Eşler ve burçları

Akrep erkeğiyle birlikte olanlar şanslı çünkü karşınızdaki seni seviyorum diyorsa delicesine size aşık demektir şanslısınız

Eski esim basak burcuydu of hayatimi mahveti omrumu curuttu.Yalanci,sorumsuz,evlenince cok ilgisiz,pinti bir insan.Kardesi vardi boga burcu evli o da tam tersi esine cok duskundu
Benim eski esim de basak burcu idi. O da yalanci ve sorumsuzdu. Ve de maddiyatci...Guya en sadik burcmus, hic alakasi yoktu.

Eşim yay ben ikizler burcuyum ve çok iyi anlaşıyoruz huyu çok yumuşak karşıdakini memnun etme odaklı ve eğlenceli ..tek inadı var ama bende inatcıyım her zmn ruh halimi düzeltebiliyor

Eşim yay ben ikizler burcuyum ve çok iyi anlaşıyoruz huyu çok yumuşak karşıdakini memnun etme odaklı ve eğlenceli ..tek inadı var ama bende inatcıyım her zmn ruh halimi düzeltebiliyor
Yay burcu eşi olup da yumuşak huylu diyeni ilk defa gördüm yükselenin etkisi sanırım şanslısınız[/QUOTE]

2 tane balık burcu erkeği tanıdım. İkisi de düzenli ilişki sevmiyorlardı. Ve ruhsal iniş çıkışları çoktu ikisinin de.
Bir iyi bir kötüydüler. Bu ikisiyle sevgili değildik olma yolundaydık ama olamadık. O kadar dengesizdi ruh halleri çünkü.

2 tane terazi erkeği tanıdım ki ikisine de aşıktım. İkisi de sadece kendi sorunlarını, kendi duygularını, kendi istediklerini önemseyen, para biriktiremeyen, çarçur eden, sorumluluk sahibi olmayan tiplerdi.

En son sevgilim ikizlerdi. İkizler erkeği kadın ruhuna hitap etme potansiyeli yüksek olan burç bence. Çevremdeki çoğu insanın eşi ikizler ve mutlular.
Benimki yetişme tarzı olarak çok pasifti sadece.

Benim yorumlarım bunlar ya da bana denk gelenler böyleydi :)

Yay burcu eşi olup da yumuşak huylu diyeni ilk defa gördüm yükselenin etkisi sanırım şanslısınız
[/QUOTE]
Yükselenini bilmiyorum ...ama eğlenceli pozitif biri ...Benim her gün ruh halim farklı olur Hersekilde uyum sağlar..ben daha arızayım ona göre

koç - akrep olarak çok iyi anlaştığımızı göz önünde bulundurursak burç uyumuna çok inanmadığımı söyleyebilirim sanırım

Ben yengecim, yukeselenim de yengec. Esim de yengec ama dogum gunu net belli olmadigindan yukselelini bilmiyorum.
Yengec erkeklerinden hic hoslanmazdim. Enistem yengecti. Mizmiz, pinti ve evdeb disari adim atmayan, sosyallikten bihaber bir insandi. Cok iyi biriydi orasi ayri ama bu huylari es olarak yengec erkegine karsi onyargi olusturmustu bende. Ama çokkk sukur esimin beni rahatsiz eden kotu bir huyu yok. Sadece birazdan biraz daha fazla daginik o kadar

O balık ben boğa, onun ay burcu oğlak benim yengeç,, yükselen toplumda diğer insanlar tarafından nasıl algılandığımızı, ay burcu asıl duygusal, güdüsel, bilinçaltı tavırlarımızı etkiler, o yüzden ay burcu uyumu ikili ilişkilerde yükselenden daha cok değerlendirilür.

Biz her acıdan toprak su uyumundayız.. Balık ama duyusal gelgitleri hiç yok, uysal ve cok anlayışlı sadece cook unutkan(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…