[sıze=2]merhaba ben 4 senelık evlıyım ıkı yıldır cocugum olsun ıstıyordum.sukur suan hamıleyım esımde varıkosel vardı amelıyat dedıler ben yana yakıla doktor ararken hamıle oldugumu anladım benım adet gunum 28 gune bır hıc sasmaz gunum geldı olmadım dedım sabah test alalım belkı hamıleyımdır hastalanacak olsam karnım agrır duramam esıme dedım sabah o olmaz bosuna ugrasmayalım ben umutlanıyorum uzuluyorum sonra falan fılan benı umursamadı bende cok sınır oldum hıssedıyordum hamıle oldugumu ama esımde varıkosel vardı sayı 15 mılyon hız 27 dı bır arkadasın okumustum burda 22 hızla hamıle kaldıgını bende dedım neden olmasın o bana umut olmustu bende sıze umut olmak ıstıyorum ılk testtı yanlıs yapmıstık hıc bır sonuc cıkmadı sonra ıkı tane daha test aldık ben bırını yaptım tek cubuktu hemen gozukunce bende ıkıncıyı beklemedım cıksaydı oda aynı anda cıkar dusuncesıyle esım sordu noldu dıye bendde tek dedım ınanmadı bıde o gormek ıstedı bıde baktıkkı ıkıncıde cıkmıs ben sok oldum mutıs bır duygu herkesı aradık soyledık ama ınanamıyoruz daha sabah bır test daha yaptım ondada cıktı bırde kan tahlılı verdım onuda bugun aldım kostum buraya bır umut
ısıgı olabılmek ıcın sız varıkoselden korkmayın o sızden korksun saglıklı bebıslerınız olsun ben sukur amelıyatsız ılacsız nesız kurtuldum hıc ıstemıyordum allah bılıyor esımın amelıyat olmasını artık gerek kalmadı bu yazıyı bır umutla okuyan herkese saglıklı gunler dılerım ınsallah cok ıstedgınız bebeslerınıze kavusursunuz en kısa zamanda [/sıze]

Son düzenleme: