadıkları travmalar buna neden oluyor ve erkek sürekli penisini kontrol etme ihtiyacı hissediyor aslında. Bilimsel açıklaması bu. Hemen hemen her erkekte var. Biz görmesek de var. Uygun bir terapiyle halledilebilir bir sorun.

kişilerin ne olursa olsun belli bir özeli olması gerekir
evli olmamız istediğimiz hereketi özgürce yapma hakkı tanımaz
eşinizin sorunu fiziksel mi psikolojik mi bilmiyorum ama hijyen açısından sıkıntılı bir durum
yani çamaşırın içine elini sokup, sonrasında o elle kumandaya dokunduğunu düşünemiyorum bile
eşiniz bir an önce bu pis alışkanlığından vazgeçmeli
Allah yardımcınız olsun

Sorun cinsel organın kasınması değil, sorun adamın elinin sürekli orda olması. Biz de insanız elbette kaşınır da, çamaşır da rahatsız eder düzeltiriz. Adamın eli sürekli seyindeyse bunun altında baska bir sebep var demektir.

Gülüp gectiginiz seyler yasanmıs seyler.

İnsan sogur resmen bir süre sonra size kendisi dahi batmaya baslar.
Ben sevginin kalıcı oldugunu görmuyorum. İğrenmek tamamen sogutur

Gerçektende hem sinir bozucu hem mide bulandırıcı..üstüne birde konuştuğunuz halde karşınızda pişkin pişkin sırıtıyor sizinde psikolojinizi bozmadan bir psikoloğa gitmesini sağlayın bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence eşinizinki tamamen sapıklık..dikkat edın dışarıdada başka ınsanlara yapıyordur evde böyle olan dışardada böyledır.boşa kurtul :)))

yani kızlar hayır yani uyarıyorum insan biraz utanır sıkılır.

veya varsa bi rahatsızlığı bana söyleyebilir. napiim çok kaşınıyo vs. vs. dese bende ona göre davranırım.ama uyarmama sürekli söyleme ve terslememe rağmen hala cevap verio olması beni çok sinir ediyor.

insanız sonuçta. ben hiç birşey yapmasın etmesin demiyorum.

alışkanlık mıdır yoksa mantar falan mı böyle oynayıp duruyor bilemiyorum.

sende bunu anlatınca daha da ayıp oldu bence...
gerçekten eşler arasında özel olmalı canım

güzel bi hamlenle bırakır gibime geliyor
ayy ne uyuzzzzz Allah korusunnnnnnnn

bu arkadasımız bunu burda anlatınca özeli kalmamıs mı oluyor esıyle yapmayın tanımıoruz yolda bır cıft gorunce aaa bu kk da kocası pipisiyle oynayan kadın değil mi? dıyemıceğimize göre içinde mi şişsin kadının bunalıma mı girsın stresten adamın pipisini mi kessin aman Allahımm

anladım anladım

ben size diyorumki kocalarınız zırt pırt osursun sonrada gir o adamla yataga şehvetle seviş , mümkün müdür?
o yüzden batıklarınızı bile kocanızın yanında sıkmayın

sende onun iğreneceği birşey yap bakalım nasıl oluyor de
alışkanlık yapmış anlaşıldı.. ee evlenmeden önce de aile içinde mi yapıyormuş aynı hareketi?

ay bi de utanmadan sana midesizsin mi diyor allahım yaaa ''midesiz olsam senin elinin sürekli orda olmasından ve ellerini yıkamamandan şikayet etmezdim sensin midesiz'' deseydin ya

Ayyyy koptummmm şu annnnnn
Saati kurmaya başladı mıııı

sanırım şu yukarıdaki yoruma yaylarım gevşedi :) karnım agrıdı gulmekten

bişey merak ettim.bikaç arkadaş daha sormuş.
dışarıda da yapıyor mu?yani misafirliğe gittiğinizde nasıl?çaktırmadan yapmaya çalışıyor mu?
eğer yapmıyorsa demek ki dokunmadan durabiliyor bu adam.

bu nedir yaa hiç hoş değil
eşinize tepkinizi gösterin vazgeçsin bu alışkanlığından bide ellerinide yıkamıyormuş daha neler

Psikologtan önce üroloğa gitsin bence , mantar ya da benzeri bir dermotojik sorun yaşıyorsa , kolay halledilebilir ve sizde eşinizin çocukluğuna inmeden işi kurtarmış olursunuz .

Diğer konu el yıkamaması ise eşinizin hijyen anlayışı ile ilgili , aynı adam emin olun burnunu karıştırıp yine el yıkamıyordur Hatta wc çıkışı musluk sesini de kontrol etmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…