Eşler ve burçları

Ben oglak esim ve kizim boga.ikimizde toprak burcuyu esim bize cok duskun durust asla yalan soylemez guvenilir biri.biraz zor huylari var ama olsun bende mukemmel degilim

Benim eski esim de basak burcu idi. O da yalanci ve sorumsuzdu. Ve de maddiyatci...Guya en sadik burcmus, hic alakasi yoktu.
Eşimi 12 yıldır tanıyorum yalancıda degildir hele sorunsuz hiç değildir ki tam bir başaksa sorumsuz olma ihtimalleri 0 diyebilirim o kadar başak erkeği tanıyorum hepsi kopya gibi şaşırtıcı o_O hatta şaşırdım siz böyle yazınca en kötü huyu kinci patavatsız olması birde fazla tutumlu olması sevmediği bir insan varsa etrafında önüne dünyayı sersende katlanmaz o kişiye :sus:
İyi huyları dürüst olurlar temiz düzenli olurlar çalışkan olurlar sevdiler güzel severler :KK72:tanıdıklarımdan yola çıkarak anlattım en çok eşimden tabi ;)

Ben bogayim esim balik.
Esim cok cok duygusal malesef :KK43:( Bu huyunu hicc sevmiyorum. Fakat
bana ve oglusumuza cok duskundur.

Aynen biz gibisşbiz, cok empati kurar mesela vicdanıdır ve her zamn benddn daha dengelidir, sakindir ben daha telaşlıyım, Allah kısmet ederse bebek olacak şimdiden beni ve onu benden daha çok düşünmeye başladı. Ama balıktan illallah edem de vardır evet kişiliği etkiler burçlar ama çevre, aile, yaşantılar değişiklik gösterebilir..

Aynen biz gibisşbiz, cok empati kurar mesela vicdanıdır ve her zamn benddn daha dengelidir, sakindir ben daha telaşlıyım, Allah kısmet ederse bebek olacak şimdiden beni ve onu benden daha çok düşünmeye başladı. Ama balıktan illallah edem de vardır evet kişiliği etkiler burçlar ama çevre, aile, yaşantılar değişiklik gösterebilir..
Tabi karaket, cevre de cok etkili
Evet cok vicdanli cok merhametli.
Cocugumuza benden daha iyi bakar dusunur. Tam aile babasi :)))
Fazla duygusal olmasalar iyi olacak ama napalim buna da sukur :)))

O püf noktaları alabilir miyiz?
Serbest bırakacaksın en başta, özgürlükleri kısıtlandığı anda hırçın oluyorlar. Cinselliğe düşkünler. Çok ani parlamaları vardır ama genel olarak öyle küseyim edeyim yoktur.
Ne bileyim eşinin karakterine göre yapacaksın onu. Birazda kafa uyumu lazım herşey burç değil.

Eşim yay duygusal değil bağımlı değil çok zeki değil hiperaktif ama az konuşur romantik te değil kahve sever çay sever kitap sevmez:)iyi dinleyici dır umursamazdır kafayı yastığa koyduğu gibi uyur dünya yansa umursamaz çocukları hariç..cinsel hayatı aktiftir beni boğar ideal kocamı hayır değil ama içten fetheder insanı kendisine bağımlı yapar öyleki babam bile onsuz gittiğimde surda olsa şöyle yemek yerdi şunu yapardı der gözlerinin içi parlar bir nevi tılsımlıdır yay burçları bence

Eşim yay duygusal değil bağımlı değil çok zeki değil hiperaktif ama az konuşur romantik te değil kahve sever çay sever kitap sevmez:)iyi dinleyici dır umursamazdır kafayı yastığa koyduğu gibi uyur dünya yansa umursamaz çocukları hariç..cinsel hayatı aktiftir beni boğar ideal kocamı hayır değil ama içten fetheder insanı kendisine bağımlı yapar öyleki babam bile onsuz gittiğimde surda olsa şöyle yemek yerdi şunu yapardı der gözlerinin içi parlar bir nevi tılsımlıdır yay burçları bence
Aslında yaylar entellektüellikleriyle bilinir sizinkinin kitap sevmemesi ilginç geldi doğrusu

Tabi karaket, cevre de cok etkili
Evet cok vicdanli cok merhametli.
Cocugumuza benden daha iyi bakar dusunur. Tam aile babasi :)))
Fazla duygusal olmasalar iyi olacak ama napalim buna da sukur :)))

Ben ona göre daha cok duygusal davranxıpom için o soğukkanlı olmaya çalışır ama dediğğn gibi dezavantajlı biri görsün bi yardıma muhtaç birini cok duygusal yaklaşır ama dışarıdan da soğuk görünür yani bence duygusallığın cok az kişi bilebiliyor. Cok şükür tabi dünyaya yine gelsem yine onu isterdim :)

Merhaba sevgili hanımlar,ben astrolojiye inanan biriyim.Partnerlerimizin burçlarını ve nasıl bir eş ya da sevgili olduklarını paylaşalım mı?Ben kendimden başlayayım eşim yay burcu ve çok zor bir insan ha yine olsa yine evlenir miyim evet çünkü seviyorum.Ama eşimin yay burcu olmasını asla istemezdim çünkü insanı yoran inatçı bir burç.
Sizden ricam “ayy burç da neymiş hiç inanmam "diyenler yorum yazmasın.
Ben Oğlak burcuyum yükselenim balık büyük ihtimalle tüm hayatıma giren uzun süreli ilişkiler su grubu olmuş
Boğa oldu ama çok zor çok inatlaştık çok ta sevdik ama ego girdi
Eşim balık

Back
X