eşleri cinsel isteksizlik yaşayan bayanlar çözüm bulan var mı?????

rembetiko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
4
0
86
merhaba.pro üye olmadığım için cinsellik kısmında konu açamadım.2 yıllık evliyim kadınlar kulübü sayesinde yalnız olmadığımı anladım.evlendiği ilk zamanlardan beri eşi cinsel isteksizlik yaşayan tek kişi olmadığımı anladım.konuyla ilgili bütün yorumlara söylenenlere baktım...çözüm bulan kimse yok mu?????

Yani bunun sebepleri çeşit çeşittir sanırım. Öncelikli olarak doktor yardımı derim. Ha eşim gitmez diyorsanız ne bileyim eskiler mesir macunu falan yedirirlermiş. Öyle bir çözüm mü arıyorsunuz?

valla dr randevusu almıştık
Yani bunun sebepleri çeşit çeşittir sanırım. Öncelikli olarak doktor yardımı derim. Ha eşim gitmez diyorsanız ne bileyim eskiler mesir macunu falan yedirirlermiş. Öyle bir çözüm mü arıyorsunuz?

dr randevusu almıştık ama ücretini biraz pahalı bulup gitmekten vazgeçti.bende 2 aydır çalışmıyorum.ama terapi görüp yada başka herhangi bi yöntemle bu durumdan gerçekten kurtulan var mı merak ettim

Cinsel isteksizlik duydugu kanisina nasıl verdiniz?
Bu isteksizlik size özel olabilir mi?

Yanlış anlamayın sakın, türlü "isteksizlik" sebebi vardır, bu nedenle soruyorum.

doktora gitmek çözüm değil ki keşke öyle olsa canım işte.. sana kalmış bi şekilde tatmin ettir kendini.. ne bilym kafasını felan döv istediğini yapmazsa akıllanır belki ..

Cinsel isteksizlik duydugu kanisina nasıl verdiniz?
Bu isteksizlik size özel olabilir mi?

Yanlış anlamayın sakın, türlü "isteksizlik" sebebi vardır, bu nedenle soruyorum.

aşk evliliği yaptık...ama evlendiğimiz günden bugüne isteksiz..beni çok seviyor ve her fırsatta dile getiriryor.bu konuyu defalarca kounuşmamıza rağmen hiç bir düzelme yok.testesteron testi yaptırdık normal çıktı.ona göre hiç bir problem yok.ama ona göre..bana özel olduğunu da düşünmüyorum..çünkü benle ilgili bir sıkıntısı olmadığını oda defalarca dile getirdi.

"Ona göre problem yok" diyorsunuz. Isteksiz olduğunu kabul etmiyor o halde.
Onu isteksiz bulmanızdaki detaylar neler? Iliski sıklığı mı? ilişki esnasindaki tutumu mu?

Rembetiko arkadaşim boyle seyler psikolojik olabiliyor..benim esimde de ayni sey vardi hormon testi yaptirdik sorun cikmadi...meger bi iki kez basarisiz olunca korku olusmus ve is ortami stresliyse o da cok etkili oluyo...psikiyatriste gitmesinde fayda var...

Gece yatarken giyin fantazi gecelikleri donları bölgesel temizliğine dikkat et tüylerden bahsediyorum. Sanki kendin için hazırlanmıştır gibi gir yat üzerinde örttüğü şeyi boynuna kadar çekme bacakların açıkta kalsın biraz.
Denendi canım bende çok ugrastı m. Vajinusmusla ugrastı ilk sene bide hamile kaldım doğumdan sonra adam uzaklaştı yaklasmıypt o üzüntüyle vajiyi burda yendim ama yine yaklasmıypt bende dişiliğimi kullandım. Paralarımı geceliklere dantelli çamaşırları yatırdım ve her gece bitane giyip yattım sessizce bir hafta gecti artık eşim yaklaşmaya basladı ama hiç aksatmadan hergün hazırlanıp yattım halada öyle yapıyorum. Bi dene bakalım inşallah işe yarar

Benimde eşim isteksizdi şimdide bıktırıyor epideum gingsenli macun mesir macunu arı sutu polenli propolisli macun arginin carnitin com vitex çorek otu yağı onega 3 solgar erkekler için Multi vitamin ımmunace erkekler için vitamin çam yağı aspir yağı dhea bcaa q10 astragalus astaksantin gingko bluba epideum reishi mush tribulus terteris bunların hepsini kullanıyor hergun hergun izin versem hergun yapacak 2 güne bir bunların hangisi etkili bilmiyorum araştır en etkilisi hangisiyse onu dene

Çocuk için bunları kullanıyor sperminde sayısında kalitesinde çok büyük artış oldu yoğunluğuda arttı

Benim eşimde de aynı sorun var aylarca yanıma yaklaşmaz 6 yıllk evliyim yeni evlendiğimz zaman bile haftada bir iki kere ve eşim asla aynı anda 2 kere bile birlikte olamamışızdır yıl geçtikçe dahada uzaklaştı ben istiyorum desem bile duymamazlıktan gelir beni rencide eder napabilirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…