- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi Melek Eren
Aha gene burçlar
bayılıyorum bu mevzulara
ben yengeç eşim terazi anası parazit yapmasa şahane bi çiftiz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O püf noktaları alabilir miyiz?Eşim yay hiç o kadar karmaşık zor olduğunu sanmıyorum. Bir kaç püf noktası var oraları bilirsen yönetmesi basit.
Yengeç erkeğinden kaaat kat iyidir özellikle
Tabi buyrun ne demekSevgililer yazamıyor mu konuya![]()
Eşimi 12 yıldır tanıyorum yalancıda degildir hele sorunsuz hiç değildir ki tam bir başaksa sorumsuz olma ihtimalleri 0 diyebilirim o kadar başak erkeği tanıyorum hepsi kopya gibi şaşırtıcıBenim eski esim de basak burcu idi. O da yalanci ve sorumsuzdu. Ve de maddiyatci...Guya en sadik burcmus, hic alakasi yoktu.
Ben bogayim esim balik.
Esim cok cok duygusal malesef( Bu huyunu hicc sevmiyorum. Fakat
bana ve oglusumuza cok duskundur.
Tabi karaket, cevre de cok etkiliAynen biz gibisşbiz, cok empati kurar mesela vicdanıdır ve her zamn benddn daha dengelidir, sakindir ben daha telaşlıyım, Allah kısmet ederse bebek olacak şimdiden beni ve onu benden daha çok düşünmeye başladı. Ama balıktan illallah edem de vardır evet kişiliği etkiler burçlar ama çevre, aile, yaşantılar değişiklik gösterebilir..
Serbest bırakacaksın en başta, özgürlükleri kısıtlandığı anda hırçın oluyorlar. Cinselliğe düşkünler. Çok ani parlamaları vardır ama genel olarak öyle küseyim edeyim yoktur.O püf noktaları alabilir miyiz?
Aslında yaylar entellektüellikleriyle bilinir sizinkinin kitap sevmemesi ilginç geldi doğrusuEşim yay duygusal değil bağımlı değil çok zeki değil hiperaktif ama az konuşur romantik te değil kahve sever çay sever kitap sevmez:)iyi dinleyici dır umursamazdır kafayı yastığa koyduğu gibi uyur dünya yansa umursamaz çocukları hariç..cinsel hayatı aktiftir beni boğar ideal kocamı hayır değil ama içten fetheder insanı kendisine bağımlı yapar öyleki babam bile onsuz gittiğimde surda olsa şöyle yemek yerdi şunu yapardı der gözlerinin içi parlar bir nevi tılsımlıdır yay burçları bence
Tabi karaket, cevre de cok etkili
Evet cok vicdanli cok merhametli.
Cocugumuza benden daha iyi bakar dusunur. Tam aile babasi :)))
Fazla duygusal olmasalar iyi olacak ama napalim buna da sukur :)))
Hiç sevmez ben çok okurum anlam veremiyor bu duruma:)Aslında yaylar entellektüellikleriyle bilinir sizinkinin kitap sevmemesi ilginç geldi doğrusu
Sizin burçlar karışmış sanırım:)Hiç sevmez ben çok okurum anlam veremiyor bu duruma:)
Ben balık burcuyum bende hiç duygusal romantik değilim bana sen nasıl balıksın ya derler:)Sizin burçlar karışmış sanırım:)
Ben Oğlak burcuyum yükselenim balık büyük ihtimalle tüm hayatıma giren uzun süreli ilişkiler su grubu olmuşMerhaba sevgili hanımlar,ben astrolojiye inanan biriyim.Partnerlerimizin burçlarını ve nasıl bir eş ya da sevgili olduklarını paylaşalım mı?Ben kendimden başlayayım eşim yay burcu ve çok zor bir insan ha yine olsa yine evlenir miyim evet çünkü seviyorum.Ama eşimin yay burcu olmasını asla istemezdim çünkü insanı yoran inatçı bir burç.
Sizden ricam “ayy burç da neymiş hiç inanmam "diyenler yorum yazmasın.