- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
- Konu Sahibi Melek Eren
-
Bak onu demeyi unutmusum aynen sadiklikla alakasi yoktu.Gozleri fildir fildirdi.Para kacirirdi hep cok bencil bir burc.Benim eski esim de basak burcu idi. O da yalanci ve sorumsuzdu. Ve de maddiyatci...Guya en sadik burcmus, hic alakasi yoktu.
Yükselenin duygusal ilişkileri etkilemediğini bilmiyordumO balık ben boğa, onun ay burcu oğlak benim yengeç,, yükselen toplumda diğer insanlar tarafından nasıl algılandığımızı, ay burcu asıl duygusal, güdüsel, bilinçaltı tavırlarımızı etkiler, o yüzden ay burcu uyumu ikili ilişkilerde yükselenden daha cok değerlendirilür.
Biz her acıdan toprak su uyumundayız.. Balık ama duyusal gelgitleri hiç yok, uysal ve cok anlayışlı sadece cook unutkan(
O yuzden ne alaka dedim :)
Konu sahibi yanlis anlamis soyledi.
Bazi insanlar kisilikleri burclara yapistiriyorlar.12 burc var milyinlarca kisilik var.
Konum burçlara inanıyor musunuz inanmıyor musunuz değil .Ben inanıyorum dedim benim gibi inananlar paylaşım yapabilir mi dedim alınmanın gereği yokşunu diyenler yorum yapmasin , bunu dusunecekler yorum yazmasın ...ee sizin gibi dusunecekler yazacaksa buraya konu acmanin faydasi ne
Al benden de okadarbenimki ikizler , hayatta isim olmaz ikizler erkegiyle derdim , buyuk konusmamak gerekiyormus
Yükselenin duygusal ilişkileri etkilemediğini bilmiyordum
Evet doğrudur ama burçların genel özellikleri verildiğinde bize uyduğunu görüyorum tabi bizimle aynı burcu paylaşan başka kimseler de bize uymuyor diyebiliyor sanırım bizde burcun direkt kendi özellikleri etkiliYok cok etkilemez ben cok ilgiliydim gezegen konumları vs cok da astrolog takip edip okudum, ay burcu açıklamasına bakarsanız duygular ile ilgili olduğuu söyler hep.
Ay yengeç burcu yöneticisi yani duyguları yönetir, güneş kimliktşt benliktir o yüzden kişiliğimizi belirler, gezegen konumları evler vs vs,, mesela bi erkeğin venüs gezegen indeki burcu ile kadının haritasında mars gezegeninibddkl burcu karşı cinsten ne beklediğini, hangi burca çekim yaşadığını gösterir. Mesela benim marsımda akrep varsa akrep ya da su grubu herhangi iki burçtan biri özelikli birine çekilirim, erkekte venüs de mesela ikizler varsa hava grubu herhangi bi burçtsn etkilenebilir,, yani cok cok farklı değişkenler var bir de tüm genellemeler her aman yanlıştır.yengeç iyi bir koca köyü bir sevgilidir mesela bana göre ama tamm tersi olanları da vardır
Esim yay burcu ve 46 gunluk yay burcu,3 yasinda koç burcu olan iki oğlum var ☺ beni sorarsan oglak burcuyumTabiki de kimi insanı yükseleni etkiliyor.Bir de ilk on gün ikinci ve üçüncü on günde doğuma göre de aynı burçtaki kişilerin karakterleri farklı olabiliyor.Yay burcu erkeğiyle beraber olan varsa gelsin de azıcık dertleşelim:)
Eşiniz nasılEsim yay burcu ve 46 gunluk yay burcu,3 yasinda koç burcu olan iki oğlum var ☺ beni sorarsan oglak burcuyum
MaşallahBi yay burcu olarak konunu heeeç begenmedim !
Yay ve oğlak geçinemez derler ama eşimle çok iyi anlşıyoruz maşaallahh
Genel kanı yengeç erkeği iyi eş sanırımBen başak eşim yengeç
Tavsiye ederim evine bağlı iyi bir baba kapıdan kovsam bacadan girer ille evi ailesi, seviyorum
Eşim yay hiç o kadar karmaşık zor olduğunu sanmıyorum. Bir kaç püf noktası var oraları bilirsen yönetmesi basit.Ben de bütün zor erkeklerin yay olduğunu düşünürdüm hep .Hatta bir kaç kere denk geldim her zor eşten bahsedene eşin yay mı diye sorulduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?