Eşler ve burçları

Eşim yay ben Aslan aman Allahım neden evlendim diyorum kendi kendime.

İantçı
Yemek seçen
Sürekli suçlayan
Beğenmeyen
Çok borcu olan ve çok çok çok para harcayan birikim borç kapatmayı bilmeyen
Bencil
Huzursuzluk çıkarmak için hazırda bekleyen
Sürekli İlgi görmek isteyen ve bunun karşısında kendisi hiç ilgilenmeyen gözü dışarda görünen ama sadık mı hiç bilemediğim bir tip. Şuanki aklım olsa hayatta evlenmezdim.

Yükselenin duygusal ilişkileri etkilemediğini bilmiyordum

şunu diyenler yorum yapmasin , bunu dusunecekler yorum yazmasın ...ee sizin gibi dusunecekler yazacaksa buraya konu acmanin faydasi ne

şunu diyenler yorum yapmasin , bunu dusunecekler yorum yazmasın ...ee sizin gibi dusunecekler yazacaksa buraya konu acmanin faydasi ne
Konum burçlara inanıyor musunuz inanmıyor musunuz değil .Ben inanıyorum dedim benim gibi inananlar paylaşım yapabilir mi dedim alınmanın gereği yok

Yükselenin duygusal ilişkileri etkilemediğini bilmiyordum

Yok cok etkilemez ben cok ilgiliydim gezegen konumları vs cok da astrolog takip edip okudum, ay burcu açıklamasına bakarsanız duygular ile ilgili olduğuu söyler hep.
Ay yengeç burcu yöneticisi yani duyguları yönetir, güneş kimliktşt benliktir o yüzden kişiliğimizi belirler, gezegen konumları evler vs vs,, mesela bi erkeğin venüs gezegen indeki burcu ile kadının haritasında mars gezegeninibddkl burcu karşı cinsten ne beklediğini, hangi burca çekim yaşadığını gösterir. Mesela benim marsımda akrep varsa akrep ya da su grubu herhangi iki burçtan biri özelikli birine çekilirim, erkekte venüs de mesela ikizler varsa hava grubu herhangi bi burçtsn etkilenebilir,, yani cok cok farklı değişkenler var bir de tüm genellemeler her aman yanlıştır.yengeç iyi bir koca köyü bir sevgilidir mesela bana göre ama tamm tersi olanları da vardır

Yengec. Romantik,dusunceli,iyi es iyi baba,comert,esprili,eglenmeyi seven,cok sosyal,her konuda fikri olan, konusmaya sohbete bayilan. Ben de yengecim ama onun gibi disa donuk degilim daha farkliyiz

Evet doğrudur ama burçların genel özellikleri verildiğinde bize uyduğunu görüyorum tabi bizimle aynı burcu paylaşan başka kimseler de bize uymuyor diyebiliyor sanırım bizde burcun direkt kendi özellikleri etkili

Esim yay burcu ve 46 gunluk yay burcu,3 yasinda koç burcu olan iki oğlum var ☺ beni sorarsan oglak burcuyum

Bi yay burcu olarak konunu heeeç begenmedim !

Yay ve oğlak geçinemez derler ama eşimle çok iyi anlşıyoruz maşaallahh

Ben bogayim esim balik.
Esim cok cok duygusal malesef ( Bu huyunu hicc sevmiyorum. Fakat
bana ve oglusumuza cok duskundur.

Ben de bütün zor erkeklerin yay olduğunu düşünürdüm hep .Hatta bir kaç kere denk geldim her zor eşten bahsedene eşin yay mı diye sorulduğuna
Eşim yay hiç o kadar karmaşık zor olduğunu sanmıyorum. Bir kaç püf noktası var oraları bilirsen yönetmesi basit.

Yengeç erkeğinden kaaat kat iyidir özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…