Eşlerimizden neler öğrendik, öğreniyoruz?

Kocamı tanıyınca öğrendim ki; gerçekten aile terbiyesinin aslında ne kadar önemli olduğunu..:delphin:

eşimden çok şey öğrendim.buraya yazsam sayfalara sığmaz.eşim de aynı şekilde benden çok şey öğrendiğini söyler hep.eşim benim dünyam.nefes almayı,et yemekleri yapmayı,her şeyi kafaya takmamayı,daha da güçlü olmayı,sabretmeyi,karşılıksız sevmeyi,affetmeyi,güvenmeyi,hayata daha çok tutunmayı ...... ve daha sıralayabilirim.rabbim herkesin gönlüne göre versin.

bende lalişe katılıp
aile terbiyesini
nasıl farklı aile fikir ve kültür yapısı olduğunu öğrendim
:delphin: :delphin: :delphin:

aynen bende size katılıyorum farklı aile kültüründe yetişmiş iki insanın nasıl aynı evde yaşayabilme kabiliyeti sergilediğini öğrendim

kocamdan öğrendiğim şey
kendi çoçuğumu bukadar nazlı yetişmemem gerektiği
çok hemde çok nazlı
delikafaduldendelikafadulden

Saymakla bitmez benim öğrendiklerim ............ sevmeyi , her şeyin üstesinden gelmeyi , kırılmamayı , herkese hakettiğinden fazla değer vermemeyi , ciddi olmayı.........o benim herşeyimmm oda hep der bende senden huysuz olmayı öğrendim kuşum benim kocacım sana çok aşığım............

şöyle bi düşüneyim;kavga edip barışmayı:))
hayatı paylaşmayı,ortak karar almayı,çok şey var.şimdi aklıma gelmiyo ama onunda benden öğrendiği
şeyler var böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte.))))))))))))))))

vallahi butun ogrendiklerimden bi ozet cikariyim size,,,

bekarligin sultanlik oldugunu ogrendim,,:delphin:

küslüğü uzatmamayı
başkaları yüzünden birbirimizi kırmamayı
herşeyi kafaya takmamayı relax olmayı

Eşlerimizle bir ömrü paylaşıyoruz, mutlaka birbirimizden öğrendiklerimiz vardır.
örneğin ben eşimden olaylar karşısında sakin kalabilmeyi, küçük şeyleri kafama takmayıp huzurumu bozmamayı, kafamı her zaman rahat tutup önce kendimi düşünebilmeyi öğrendim.
kendisi çok rahattır, kendini üzmez, beni de üzmez, hiç yaşlanmayacak insan tipi
uygulayabiliyor muyum? uğraşıyorum işte...
siz de neler var baklım?

canım ne kadar sanslısın.benım esımde senın esın gıbı ama ben bır turlu senın ogrendıklerını ogrenemıyorum yanı senın uygulayabıldıklerını bır turlu hayata gecıremıyoruım.ooofff bende kafaya takmayıp sakın kalmayı bır becerebılsem

Başıma gelen en güzel şey eşimle tanışmam ve evlenmem diyebilirim..
Çünkü eşimden sevgiyi, aşkı, özveriyi öğrendim...
Biz sevgiliyken aramıza yollar girdi, mesefeler girdi..Yaşadığımız şehirlerin arası 12 saatti...
Ama o hiç yılmadı ve bana da mücadele etmeyi öğretti..
Evlenirken, her kafadan bir ses çıkarken o hep sakindi...
Bana da başkalarını dinlememeyi, sadece kendimizi dinlemeyi, iç sesimizle hareket etmeyi öğretti..
Küçük şeylerle mutlu olmayı, salaş yerlerde yenen yemeklerin tadını, bir bardak birayı paylaşmanın mutluluğunun hiçbir şeyle değişilmeyeceğini gösterdi.
Aşkın yanına şefkat eklenince bunun vazgeçilemez hale geldiğini öğretti.
Evlendik, benim gibi anne kuzusu bir insana bir evde ne yapılması gerekiyorsa sabırla gösterdi...
En somutları ise pilav yapmaktan tutun da başka bir sürü yemek yapmayı öğretti...
Gerçi hala onun kadar güzel yapamıyorum ama olsun, çabalıyorum :)

Ama herşey bir yana en en önemlisi gerçek aşkın, gerçek sevginin ne kadar huzur verici, insanı mutlu eden bir şey olduğunu kanıtladı.

Ben eşimden bi daha dünyaya gelirsem daha huzur verici ,sakin bir yapıda insanla evlilik yapmam gerktiğini öğrendim.Aceleci olmayan,hemen parlamayan,ve yanında hep huzur duyulacak bir eş.

Daha mantıklı düşünmeyi ,
Azcık hızlı olmayı,
Meyve sevmeyi :)
Detaylara takılmamayı

öğrendim...

hiçkimseyle her ne olursa olsun küs kalmamam gerektiğini(bir gün bir şekilde o kişi karşıma çıkabilirmiş ve o kişiye ihtiyacım olabilirmiş) ve herzaman şükretmeyi öğrendim...(o kadar çok şükrederki:))

en başta gercek sewgıyı ogrendım...a.s.
sewmeyı sewılmeyı ogrendım...:asigim:
sewgıyı sewdıını gızlememyı karsındakıne gostermeyı ogrendım....kaydirigubbakcemile5
sabırlı olmayı sabredebılmeyı ogrendım...:CüvCüv:
herseyı paylaşmayı paylaşabılmeyı ogrendım...:1hug:
gızlı saklı olmadan olabıldııne nötr kendımı yansıtabılmeyı ogrendım...:icecream:
kusmemeyı kavgalardan sonra sırtımı donup yatmamayı ogrendım...Şeniz
herzaman ne olursa olsun genede şükretmeyi öğrendım....:Saruboceq:
çok gusel makarna sosları yapmayı ogrendım....cokacimcoook

Back
X