Erkek İnfertilitesi Esleri varikosel ameliyati olucak baynlar beraber hazirlanalim bu sorunla savasmaya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

arkadaşım hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama istanbuldaysan sana bir doktor tavsiye edeyim. Zeynep Kamil Hastanesi'nde bir genel cerrah bey var. Zaten tek Genel Cerrah. İsmini unuttum, ama sanki Atilla diye hatırlıyorum. doktor randevularının olduğu siteden bakabilirsin. Ben hastaneye tüp bebek raporu almak için çok gittim geldim. Her gidiş gelişte beklerken varikosel ameliyatı olmuş birileriyle karşılaşıyordum. Devlet hastanesi olduğu halde bu doktoru öve öve bitiremiyorlardı. Karşılaştığım herkes şifa bulmuştu. Hatta şehir dışından sırf bu doktora gelen sürüyle insan vardı. Genel sağlık raporuma imza atması için ben de bir defa görüştüm. Sempatik, güler yüzlü çok iyi bir doktordu. Eşimde varikosel olup da tüp bebeğe yönlendirildiğimizi söyleyince bana 10 dakika moral verdi. tüp bebekle başaramazsanız sıkma, varikoseli tedavi ederiz diye diye belgelerimi imzaladı. istanbuldaysanız isterseniz bir görüşün.
(bu arada zeynep kamilde varikosel ameliyatını neden genel cerrah yapıyor bilmiyorum. belki ürologla beraber giriyorlardır)

Son düzenleme:

tesekkur ederim tavsiyenize yurtdisindayim ama gercekten isini iyi yapan doktor bulursam hangi sehirde olursa oraya goturmeyide dusunuyorum esimi kayseride olursa bizim icin daha iyi olur yinede

bir bayanda 9 eylul universitesini tavsiye etmis ozel mesajda ama cevap veremedim 100 tana msj yazmam lazimmis onu dolduruyum detayli bilgi alicam

Benim eşim Ankara'da Fatih Üniversitesi Hastanesi'nde Doç.Dr. Ömer Faruk Karataş'a çift taraflı ameliyat oldu.Hastaneden ve doktorumuzdan memnun kaldık, bütün personel son derece ilgiliydi.Emekli sandığı mensubuyuz, ilave ücret olarak 1300 tl ödedik, doktor gidebilirsiniz dedi ama eşim 1 gece hastanede yatmayı tercih etti.Bakalım artık sonuçları bekleyip göreceğiz.

Hiç korkulacak bir ameliyat değil, benim eşim hayatında ilk defa ameliyat oldu ve ameliyattan çok korkar.Spinalle ameliyat edeceklermiş kendisi genel anestezi isteyince uyutup öyle yapmışlar.Ameliyat sonrasında hiç ağrı kesici bile kullanmadı.Boşuna kendinizi ve eşinizi korkutup bilinmedik yöntemler önerenlere kanmayın.Doktorlar son derece net konuşuyor varikoselin tek tedavisi ameliyat diye.

Son düzenleme:

mesajin icin tesekkurler arkadasim insallah tez zamanda bebeginize kavusursunuz saglicakla kalin :)

Slm cocotunıq.. Yazmıştım daha önce sana Ankarada dr Kaan Aydosu da bi düşün derim. Biz ist. da iki dr. a muayene olmuştuk burdan aldığım tavsiyelerle ve biri çok paragözdü, özellikle yurdışından geldiğinide ögrenince. İkiside ameliyat dedi Dr. Kaan aydosuda gördük Daha tecrübeli gibi geldi. İnş. herşey güzel geçer. Hemen karar verme diyorum.

haklisin lina88 yurtdisindan gelenleri somurmek icin cok oyunlar oynuyolar ankara benim icin daha iyi olur aslinda bi arastirayim taniyan varmi saolsin tavsiyen icin buda ders olsun yurtdisindan geldigimizi soylemeyelim bari belli bir sure esin daha ameliyat olmadimi

Kaan beye karar verdik. Gün Aldık. İnşallah herşey güzel olur.

merhaba arkadaşlar,benim eşimde askerdeyken varikosel ameliyatı olmuştu bizde yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz ama henüz bişey yok.Çevremdeki çoğu insan askerde bu ameliyatı olmuş ve hiç tedavi olmadan çocukları oldu,bizde yarın bi üroloğa gideceğiz umarım bi sorun çıkmaz.

Kaan beye karar verdik. Gün Aldık. İnşallah herşey güzel olur.

linacim bir arkadasda kaan beyi tavsiye etti cok iyiymis bende onda karar vericem galiba ama onun esi baska yerde olmus kaan bey daha iyi diyo o bayanda 2 ay icinde heen hamile kalmis hemde hareketli sayisi 0 ken

insallah canim hakkinizda hayirlisi sonucuda yaz merak ettirme saglicakla kall

arkadaslar varikosel asilmiyacak bir problem degil bunu cok iyi anlaadim benim esimdede varikosel var ama ben dogal yolla kaldim galiba yarin kan tahlimide aliyim kesin soyluycem idrar testinde pozitif cikti ameliyatda olmamisti esim doktorlara aldanip hemen asilama tup bebek diye ugrasmayin dogal yollada hamile kaliniyormus burda bir cok kisininde soyledigi gibi

Ben hamıleyım esımın amelıyat olmasına gerek kalmadı dılegım sızınde en kısa surede hamıle kalabılmenız saglıcakla kalın

Ben hamıleyım esımın amelıyat olmasına gerek kalmadı dılegım sızınde en kısa surede hamıle kalabılmenız saglıcakla kalın

Slm, esinin ameliyat olmadan boyle olmasi cok guzel, acaba kaanbeyin tavsiyelerinden sonrami hamile kaldin

cocotuniq merhaba güzel haberine çok sevindim helede tamamen doğal yoldan olması ayrıca mutlu etti beni.Biliyorsun daha önce çok anlatmaya çalışmıştım bu konuyu insanlara umut olayım derken hep yanlış anlaşılmıştım.Hala ameliyat olmadan hamile kalmayı ımkansız sananlar var.Sende tamamen doğal yoldan hamile kalarak benim gibi mucize örneklerden biri oldun Allah tamamına erdirsin.Yavrunu sağ salim kucağına alman dileği ile....

Son düzenleme:

tesekkurler canim bu konu insanlarin pek dikkatini cekmiyor nedense biz onlara boyle bir olasilik oldugunu soyledikce onlar dahada ameliyat ilac derdine dusuyorlar ilk once duzenli bir yasam tercih etmeliler esleri bol bol ceviz kuru uzum pekmez kahve tukettip allahtan umutlarini kesmedikce rabbim verir hic korkmasinlar bol bol denesinler dogal yoldan olur bence benim esim ne ameliyat oldu ne ilac kullndi dogru zamanda planli bir sekilde gebe kaldim rabbim istiyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…