Eşlerimiz ve dışarıdaki hayat

Aynen dışarısı bakımlı kadın dolu. Ve bence biri kuyruk sallasa eşiniz affetmez (eski konulara bakılırsa) ama siz KEMALİM YAPMAZ dersiniz

Aldatma aldatanin karaktersizligi ile alakalidir. Aldatilanin konuyla ilgisi yok.

Aynen dışarısı bakımlı kadın dolu. Ve bence biri kuyruk sallasa eşiniz affetmez (eski konulara bakılırsa) ama siz KEMALİM YAPMAZ dersiniz
Şöyle ki ailem de sevilmedim değer verilmedi evlat ayırdılar çok iyi yerlere geldim ama hiç beğenilip takdir edilmedim abim tarafından 10 yaşında tacize uğradım. ne yaptığını çok sonra anladım. Aklım bile ermiyordu. Dayaklar yedim. Erkeklerden nefret ettim. Haksızlığa uğradım yıllarca yatılı okullarda sevgisiz ilgisiz disiplin adı altında ezilerek aman olay çıkmasın diye susarak büyüdüm eşim beni bu hengamenin ortasından aldı sevgiyi yeniden öğretti erkeklere guvenebileceğimi herkesin aynı olmadğını .. kardeşim nişanlı kızı aldattı. Kızın haberi yok ben biliyorum elimden bi şey gelmiyor bunca şeyden sonra belki ben çok şüpheciyim. Bilmiyorum. Çevrem yok pek bir de insan herkese soramıyor her şeyi. Buradan danışıyoruz işte. İnsanların acılarını bilmeden yargılamayın saf değilim seviyor ve güvenmek istiyorum sadece.

Çok üzüldüm benim yaşadığım şeylerin bi kısmını yaşamışsınız... çok zor çok bence durumunuz varsa psikoloğa gidin

Bu sekilde mutlu olmaniz cok zor. Dusunmeyin oyle. Disarida birini bulursa ayrilirsiniz olur biter. Olmamis derde kafa yormak neden

Çok üzüldüm benim yaşadığım şeylerin bi kısmını yaşamışsınız... çok zor çok bence durumunuz varsa psikoloğa gidin
Bu zamana kadar kendi içimde yaşadım acılarımı. Ağlamadan sızlamadan ağladığımı yaralarımı göstermeden. Çünkü gösterirsem acımazlardı bunu bilip dusunerek.. ve hep aktif olarak geçirdim zamanımı atlattığımı düşünmüştüm. hamileyken eşimin bu durumları çıktı meydana ben en cok ona güvenmiştim o yüzden en çok o yıktı beni. Doğum sonrası lohusalık diye düşündüm ama baktım geçmiyor Görüştüm 2 ayrı psikologla depresyonda olduğumu söylediler. Baya toparlandım şuan şükür. Ama çok şey var tabi bi yeri toplasam diğer kısım dağınık kalıyor, bakalım psikologlar da az para değil. Bir de ben gerçekten iş için değil de beni anlayıp yaralarımı sarabilecek iyileştirebilecek birini istiyorum diğer yandan. Çünkü birine danışsam sonra ulaşamıyorum terapi istiyorum demez paranı peşin ödemezsin kimsenin umrunda olmuyorsun maalesef

Mesela eşinin ilgi çekecek nesi var?
onda olup da başkasında olmayan ne var sanıyorsun ?
Eşimin illa kimsede olmayan bi özelliğinin olması gerekmez. Ben merak ettiğim bi durumu paylaştım yalnızca. Eşimi yerlere göklere sığdırmaz değilim ne o Kıvanç ne ben başağız Yorumlar ufkumu genişletti bakış açımın yanlış olduğunu anladım herkesin eşi var herkeste ait olduğu yöne döner, aitse dönecektir. kendi açmdan baktığımda benim de beğendiğim insanlar oluyor ama sevdiğinin yeri daha farklı. zorlamaya gerek yok maksat kalpler düşünceler kirlenmesin. Güldük eğlendik ağladık dağılabiliriz. Teşekkür ederim.

Eşiniz sizi sevmiyor ki burdaki asıl önemli olan bu dışarıdaki kadınlara bakma ihtimali değil

Bu zamanda ilgi çekecek biri dediğine göre diğerlerinden farklı özellikleri olması gerekmiyor mu? Allahtan yerlere göklere sığdırmaz değilsiniz yoksa pencereden baktırmayacaksınız. Yorumlar kafanızı toplamanıza yettiyse ne güzel rica ederiz

Çok güzel kızlar varsa çok yakışıklı erkeklerde var dışarda nolmuş

Siz buna izin mi veriyorsunuz bana böyle diyecek ağzına yapıştırırım lafı dışarıda kaslılara onun yanında gözlerim pörtlemiş gibi bakarım bir daha lafını bile edemez eşiniz kaslı fiziği süper biri mi şu erkeklere kendinizi ezdirmeyin yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…