Erkek İnfertilitesi Eşleri variköselden amelyat olanlar...HEPSİ BURAYA

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
varikosel ameliyatı sonrası şişlik
arkadaşlar benim eşim 10 gün önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası hiç bi sorun yaşamamıştık ama dün penisinde şişlik oluştu bunun sebebi ne olabilir nöbetçi doktorda bulamadık.......

varikosel ameliyatı sonrası şişlik
arkadaşlar benim eşim 10 gün önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası hiç bi sorun yaşamamıştık ama dün penisinde şişlik oluştu bunun sebebi ne olabilir nöbetçi doktorda bulamadık.......

mutlaka doc gözüksün enfeksiyon kapmış olabilirrr inş öyle dgldirdeeeee

Merhaba kızlar ,
benim eşimde cıft taraflı varıkosel vardı solda 3. derece sagda 2. derece.Subat 2010 da ameliyat oldu cıft taraflı ama hıcbır degısıklık olmadı bızım degerlerımızde.Ne sayıda ne hareketlılıkte.Amelıyatın acısı ve sıkıntısı da eşime kar kaldı :( Ben ısrar ettım bıde amelıyat olması ıcın dıye cok uzuldum sonradan da.Benım esımde endol-trental kullandı.Aynı zamanda ace plus selenyum kullandı.1 ay boyunca proxeed plus kullandı.Kecıboynuzu kuru ve otlar macunlar arı sutu polenler nelerr neleeeerrrr ama hıc bır faydasını goremedık.Dogal yolla hamıle kalamayınca tup bebek denedık.Ilkı negatıf oldu ıkıncı denemeyı nısan ayında yaptık ve hamıle kaldım.Ama ne yazık kı bebk gelısmedı ve kurtaj oldum bu ay ıcerısınde.Sızlere umutsuzluk olmak ıstemem ama varıkosel bızde ılerı derecedeydı ve cıft taraftaydı sanrıım spermlere baya zararı olmus.Sımdı bekleme donemıne gectık.Allah hepımıze yardımcı olsun İnşallh...

umudunu yitirme inş olurrrrrrr:69:

Ben mikrocerrahi varikosel ameliyatı için Teoman Cem Kadıoğlu nu şiddetle öneriyorum. Bu forumdan 3 kişi ameliyat olduk 3 ümüz de hamile kaldık. Pahalı ama bence sonuç almak için değer valla.

Back
X