Eşler!

genelde ben cikaririm incir cekirdeginden kavga cunki esim artik benimle eskisi gibi ilgilenmiyor.
ha eskiden severdi ilgilenirdi benle o zamanda balimdan yenmezdim.
belki senin esininde sana diyemedigi ve icsellestirdigi bir derdi var?
b nedenle boyle tepki gosteriyor. dikkat cekmeye calisiyor

benim eşim kavga etmeyi hiç sevmez fazla ılımlıdır.bi ağız tadıyla kavga edemeyiz.bi de ben çok sulugözm ağlamamı istemez

Sakinlesinceye kadar konusmayiz ben kendi kendime konusurum esim evi terk eder

hep ben sırnaşırım,hep ben alttan alırım bun güne kadar 2 yılda sadece 2 kez özür diledi onda da dilemese ayrılacaktım zaten gözüpekliğimi anladı sanırım yoksa hep ben ,hep ben.... kıyamıorum,dayanamıorum dargın kalmaya... o da bunu bilio, yormuo kendini,kuyurğu hep dik tutuo

Flort ve evliligimizin ilk yillarinda incir çekirdeğini dolduran doldurmayan sebeplerdençok kavgalarimiz olurdu.. Genelde değil her seferinde o yanasir ben surat yapardim.. Sonra kavgalar azaldi.. Kavga ciddi ve gerçekten haksizsa özür diler.. Ama incir çekirdeğini doldurmayan turdeyse taviz vermez pek.. Bu duruma alismam çok zor oldu.. Napim.. Çok uzayinca ben sirnasiveriyorum artik..

Benim eşim de kavgayı sevmez. Bir keresinde biz neden kavga etmiyoruz dedim, ben kavga sevmem dedi. Ben bişeye sinirlendiğim zaman trip atarım konuşmam onunla. Eğer hatası büyük değilse tripli karım diye yanıma gelir gönlümü almaya çalışır. Hatası büyükse benim konuşmamı bekler susar oturur. Bu iyi mi kötü mü bilemiyorum. Kavga evliliğin tuzu biberi derler ya bizim o eksik işte.

eskiden yalvar yakar olurdum tartışınca barışalım diye...
resmen süründürürdü beni..
artık hiiiiiççç umrumda değil bağırıyorum bi güzel dönüp arkamı gidiyorum ne konuşuyorum ne yüzüne bakıyorum...
tıpış tıpış geliyo peşimden...

Allahım nolcak bu işin sonu :)

surekli oluyo. gece ben kanli bicakli da olsak sarilmadan duramam. once bi iki cimciriyom, isiriyom, senden nefret ediyorm pislik diyom sonra da sarilip uyuyoz veya uyumuyoz
ertesi gun yeni kavgalar icin dunku kavga kotasi silinmis olarak uyaniyoz

Evet uzatırım susmam :)
ama nılcak bu işin sonu nereye gitcek insan bıkıyo

bizim daha ikinci ayda aynı drum 2 yıl değil yani

Herkes kavga ediyo demekki bi ben değilim biliyordm am bu durumlardan kurtulmak lazım insannı kafası kaldırmıyor bu süre sonra şimdi kavga çıksa o yada bn yavşayıp koklaşırz ama ee o yara kaldı orda!

ben basit olaylar için kavga etmem
konuyu uzatmam unuturum gider
ama mevzu derinse, kavga ciddiyse inadım inattır asla konuşmam

ben basit olaylar için kavga etmem
konuyu uzatmam unuturum gider
ama mevzu derinse, kavga ciddiyse inadım inattır asla konuşmam

Ben çabuk yumuşarım ama o an cinlerim tepeme çıkar elim ayağım titrer ve çok küçük şeyler bizi kanlı bıçaklı yapar

Herkes kavga ediyo demekki bi ben değilim biliyordm am bu durumlardan kurtulmak lazım insannı kafası kaldırmıyor bu süre sonra şimdi kavga çıksa o yada bn yavşayıp koklaşırz ama ee o yara kaldı orda!
bir kaç yıl sonra bu kavgaların bu kadar canını acıtmayacak.
hatta anlatma gereği bile duymayacaksın çok büyük bir şey olmadıkça.

Oooo olmazmı hemde hergün :)
Genellikle o arar açıkçası ben pek takılmam uzun süre küs kalabilme rekorunu kırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…