:) hayırlısı olsun :)Ben bosandim. Su an eski esimle aramda bayagi bir mesafe var:) Mesafe iyidir...
Öyle yaşayanlar var ama :) çevremde var teyzemler annemler bazen çok tatlı geliyo :)Bana öyle şeker hanım dese ben ona aman bey desem bi gülme gelir yabu o ne :)
Neneler teyzeler ok de devir değişti :)Öyle yaşayanlar var ama :) çevremde var teyzemler annemler bazen çok tatlı geliyo :)
HahahahahaGecesine dirty talk yapabildiğim adamın nesine mesafeli durup bey diyeceğim?
-X bey istirham ederim biraz yatak odasına gelir misiniz; size naçizane bir şey göstereceğim.
-Elbette Y hanımcığım, şu an fevkalade bir merak içerisindeyim, yüksek müsaadenizle heyecanla çırpınan gönlümü dizginlemek için iki kelam latife edeceğim.
-Buyrun X bey.
-Senin X bey diyen dillerini yerun.
Yani olmaz böyle bir şey.
Gecesine dirty talk yapabildiğim adamın nesine mesafeli durup bey diyeceğim?
-X bey istirham ederim biraz yatak odasına gelir misiniz; size naçizane bir şey göstereceğim.
-Elbette Y hanımcığım, şu an fevkalade bir merak içerisindeyim, yüksek müsaadenizle heyecanla çırpınan gönlümü dizginlemek için iki kelam latife edeceğim.
-Buyrun X bey.
-Senin X bey diyen dillerini yerun.
Yani olmaz böyle bir şey.
Acınacak bi durum yok.Buda onlarin evlilik biçim tercihi gayette sağlıklı ve sevgi içinde ilerleyen bi evlilik.Tek tip olacak diye bi kaide yok her evlilik ozeldir .Ayrıca kendisi hoca zaten mesleği yani!Bana ters.
Mesafeyi değil otoriteyi yansıtıyor.
Evlilik ne iş hayatı ne devlet dairesi.
Hele eşine hocaefendi diye seslenen kadına acırım ancak.
2.si daha samimi geldi :)Ben evli değilim fakat 3. GöZe yansıyan bir durumu anlatmak isterim. Ailemde iki kadın var ikisi de evli. Birgün tüm aile toplandık ve doğumgünü kutluyoruz
1. Hanım uzakta bulunan eşini 'Serhat bey' diye çağırdı.
2. Hanım 'Serkaaaaaaaaağnnn' diyerek.
1. Hanım normalde böyle hitaplarda bulunmuyor. 3. Gözlere klas görünüyor. Şahsen hitap diyince aklıma geliverdi. Bence eşleri toplum içinde ğğğğğğn diye adıyla çağırmamalıyız estetik hoş bir yanı yok. Kamu spotumu burda bitiyorum. Esenlikler
Tabi böyle düşünenler de var. :)2.si daha samimi geldi :)
Ben evli değilim fakat 3. GöZe yansıyan bir durumu anlatmak isterim. Ailemde iki kadın var ikisi de evli. Birgün tüm aile toplandık ve doğumgünü kutluyoruz
1. Hanım uzakta bulunan eşini 'Serhat bey' diye çağırdı.
2. Hanım 'Serkaaaaaaaaağnnn' diyerek.
1. Hanım normalde böyle hitaplarda bulunmuyor. 3. Gözlere klas görünüyor. Şahsen hitap diyince aklıma geliverdi. Bence eşleri toplum içinde ğğğğğğn diye adıyla çağırmamalıyız estetik hoş bir yanı yok. Kamu spotumu burda bitiyorum. Esenlikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?