Eşlerimiz ve dışarıdaki hayat

Uyum falan değil ben direk siyah giyiniyorum siyah örtü siyah kıyafet dümdüz.

Mesele yalnızca kilo olduğunda biz kendimizi beğenmediğimizde kolay caba gösterip verirsin karşındaki sadece kilondan ötürü yargılasa umursamazsın madem tüp bebek olmuş uğraşmışsınız öyle önce şükür gerek güzel anne sevgiler

Uyum falan değil ben direk siyah giyiniyorum siyah örtü siyah kıyafet dümdüz.
Anladım ama şu garip geldi eşiniz çok dindar "olmasa" / geçinmese feraceli biriyle evlenmek istemezdi. Bu kadar dindar geçinen bir adamın dışarıdaki kadınlara bakması iki kat iğrenç. Bir de yanlış anlamazsınız merakımdan soruyorum evlenmeden önce birbirinizi gördüğünüzde de feraceli miydiniz ? Görücü mü oldu ?

konuyu tam okumadım ama şu mesaja göre eşiniz size şiddet uyguluyor. sindirip bastırıyor, özgüveni yok ediyor. niye kıskansın kio kendini garantiye almış zaten.
siz onu bi köşede bırakıp kendinize yönelin. sizin ruhunuz canlansın önce

Evet aynıydım severek oldu

Bende turbanliyim, ama esimin disardaki kadinlara nasil bakacagi hic aklima gelmedi
Ne yasadinizda esiniz size bunu hissetmeye sebep oldu.

Bu bir tür vesvese.bence üzerine düşünmeyin bile, çünkü herşeyi siz idare edemezsiniz.ne yaparsanız yapın degistiremeyecegim şeyler vardır.mesela eşinizin neler düşündüğü...
İlla.ki beğendiği de olur,başka şeyler düşündüğü de,nefsi gereği.ama ne yapacak bir kere baktı 2.,3.bakmyacak.her aklıma geldiğini uygulamayacak.
Siz en fazla elinizden geleni yapıp dua edebilirsiniz
Ve bu konuyu fazla düşünmeyin.

Biraz kendimle inatlassam çabuk toplarım da o gücü şuan bulamıyorum. Dediğin doğru çoğu ödem önce bunları atmam lazım sonra yağlar için spor yapmam lazım. Teşekkür ederim yorumun iyi geldi.

Hayır senin gibi değiliz.

Kendine inan canım bu hayatta beceremedigim tek şey sanırım şu lanet kilolardan kurtulma durumudur. Seni eleştireni sende eleştir kendi çok mu mükemmel. Yok benim eşim motive ediyor yaparsın istersen olur tarzında da bende güç yok yeni Yeni iki gündür aynada kendimi görmek istemiyorum

Bence abartiyorsun evet çok güzel Kızlar var ve ben de bakıyorum ne yalan söyleyim, yani bazen görüyorum maşallah çok güzel Kızlar var eşim baksa aynı tepkiyi verir miyim bilmiyorum ? Ama bütün gün de yok bakıyor mu acaba diye düşünmem,

Erkeklere fizikten önce daha çekici gelen şey özgüvendir. Özgüvensiz davranırsanız ne yaparsanız yapın yeterli görmez. Ayrıca şöyle düşünün o kim ki sizi yeterli görmesin? Eşiniz için değil kendiniz için yapın ne yapıyorsanız. Önce siz kendinizi sevin, beğenin. Hayatta her zaman en’in en’i vardır. O yüzden böyle şeyleri kafaya takmanın ucu bucağı yoktur. Bir söz vardır “Önemli olan dünyanın en güzel kadını(erkeği) ile birlikte olmak değildir, önemli olan dünyanızı güzelleştiren kadınla(erkekle) birlikte olmaktır.”

Katılıyorum zaman zaman ınstagram gırıs bılgılerınden baktıgımda aynı sekılde benı de farklı sehırler gosterebılıyor zaman zaman..

evet ben sık sık şifre yenilemek zorunda kalıyorum unuttuğum için. her seferinde yenileme linki ile birlikte gelen bilgiler alakasız bir şehirden giriş olarak görünüyor. en son amazon şifrem de yaşadım mesela, ben kayserideyim, mail gaziantep diye geldi.

Peki eşiniz kendini size beğendirmek için nasıl bir çaba içerisinde merak ettim doğrusu.
Yoksa kadın, erkeğine hoş görünmeli mutlu etmeli düşüncesi mi hakim?
Kilom, eşimin görsel tatmin sorunu değil benim sağlık problemimdir. Eşim sağlığım için endişelenirse ne ala yok göz zevki için endişeli ise zaten artık konuşacak bir şey yoktur.
Eşinize kendinizi beğendirmek yada başka kadınlarla yarışmak için değil sağlığınız ve kendinizi mutlu hissetmek için çabalayın.

Böyle düşüncelerle ruhunuzu yorup hasta olmayın.

Valla bakacaksa baksın..kendimi sürekli bunu düşünerek kanser edemem.Kendime odaklı yaşarım..Benim için önemli olan şey evdeki bana olan tavır davranış ve sorumluluğu.Ayrıca dışarıda güzel birine bakması beni sevmediği anlamına gelmez.Tut ki beni sevmiyo, benim değerimi onun bana sevgisi belirlemez..Önemli olan kendini sevmek başkasının seni sevmesi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…