Eşler!

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Eşlerinizle kavga edince nasıl barışıyorsunuz?
Ya da incir çekirdeğini doldurmicak bi sebep hep kavga yaratıyormu?

Evet tabi ki minicik bir şey çığ gibi büyüyebiliyor.
Aynı evde ister istemez barışıyorsun.
Zaten saçma bir konuysa kısa sürede yumuşuyorsun o sana laf atar sen ona.
Laf bulamazsam yastık, terlik Allah ne verdiyse.

Genelde gereksiz konulardan kavga çıkıyor.. Zaten evlendiğimizden beri olan büyük kavgaların sebebi de görümcemdir.

Eğer haklıysam ki genelde öyleyimdir:) Gelir sarılır, gönlümü alır..Ben böyle demek istemedim aslında falan der..

Ama eğer ben haksızsam da gönlünü alana kadar onun peşini bırakmam.. En uzun küs kalışımız 2 saat olmalı :)

Hep 10 dk sonra barışıyoruz :)

Benim eşim gelir barışmak için ama sanki söyleniyormuş gibi davranır gururuda elden bırakmaz artık cümlelerinden bile kızarak mı yoksa barışmak için mi söyleniyor anlıyorum
Incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler oluyor tabi ama büyütmemeli lazım.

Bizim çok olur şu incir çekirdeği kavgalarımız. Eşim de çok çabuk parlayan biri. Zaman zaman ben de öyleyim.
Ama kavga sonrası eşimle davranışlarımız çok zıt. O hemen hallolsun, barışalım derdinde, bense biraz sakin kalıp düşünme derdinde olurum. Ben sinirliyken peşimden gelir, konuşur da konuşur
benim tartışmayı uzatmam onu da hırçınlaştırıyor.

Aynı aynı. Peşimden gelir ama kavgaya devam mı ediyor, barışmaya mı çalışıyor anlayamıyorum

ettiğimiz kavganın haddi hesabı yok :) ama 5 dk sonra barışırız biz küs kalamayız ki
bazen ben patavatsızlık yaparım alınır küser ama bir şekilde alırım gönlünü :)

Ben gülerim hep kavga ederken ya da o
ama önemli bir konuysa da bir kaç gün atışırız sonradan orta yol buluruz genelde

bız kavga etmeyız ama ben bırazcık surat yaparım ama su cızgıfılm varya pepe onunkı gıbı komık olur zaten knedımı tutamam hemen gulerım cocuk taklıtı falan yaparım gelır oper benı oylecenek barısırız

olmazmı hemde nasıl. eşim kavga çıkartmaya çalıştığında pek ona fırsat vermem. tartışma çıkıncada gönlümü almaya çalışır. yüz vermezsem daha çok kavga çıkar. ev işleride başıma kalır küsünce işte yaptırılmıyor.

o yüzden eşimle hiç küsmem (10 yıllık evliyim ilk yıllar küslük olurdu)

Olmasmı hiç incir çekirdeğinden kavgalar =))
Biz de inat uzun sürüyor, bir aya kadar gittiğini bilirim
İlk zamanlar panikliyordum şimdi bende inat yapıyorum
Barışmalar da incir çekirdeğinden oluyor, alakasız bir şeyden muhabbet türetiyor benimki barışıyoruz =))
Dinsizin hakkından imansız gelince incir çekirdekleri tükendi gibi =))
Ama hiç bir zaman emin konuşmuyorum her an tutabilir lazlığımız =))

evliliğin ilk yılı belki 2 yıl bir barışma seramonisi oluyor, böyle törenli çiçekli falan. sonrasında barışma olmuyor hiç bir şey yok gibi davranma oluyor. mesela sabah uyanınca kaldığımız yerden hayata devam etmek gibi.

Biz geçen gün sitelerde klimaya izin var mı yok mu diye tartıştık. En son çakmak fırlatarak mutfaktan kovdum, sonra salona gidince tartıştığımızı unutup yanına sokuldum. Genelde unutarak barışıyoruz biz. İncir çekirdeği de neymiş hem bizimkiler atom çekirdeğini bile doldurmaz

Biz kavga etmeyiz pek, yano ota moka etmeyiz. Gercekten kavga ediyorsak ortada cok ciddi bir mevzu var demektir. Konu çözüme kavuşturulur kimse de kırılmaz

İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyden eşim tartışma çıkarabilir lakin buna alet olmam.Sabırlıyım cevap vermem.Amma sakinleşince hesabını sorarım.Tribimi atarım.(koç burcu erkeği ıyyyyyyyy çabuk sinirleniyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…