Eşler ve burçları

Pek iyi seyler soylemeycekler bence :bicak:
akrep burcu için genelde çok iyi derler sanki önyargı var gibi hepsi aynı degildir her burcun iyisi kötüsü var akrep erkegiyle koç kadını nasıl anlaşır özellikle evlilik uzun vadede anlaşamaz diyenler çoğunlukta o yüzden sordum genelde akrep erkegi yengeçle tam uyumlu olurmuş

Ha bir de kinci idi evet. Gunlerce kusmesi meshurdu. O an birsey oldugunda fark ettirmese de bunu beyninin bir yerine not eder, unutmaz, uygun ani kollar, yeri geldiginde intikamini alirdi. Duzenlidir orasi da tutuyor. Isi konusunda sorumluluk sahibi olsa da evi konusunda ayni seyi soyleyemeyecegim. Evde sorumluluk benim uzerimde idi. Gorunurde sorumlu iyi es cizgisi cizse de disariya karsi, gercekte oyle degildi. Maddiyat herseydi onun icin. Is konusunda hirsliydi. Ve hep ayni yere gider ayni seyleri yapar genelde. Rutindir, oyleydi. Durust degildi kesinlikle. Iyi bir yalanciydi. Kendi yalanina kendi bile inaniyordu. Manipulatif bir yonu vardi. Kurnazdi.... Neyse
Yukselenler de etkili sanirim. Burclardan cok anlanam ama benim tanidigim basak zor bir insandi.

He bekleyip zamanı gelince laf sokması ki isterse 10 yıl geçsin o laf sokulur :70: a dediğim gibi tek katılmadığım yalancılığı :) çok başak taniyorum yalan söylemeye ihtiyaçları yok çünkü cok egolular istediklerini derler hiçde umursamazlar neden yalan söylesin ki :) siz boşandınız sanırım geçmiş olsun ;)

Eşim boğa, ben balık. Ev kedisi gibi adam. Çok nadir sinirlenir, sakin, çok merhametli, ben tezcanlıyımdır ama o çoooooooook ağırkanlı. Bazen çıldırtıyor beni. Her seferinde kapıda beni bekletir. Bir şey sorunca bile on dakika üşenmez düşünür. İnatçı, bazen sabit fikirli. Genel olarak çevresindeki insanlar zor olarak tanımlıyor fakat bana karşı öyle biri olmadı hiçbir zaman. Boğaza düşkün derler ama çok yemek seçer yine de çok yer, nasıl yapıyor bilmem :D Çok doğrucu bir de, yani aman kırılır üzülür diye düşünmeden pat diye söyleyeceğini söyler. Bu konuda beni çok güzel dengeliyor, hayır demeyi kocamdan öğrendim resmen. Bence çok iyi bir eş, burç uyumu da önemli sanırım bilemiyorum ki.

Eşim kova burcu. Bende terazi burcuyum. Yaaaanii, uyumlu sayılırız :) Eğlenceli biri. Zaten kovalar ya deli olurlar, ya dahi. Hep uçlardalar yani. Asla ortası yok :) tek sıkıntılı taraf, burcunun da özelliği olarak biraz muhalif.. Araştırmak, sorgulamak iyidir tabi ama bazen "fazla" dedirtiyor..

Eşimden yıllaaarr önce görüştüğüm flörtlerim oldu. Şansıma hepsi de oğlak burcuydu. Oğlak burcu benim lanetim gibi bir şeydi. Aslaaa anlaşamıyorumm

He bekleyip zamanı gelince laf sokması ki isterse 10 yıl geçsin o laf sokulur :KK70: a dediğim gibi tek katılmadığım yalancılığı :) çok başak taniyorum yalan söylemeye ihtiyaçları yok çünkü cok egolular istediklerini derler hiçde umursamazlar neden yalan söylesin ki :) siz boşandınız sanırım geçmiş olsun :KK66:
Evet bosandim. Bosanirken gordum oyunlarini, gercek yuzunu. Sizi bilmem ama biri bana basak burcuyim diyince aman aman deyip kaciyorum resmen:)

Evet bosandim. Bosanirken gordum oyunlarini, gercek yuzunu. Sizi bilmem ama biri bana basak burcuyim diyince aman aman deyip kaciyorum resmen:)
Bende 12 yıldır tanıyorum sadece esimide değil bayağı erkek tanıyorum başak hepsi aynı pek çekilicek tipler değiller ama iyi özellikleri daha baskın :27:

Ben aslan esim oglak vee anlasamadigimiz taraf fazla evet ama esim duzenli sadik evine bagli durusttur.Kotu huyu cok ama cok inatci kati kuralli esneklik hic yok soguk kanli olusu...Buyuk bi askla evlenmeseydim yapamazdim sanirim esi oglak olan hic kimse yok butun yorumlari okudum da siz ne dusunuosunuz kizlar oglak erkegi hakkinda

Iyide güneş burcu degıl ay burcu uzerinden tanirsiniz insanlari...psikilojiyi duygu durumunu ve kişiliğıni temsil eder :)

Gunes burcundan ancak hayata karsi sergiledigi durus belli olur...

Yukselenden disardan nasil gorundugu...hayatta nasil yol alacagi hakkinda ip ucu verir...

Venüsünden yatakta nasıl olduğu...

Vs vs vs vs

Aaaa kızzz hemen bakayım Venüs’üm de hangi burç var ? :KK8:

Çok iyi. Elbette anlasamadigimiz tartistigimiz konular oluyor ama anlastigmz gunler daha cok sukurler olsun. Balikla basakin zit oldugunu ilk senden duydum kiz. Sevgiliyken bile cok nadir kavga ederdiik. Evlendik hala ayni. Allah hepimizn mutlulugunu daim etsn ins.

Yok aç bak herkes öyle söylüyor. Zaten şuan hangisi neydi bilmiyorum da başak 6. Balık 12. Ev. Evleri karşı karşıya. Hatta bununla ilgili bir yazı vardı. Dur bulabilirsem paylaşcam. Bu iki burcun taban tabana zıt olduğu ama eğer birlikte yapabilir, mutlu olurlarsa gerçek aşkın yaşanacağına dair bir yazıydı :)

İkizler burcunu da bi deyiverin hele, yok mu hiç o burçtan partneri olan? Bakalım benim tanıdıklarım ile uyacaklar mı, uyuyorlarsa harbi kaçıcam artık onlardan ya :bicak::deli:

Tabiki de kimi insanı yükseleni etkiliyor.Bir de ilk on gün ikinci ve üçüncü on günde doğuma göre de aynı burçtaki kişilerin karakterleri farklı olabiliyor.Yay burcu erkeğiyle beraber olan varsa gelsin de azıcık dertleşelim:)
Ben balık eşim yay 12 yıldır zerre kadar anlasamiyoruz hiç bir şey den mutlu olmuyor herseyi eleştiriyor ve sadece kendi istekleri önemli

At sahibine göre kişner bence.
Size aynen katılıyorum bunun burçla falan alâkası yok burçların genel özellikleri ne inanırım ama ilişkilerdeki tutum tamamen çiftlerin birbirlerine düşkünlüğüne bağlı bağlı.Ben normalde çabuk sinirlenen agresif bir insan ken eşim hayatıma girdiğinden beri süt dökmüş kedi gibiyim.Sizin tespitiniz çok doğru yani.

Back
X