esler arasindada belli bi ozelin olmasi gerektigine inaniyorum!!!!

aman yaparsa yapsin.:)bende. elimi hep seyimin ustune koyarim:) rahatsiz olursaniz tabiki soylemelisiniz.ama abartilacak bisey drgil.poposunu ellemiyor ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Psikolog mu? Sizde herşeye psikologa git demeye başladınız ne güldüm yahu Ya bence bu sadece sizin eşinize özel bi durum değil tamam sizinki de abartmış da ben yolda yürürken okulda ne zaman kafamı çevirsem mutlaka birinin şeyini kaşırken görüyorum iğrençler iğrenç.Bence eşinize de bu durumu sert bir dille söyleyin tiksiniyorum iğreniyorum napıyosun sen yaa iğrençsin falan deyin hödük değilse yapmaz heralde bi daha.

açıkcası bende de pipi olsa oynardım ama okadar da abartmazdım heralde alışmış kudurmuştan beterdir vazgeçmezki eline top verin onla oynasın stress topları var sıkıyosun patlamıyo ondan

ıyyy okurken ben tiksindim ona yahu çocuk gibi benim 3 yaşındaki yiğenim oynamıyor pipisiyle acaba kaçar diyemi tutuyor

bende sinir olurum
sokak ortasında falan yapar ya bazı erkekler
ne o Allah aşkına
bir defa arkadaşım erkek arkadaşına sormuş neden hep oranızı elliyorsunuz diye
seninkide bükülse sende ellersin demiş

Siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün Ayy hala gülüyorum Yalnız otobüste pantolonunu gögsüne kadar çekip bacaklarını ayıranları unutmuşsunuz

Calistigim is yerinde var bitane boyle bi terbiyesiz milletin yuzune baka baka cekistire cekistire duzelten hic hos olmuyor igrenc bi durum bi bayanla konusurken seyini duzeltmekama ben dusunuyieumki alismis artik onda istem disi hareket gibi olmus

konuyu okuyunca bende eşime baktım şuan eşimin eli pantolonunun içinde tv izliyor okadar alışmışımki hiç dikkatimi çekmemişti şimdi bende rahatsız oldum hatta kumandaya tutuyor şuanda zap yapıyor nedeyim şimdi bu adama

Recep ivedik geldi aklıma .😀

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

acaba mantar olabilirmi.belki ondan kaşınyordur adam napsın.ya kocalarınızı çok sıkmayın.ne varki kaşınsa adam evinde rahat etmeyeccekte nerde etcek.sakin ol.iğreniyorum filan denmez tatlım .

Gercekten cok itici bir durum.. Benim de tanidigim biri vsr adam profesör doktor ve surekli eli orasinda artik butun cevresi ve hastahane tiksindi kendisinden ama surekli ayni halde..

Bende de olsa bende oynardım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok iğrenç ya..
ortaokulda hoşlandığım bi çocuk vard o da sürekli böyeydi yine sizinki evin içindeymiş benimkinin okulda her an eli orasındaydı..
bu tavırla kendinden soğutmuştu.. umarım eşiniz dışarda da böyle değildir..

Mantar değildir muhtemelen, sizde de kaşıntı olması gerekmez mi öyle bir durumda? Bence iç çamaşırı seçimi yanlış olabilir. Brief, slip ya da Boxer yerine trunk alsanız ve iç çamaşırlarını %100 pamuklu seçseniz, tahrişi, rahatsızlığı engeller böylelikle daha az sebebi olur elini pantalonunda tutmak için.

Evet eşler arasında bi özel olmalı ve sizde bu ozeli paylasmamilisiniz...!
Elini arkadan bağlayın anca oyle olur.
Tobeeeee ....

Uuuu canım yavas ya kadını bosatacaksiniz adamdan biraz yapıcı olalım bence ,zaten konuya bozuk burda da veriyosunuz gazi adamdan sogutacaksiniz hepten.
Konu sahibi alın karşınıza kavga etmeden ciddi bi şekilde konuşun eşinizle yada videoya alip ahada böyle gorunuyon dışardan diye gösterin....

Evet eşler arasında bi özel olmalı ve sizde bu ozeli paylasmamilisiniz...!
Elini arkadan bağlayın anca oyle olur.
Tobeeeee ....

İyi de konu sahibini hiç birimiz tanımıyoruz ki

Bizim bi'komşumuz vardı uzun etek giyerdi hep elini de hep eteğin içine sokardı yani nasıl tarif edeyim tam göbeğin altı, malum bölgenin üstü.
Hep ama dışarda bile öyle gezerdi annem arada derdi ama huy etmiş kadın artık hani bazıları ellerini arkadan tutar öyle dolanır ya o da öyleyd
i

Ya nebiliyim ben şahsen paylasmam böyle biseyi zaten bu konulara yorum yapmaya bile çekiniyorum.

Ya mesela düşünsene kocası görse yazdıklarını duymadikmi burda kac kişinin başına geldi bu.

Benim uyeligimi kocam aldmisti mesela biliyor .
Ben tam ozaman anlamadığım için eşim almisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…